Partyflock
 
­ Nederland

'Strictly RAM' in Beachclub Fuel
Closing Party

gepubliceerd door , op
Strictly RAM
7 juni 2018
FeestStrictly RAM · Closing Party
Datumzaterdag 29 september 2018
LocatieFuel Site
Beachclub Fuel heeft de afsluiter van dit seizoen vast weten te leggen. Niemand minder dan DJ RAM zal met zijn concept 'Strictly RAM' een waardige past-present-future set verzorgen. Zet de datum dus maar in je agenda, want zaterdag 29 september sluiten we het seizoen gezamenlijk af in Fuel!

Zowel de Grand Opening als de 'Closing Party' doen het altijd extra goed in Bloemendaal. Goed of slecht weer, het is altijd druk! RAM heeft de populaire Beachclub in Bloemendaal aan Zee al meerdere keren aan gort gedraaid en dat is hij dit jaar zeker weer van plan! Met de inmiddels wel bekende past-present-future set zal hij je meenemen op een heerlijke reis door zijn loopbaan als dj. Uiteraard ieder jaar weer anders, frisser en boeiender. "Je wordt toch steeds beter in zo'n lange set. Inmiddels heb ik veel 'open to close' sets gedaan in het buitenland en weet ik precies hoe ik het publiek zeven uur lang bij me hou", aldus de enthousiaste RAM die dit jaar een intens drukke zomer kent.

Van Azië tot Amerika, de 'Flying Dutchmen' staat momenteel overal voor volle zalen! Vaker in het buitenland dan in Nederland. Toch maakt RAM graag gebruik van die speciale 'Closing Party' in Bloemendaal aan Zee. "Fuel is sowieso al een toffe tent, maar op speciale gelegenheden gaat het dak er echt helemaal af. Zo'n volle Beachclub heeft altijd iets magisch. Tevens sta je in Fuel kort op het publiek. Ook dat heeft zijn charmes!"

BBQ
RAM is gek van barbecueën! Vooral met al zijn vrienden. Ook in Fuel zet hij graag de koperen kolenketel aan en deelt hij wat shotjes uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Het feest zelf start om 17.00 uur, de inloop voor de barbecue is van 15.00 tot 18.00uur!

Tickets
Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via deze link. Tot eind augustus betaal je slechts €10,- (ex fee) Daarna wordt het € 15,- Wees dus snel en koop drie tickets voor de prijs van twee. Wil je een ticket voor de BBQ scoren dan kan ook dat op de site van Beachclub Fuel. Kosten voor de volledig verzorgde BBQ zijn € 15,- (inclusief fee) per persoon.