Partyflock
 

18hrsfestival preparty op beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
18hrs Festival
27 april 2011
Feest18hrs Festival · Pre beachparty
Datumzondag 8 mei 2011
Winactie18hrs Festival actiegesloten
LocatieFuel Site
Laat de motor maar vast warmdraaien. Daar waar 18hrs festival op zaterdag 9 juli in Nederland een primeur heeft door maar liefst 18 uur lang de lekkerste techno, techhouse en minimaal uit te rollen, aan het Balkenhaventerrein (Zaandam), geeft de organisatie op zondag 8 mei alvast een smaakvol voorproefje in BC Fuel, aan het Bloemendaalse strand. Let's start with a never ending parade on the beach!

BC Fuel
Voormalig beachclub BLM9 heeft deze zomer een warme spin gegeven aan haar programmering en opent anno 2011 als BC Fuel elke week haar deuren voor een divers muzikaal menu. De techno en minimal liefhebbers weten al dat ze hier op hun muzikale wenken bediend te worden en op zondag 8 mei zal 18hrsfestival het gaspedaal extra hard intrappen voor een selectief gezelschap en is dus voorzien van de lekkerste techno, techhouse én minimal sets.

Alle remmen gaan los tijdens de officiële 18hrsfestival preparty aan het strand, om dat nog maar even te benadrukken. Vanaf 16:00uur gaat het los in Beachclub Fuel, waarmee 18hrsfestival het startschot geeft aan al dat ook te verwachten is tijdens het outdoor festival dat op zaterdag 9 juli plaatsvindt. Wat is er, naast een festival, nu lekkerder dan op blote voeten je laten meeslepen in de energierijke sets van behendige artiesten? Dan hoe de zon de techhouse sounds onderstreept en wat is er nou beter dan hoe een alcoholische versnapering als perfecte brandstof met technobeats subliem samensmelt? Inderdaad, er is niks beters.

Actie
Alle 18hrsfestival fanaten, liefhebbers en supporters hebben geluk. Want ieder die al een regulier of early bird ticket heeft aangeschaft voor 18hrsfestival ontvangen 2 tickets voor de preparty bij BC Fuel! Alle ticketaanschaffers ontvangen nog bericht met meer informatie hierover per mail, dus hou je inbox goed in de gaten. Je hebt tot 6 mei de tijd om een festival kaartje aan te schaffen en 2 kaarten te ontvangen voor deze dikke pre party!

Line-up
Uiteraard staan op de pre party alleen maar artiesten die ook één van de stages op het festival staan. Niemand minder Warren Fellow, Pitto, Joey Daniel, KlapSandwich (PLAK), Jeff Moore en Bert Jimmink zullen BC Fuel in extase brengen. En inderdaad, Joey Daniel stond nog niet in de festival line-up maar is onlangs aan de line-up van de Rejected vs We are connected stage toegevoegd en zal op het festival een dikke b2b set doen samen met Warren Fellow!

Voor deze officiële pre-party verkopen ze, naast de actie, natuurlijk ook losse kaarten; deze kosten in de voorverkoop 7,50 en aan de deur 10 euro. Haal je kaarten via www.beachclubfuel.nl of www.18hrsfestival.nl.
Voor meer informatie ben je van harte welkom op www.18hrsfestival.nl, worden ze graag jouw vriendje op Facebook én wordt er natuurlijk ook getwitterd.

18hrsfestival; the never ending parade starts at BC Fuel.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Zin in, wordt weer 20 graden!