Partyflock
 

Grand Opening Summer Season 2016 - Masters of Trance

gepubliceerd door , op
Zondag 27 maart, 1e paasdag, vindt in Beachclub Fuel de traditionele opening van het zomerseizoen plaats. Met de veelzeggende subtitel 'Masters of Trance' is meteen wel duidelijk dat Fuel weer een batterij topartiesten uit de Trance scene voor je klaar heeft staan.

Hoewel de deuren van Fuel al op zaterdag 5 maart opengaan is 'Masters of Trance' het eerste zomerevenement van 2016. Het team van de populaire Beachclub uit Bloemendaal heeft vorig jaar intens genoten van alle Trance feestjes en staat alweer te popelen om je van dienst te zijn. Deze winter is er een fantastisch nieuw lichtplan bedacht voor Fuel en dat zal de feestjes absoluut een waanzinnig nieuw karakter geven. Natuurlijk zijn alle andere faciliteiten in Fuel ongewijzigd en blijft het één van de leukste clubs in Bloemendaal om te eten, feesten of gewoon even te chillen op een mooi zomers moment!

Masters of Trance - Maar wie dan?
Zoals gezegd, Fuel pakt flink uit met een aantal zeer gerenommeerde namen. Niemand minder dan Giuseppe Ottaviani en Daniel Kandi voeren de lijst aan en dat zijn er pas twee die ieder voor zich al de moeite waard zijn om naar Fuel te komen. Beiden zijn al zo lang actief in de scene dat ze geen enkele introductie nodig hebben. Voeg aan deze twee toppers 'Solis & Sean Truby' toe, het zeer getalenteerde Trance duo uit Engeland en de in Praag woonachtige 'ReOrder' en je hebt al een kwartet dat je niet wilt missen. Klaar? Nee nog niet! Wie heeft er nog nooit van de Belgische dj/producer Airwave gehoord? Deze alleskunner uit Brussel staat met al zijn aliassen steevast in de Beatport Charts genoteerd. Een veelzijdige kunstenaar die onder liefst 24 namen werk uitbrengt. Check het hier maar eens, echt te bizar! Ook hij staat achter de decks op 1e paasdag. De talentvolle Maryn zal het evenement, om 17.00 zal starten(je bent al welkom vanaf 16.00uur). Het feest duurt tot 12 uur middernacht.

Tickets - Early Birds
Wie goed opgelet heeft weet dat de eerste Early Bird actie reeds voorbij is. Inmiddels is de tweede Early Bird ronde een feit. Scoor tot eind januari je tickets voor slechts €15 via deze link! Vanaf 1 februari zullen de tickets in de voorverkoop € 17,50 kosten en als er nog tickets beschikbaar zijn zullen deze aan de deur verkocht worden voor €20 Beachclub Fuel kijkt er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen! Laat de zomer maar komen!