Partyflock
 
­ Nederland

Beachclub Fuel sluit seizoen af met 4 uur sets van Aly & Fila en Sied van Riel

gepubliceerd door , op
Zondag 12 augustus 2012, de dag die de boeken is ingegaan als de dag dat een kleine 2000 tranceliefhebbers compleet los gingen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Ferry Corsten en de Amerikaanse held Shogun trakteerden het uitzinnige publiek op twee lange sets. Dit smaakte uiteraard naar meer en daarom haalt Fuel nogmaals twee trance zwaargewichten naar het Bloemendaalse strand voor de official Closing van Beachclub Fuel op zondag 23 september. Het gaat hier natuurlijk over niemand minder dan Aly & Fila & Sied van Riel.

Aly & Fila & Sied van Riel: vier uur sets
Vele liefhebbers zullen zich de set van de Egyptische trancegoden Aly & Fila tijdens Fiesta Summersounds vorig jaar zomer bij BC Fuel nog goed kunnen herinneren: het dak ging er compleet af! Tijdens de closing kun je maar liefst vier uur lang genieten van de typische uplifting Aly & Fila sound.

Sied van Riel maakt 23 september zijn debuut bij Fuel. Door Tiësto al een aantal jaren geleden getipt als 'the hottest producer around' en nu in 2012 is deze uit Rotterdam afkomstig dj en producer niet meer weg te denken in de internationale trance scene. Sied zal de eerste uren voor zijn rekening nemen met zijn 'deep, driving, warm, melodic-fuelled trance' zoals hij zelf zijn sound omschrijft.

De organisatie hoopt natuurlijk op een heerlijke nazomerse dag zodat er een dikke open air stage gebouwd kan worden, mocht dat niet het geval zijn dan word het gehele terras overdekt voor het laatste trance feest van 2012 aan de Hollandse kust.

Tickets
Er zijn 200 early bird tickets beschikbaar voor slechts 10,- euro en zijn te koop op www.beachclubfuel.nl. De regulaire tickets kosten € 15,- (ex presale fee) en zijn ook verkrijgbaar bij alle Free Record Shop winkels. Ga voor meer informatie naar beachclubfuel.nl.

10 opmerkingen

Aly en Filaaaaa!! YES!!!
Werkzaam bij NRG VIBE
Gaat weer mooi worden, lekkere line up
Ben hier zeker bij! Tickets al besteld!

Geen geld, 10E p.p!!
 
het zal wel 1 van de 2 zijn want ze zijn bijna nooit meer samen maar idd ergggg goedkoop
laatste aanpassing
Werkzaam bij Fuel
Earlybirds zijn inmiddels uitverkocht ;-)
 
Kaarten zijn binnen... Wordt weer een heerlijk feestje