Partyflock
 
Nieuws · juli 2014
­ Nederland
Op 30 augustus vindt de ultieme zomerreünie plaats op When Summer Ends Festival, waar je samen met jouw vrienden, familie en bekenden de zomer kan herleven! Een nieuw festival georganiseerd door de creators van Daydream Festival, op dezelfde schitterende locatie als waar Daydream ooit begon.
Het is aftellen naar de negende. Aftellen naar SOS, het nieuwe format van deze zomer in één van de mooiste clubs van dit moment. Eindelijk Weer in Almere zal de negende het toneel vormen van gebruinde lichamen, sexy kleding, zomerse tunes, 'Dit is het gevoel van vakantie'. Net terug of je moet nog gaan? Laat je verleiden met de nieuwste muziek en de allerlekkerste oude bangers. Één ding is zeker: het wordt een avond waar je nog lang op zult kunnen teren.
Onrust aan Schevingse Zwarte Pad
donderdag 31 juli 2014
Eerder deze maand viel te lezen dat Beachclub De Karavaan in Scheveningen op last van de gemeente voor een half jaar gesloten werd. De politie had verschillende meldingen gekregen dat er handel in drugs plaatsvond en bij controle is er inderdaad iets aangetroffen. Er is een kort geding aangespannen door De Karavaan en terwijl iedereen wachtte op de uitslag hiervan, is de volgende strandtent gesommeerd alle activiteiten te staken. Het gaat nu om Whoosah Beachclub.
Op 9 augustus viert La Fête 040 haar eenjarig bestaan en dat betekent dat er een extra dikke editie van Ensuite - The Official Lakedance Afterparty op het programma staat.
Dedicated is back
woensdag 30 juli 2014
Massief hard, groter en met stalen sets die je omver knallen: Dedicated – Industrial City.
Niet 4 oktober maar 29 november ga je in de vertrouwde Studio A12 beuken. Dit keer met maar liefst drie explosieve area's vol hardstyle, raw en freestyle! Ben je klaar om te stampen door de straten van deze meedogenloze stad?
Zaterdag aanstaande vier je GayPride traditiegetrouw op het Amstelveld met een grootse line-up. Om 24.00u stopt de muziek, maar niet getreurd: in Up/De Kring gaat het feest vrolijk door. [
Zaterdag 2 augustus is het tijd voor de volgende We All Love 80's 90's 00's beach edtion van 2014 in Beachclub Bloomingdale Beach!
2 Augustus is het weer tijd voor Dance Boulevard. Na de fantastische editie van vorig jaar groeit Dance Boulevard met 4 gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden naar het gezelligste festival van West-Brabant. Maak er samen een onvergetelijke dag van! Natuurlijk samen met de muzikale helden van Nederlandse bodem en ver daar buiten. Wat te denken van: Frequencerz, The Flexican & MC Fit, Deepack, Billy the Kit, Radical Redemption, La Fuente, Mark with a K, The Partysquad en nog vele anderen! Bekijk hieronder de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!
Progressive-icoon John Digweed is op vrijdag 17 oktober terug met wederom een speciale Bedrock programmering in de Rabozaal van de Melkweg! Na het succes van de voorgaande drie jaren is besloten de succesvolle nacht dit jaar opnieuw terug te laten komen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Binnenkort wordt de rest van de line-up bekend gemaakt. Tickets zijn nu verkrijgbaar.
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Let's go back to
vrijdag 25 juli 2014
Na de geweldige première bij Eindelijk Weer in Almere op zaterdag 31/5 dachten ze direct: Let's get back! De sfeer was super, wat een topavond, wat een topfeest. Dat doe je dus nog eens dunnetjes over! De Disco-Train party's zijn uitgegroeid tot legendarische feesten. Foute schoenen uit de kast, glitterbril en afropruik op: zaterdag 26 juli is Eindelijk Weer het decor voor hèt feest der herkenning: de Disco-Train Let's Get Back Party, een avondvullend spektakel.
De Hollywood Music Hall (HMH) in Rotterdam moet de deuren sluiten. De directie heeft volgens medewerkers het faillissement aangevraagd voor de discotheek die bekend staat om haar themafeesten. Medewerkers van de HMH, die anoniem willen blijven, laten aan RTV Rijnmond weten dat zij zaterdag te horen hebben gekregen dat het einde oefening is voor het partycentrum.
De regio Utrecht staat dit weekend in het teken van Ultrasonic Festival op het recreatiegebied van de Maarsseveense Plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je op zaterdag 26 juli weer maximaal los op de beste house, techno, hardstyle, trance, progressive en eclectic. Op dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense Plassen beleef je het ultieme zomergevoel terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow.
Na het enorme succes van het uitverkochte Festifest met onder andere HNNY en Space Dimension Controller gaan zaterdag 23 augustus voor het derde jaar op rij de trossen genadeloos los voor Reddingsfest! Vorige editie liet Rahaan de boot bijna zinken van al het discogeweld, deze keer zijn Wolf music's Medlar en Trouw resident Melon aangesteld als gezagvoerders.
Amersfoort is een nieuw festival rijker. Zaterdag 30 augustus strijkt Festifoort neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Met dit nieuwe festival organiseren de initiatiefnemers een evenement voor echte dance-liefhebbers.
Recreatieoord de Binnenmaas, een schitterende locatie waar ze jullie bij elkaar gaan brengen middels house, dance, electro, oldschool classics en de hardere stijlen. Mainstage zal keihard uit gaan pakken met de beste 'house' artiesten en bij de Oldschool Gangsters Area zal voornamelijk de 'smile' momentjes op je gezicht tevoorschijn komen. De Glowing Hard stage hier gaan de beentjes zeker van de vloer want dit wordt 100% knallen!
Salsa Breeze op het strand
dinsdag 22 juli 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Audiosculpture on the Beach
maandag 21 juli 2014
De afdeling seismologie van het KNMI geeft voor 26 juli a.s. in de omgeving van Scheveningen code rood af. Het betreffen hier geen boringen van de NAM in de Noordzee, het beheersbaar tot ontploffing brengen van een oude vliegtuigbom uit WO II en nee, ook de pier wordt (nog) niet gesloopt. Zaterdag 26 juli vieren de mannen van Audiosculpture hun 15-jarig bestaan in labelvorm en zullen daarom Scheveningen op haar grondvesten doen schudden.
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is.
Zet in de agenda een dikke rode kruis bij 23 augustus, want grote kans dat je dan in extase verkeerd op Kings of Core Festival! Met meer dan veertig artiesten verdeeld over vier stages beloofd ook deze editie weer een dikke knaller te worden!
Integrate presents Pig & Dan
zondag 20 juli 2014
2 Augustus is het tijd voor de vijfde Integrate editie op het strand. Nu alle WK-spanning voorbij is gaan we natuurlijk gewoon door met feesten en dat doe je deze editie met het uit Mallorca afkomstige duo Pig&Dan.
Nominaties 2014 MTV VMA bekend
vrijdag 18 juli 2014
MTV Nederland heeft vandaag alle genomineerden voor de 2014 MTV Nederland Video Music Awards bekend gemaakt via Snapchat. Beyoncé gaat aan kop met acht MTV Nederland Video Music Awards-nominaties, Eminem en Iggy Azalea volgen met ieder zeven nominaties. Hiermee zijn zij meest favoriet voor de 2014 MTV Nederland Video Music Awards.
Na o.a. Racoon, Jett Rebel en Rowwen Hèze maakt Zomerpop nóg meer namen bekend! De nieuwste acts voor de Dance-stage zijn: Watermät, Zombie Nation, Dennis Ruyer, Mightyfools, Rob Lee en Jaap Ligthart!
NOXX² invites Nervo & Chuckie
donderdag 17 juli 2014
Tomorrowland staat in haar startblokken. Twee weekends met zowat alle grote namen uit de business, een formule die dodelijk is voor menig clubs. Maar niet voor de Antwerpse club Noxx, die slechts op 10 minuten verwijderd ligt van het feeërieke festival. Net zoals verleden jaar ontvangt Noxx een aantal 'mainstage' artiesten om 'het beste feest ter wereld' na middernacht voortt te zetten.
Sun NRG event vindt jaarlijks plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan zee. Het knusse en gezelligste raw hardstyle / hardcore minifestival van de regio. De line-up spreekt boekdelen, want het gaat een avondje vol knalwerk worden. Je kan kan gaan genieten op het tweejarig bestaan van NRG VIBE van de volgende artiesten: Crypsis, Warface, Artifact (live), Cold Case, Jason Payne, Up Syndrome, D-Style, TBS, MC Tellem.
Spinnin' TV, het YouTube-kanaal van platenlabel Spinnin' Records, heeft de grens van zes miljoen abonnees en bijna drie miljard views bereikt en staat daarmee in de top 10 meest bekeken YouTube-muziekkanalen wereldwijd.
Het YouTube-kanaal van Spinnin' is met de ruim zes miljoen abonnees en bijna drie miljard views het grootste Nederlandse kanaal op het videoplatform.
Het ambtstermijn van Mirik Milan als Amsterdamse Nachtburgemeester is na twee succesvolle jaren bijna verlopen. De hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen. Ieder die zich geroepen voelt kan zich vanaf nu verkiesbaar stellen via de website. Op donderdag 18 september kiest de jury van Stichting Nachtburgemeester Amsterdam en het publiek tijdens een feestelijke avond in club TrouwAmsterdam de nieuwe nachtburgemeester.
Het was te verwachten dat resident Franky Rizardo met zijn eigen concept thuishaven Bloomingdale zou aanwijzen voor zijn eerste editie van Flow. Na hosting op Free Your Mind Festival, Summerfestival en Dance Valley is dit de logische volgende stap.
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival vindt plaats bij Lloyd Multiplein in Rotterdam. Het outdoor festival van het jaar knalt op 20 juli met Sidney Samson, Shermanology, Jay Hardway, The Partysquad, Billy the Kit, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Apster, Gregor Salto, Franky Rizardo, FeestDJRuud, Roul and Doors, Zawdi MC, MC Roga, MC Ambush & MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Project Sugar gaat Vreemd
maandag 14 juli 2014
24 Juli 2014 zal het legendarische donderdagnachtprogramma Vreemd eenmalig terugkeren in Sugar Factory. Project Sugar heeft de handen ineen geslagen met Carlos Valdes om een van de meest succesvolle donderdagnacht concepten van Amsterdam nog eenmaal in volle glorie te herleven.
Op woensdag 16 juli tijdens de Nijmeegse 4daagse vindt opnieuw de Roze Woensdag plaats met boordevol roze activiteiten en podia. Dit jaar kleurt de stad - letterlijk en figuurlijk - nog meer roze. Letterlijk, omdat het aantal horecaondernemers en straten dat meedoet blijft groeien. Stichting Roze Woensdag meldt bijvoorbeeld dat nu ook de Matrixx op de Waalkade en het Koningsplein is aangesloten bij de roze festiviteiten.
De danceprogrammering van het Magneet Festival 2014, de culturele vrijplaats van Amsterdam, begint onder leiding van DJ Isis, steeds meer vorm te krijgen. Op 22, 23 en 24 en vervolgens 29, 30 en 31 augustus is er op de zandvlakte Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland muziek, theater, experimentele bouwwerken, dans en allerlei soorten kunst te verwachten. Isis, die zelf aan de basis staat van het festival, is op 22 augustus te zien.
Het aftellen is begonnen, de 17e editie van Melt! Festival staat op punt van beginnen. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 juli komt iedereen weer samen bij het Ferropolis schiereiland vlakbij het Duitse stadje Dessau. Optredens zijn er dit jaar van onder meer Portishead, Robyn & Röyksopp, Moderat, Metronomy en vele meer. De laatste tickets vliegen momenteel de deur uit!
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA.
Sinds twee weken is Club La Mer in Noordwijk een nieuwe richting op gegaan en met succes! Iedere zaterdag vindt er nu een nieuw concept plaats in deze exclusieve club in Noordwijk! Latin Lovers, We All Love 80's 90's & 00's, Snorro, Power Flower en The White House passeren willekeurig op de zaterdag voorbij! Iedere zaterdag een ander thema, de beste deejays, het gaafste decor en natuurlijk nog veel meer verrassingen.
Justitie in België is een onderzoek begonnen naar de Nederlandse evenementenorganisator ID&T. Die zou gratis kaartjes ter waarde van 48.000 euro hebben uitgedeeld aan gedeputeerden en ambtenaren, die later over een milieuvergunning voor dance-event Tomorrowland moesten beslissen.
Op 12 juli is het tijd voor Daylight Festival! in Roosendaal. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de reis langs diverse wereldsteden zoals Rio de Janeiro, Londen, Melbourne en de verzonken stad Atlantis hebben ze alle belangrijke informatie in dit bericht op rij gezet.
Na het overweldigende succes van de tweede @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een derde superfeest in Beachclub Vroeger. Zaterdag 16 augustus is het zover en kun je weer genieten van zon, strand, zee, supermuziek en een geweldig feest!
Dertig slachtoffers van de tragedie bij de Loveparade in Duisburg in 2010 dienen een schadeclaim in. Zij eisen elk bedragen oplopend tot drie ton van de gemeente Duisburg, de organisatoren van het concert en de politie, aldus de Duitse omroep WDR maandag.
TivoliVredenburg presenteert in samenwerking met Pitch een nieuw concept voor spannende en vernieuwende elektronische (live)muziek: Catch. Op vrijdag 31 oktober biedt het gloednieuwe Utrechtse muziekpaleis ruimte aan meer dan twintig live-acts en dj's, waarbij de Pitch-filosofie in een intiemere indoor variant gevangen wordt.
De inschrijving voor Vinylized is geopend. Vanaf vandaag kunnen ambitieuze danceproducers zich inschrijven voor de Nederlandse danceproducerscontest. Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie gaat op zoek naar de beste dance track. De winnaar maakt kans op een prijzenpakket met onder meer een vinylrelease, studio-uren bij SAE Institute en een presentatie op ADE Next.
Na zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand gegarandeerd blijven. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.
Paris Hilton naar Nederland
zaterdag 5 juli 2014
Niemand minder dan Paris Hilton zal op zaterdag 30 augustus aanstaande een exclusief DJ-optreden geven tijdens het evenement 'Untamed Nights' als onderdeel van het einde van de zomervakantie in Nederland.
Het nieuwe dancefestival op de Maas in Rotterdam is failliet en gaat daarom morgen niet door. Er zijn te weinig kaarten verkocht, meldt de organisatie op de website:
Zaterdag 5 juli viert Have A Nice Day festival haar tienjarig bestaan in het Openluchttheater van Eibergen. Het dance evenement, geroemd door liefhebbers vanuit het hele land vanwege de uitzinnige sfeer, prachtige setting en dito muziek ontvangt dit jaar 5000 bezoekers en verkoopt voor het tweede jaar op rij uit.
Komende zaterdag strijkt Click voor het eerst neer bij de legendarische strandclub De Karavaan in het altijd op dreef zijnde Scheveningen. Naast de kwartfinale op drie grote schermen een fijn rijtje Hollandse topjongens achter de decks. Olivier Weiter, Wouter de Moor, Bram Fidder, Stefano Richetta en Shimmer zorgen tot diep in de zomernacht voor technovertier naast het ongetwijfeld nodige voetbalgeweld.
De kogel is door de kerk! Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis biedt het historische pand op de Oudegracht 245 vanaf deze zomer onderdak aan Kytopia en daarmee ook aan Studio Stekker 2014.
Nog geen maand geleden maakte het populaire dance event 'Don't Let Daddy Know' bekend dat ze op 25 oktober hun Belgische debuut maken in het Sportpaleis in Antwerpen. Nu, nog geen maand later, is het tijd om de line-up bekend te maken, voor deze avond die je niet mag missen. Grote namen als Showtek, Sander van Doorn en DVBBS zijn al bevestigd, net als het zeer getalenteerde DJ duo Blasterjaxx, Ummet Ozcan en Sem Vox.
Voetballers, kunstenaars, hockeysters, acteurs en deejays. Ons kleine kikkerlandje waant zich terecht trots met vele helden op diverse vlakken! En als we nog verder inzoomen op de muzikale hoek, zien we hoe de Nederlandse deejays als ware iconen op internationale grote events prijken en dat 'onze' artiesten toch maar mooi genoteerd zijn op elke EDM hitlijst die de global revue passeert. En dat verdient een één-tweetje. Get Dutched: gathering fanatics to celebrate the music!
Who runs the world? In entertainment is dat Beyoncé. Zij staat dit jaar op de felbegeerde eerste positie van de Forbes Celebrity 100. Langzaam maar zeker worden ook dance-artiesten genoteerd in de lijst van meest invloedrijke en belangrijke beroemdheden.
31 juli 2014
'Relive your summer' op het nieuwe When Summer Ends Festival
Eindelijk Weer introduceert deze zomer nieuw format: SOS
Onrust aan Schevingse Zwarte Pad
30 juli 2014
Ensuite is officiele Lakedance afterparty
Dedicated is back
29 juli 2014
After Our Love laat GayPride tot de late uurtjes doorgaan
We all Love 80's 90's 00's dit weekend aan het strand
Dance Boulevard 2014 timetable en last info
28 juli 2014
John Digweed terug in de Melkweg tijdens ADE
The Official Grand Closing van Beachclub Vroeger op zondag 28 september
25 juli 2014
Let's go back to
23 juli 2014
Hollywood Music Hall Rotterdam moet deuren sluiten
Ultrasonic Festival · All you need to know
Reddingsfest dit jaar weer op Moby King
Festifoort: lokaal evenement met internationale allure
22 juli 2014
Sunglow Festival 13 september op Recreatieoord Binnenmaas
Salsa Breeze op het strand
21 juli 2014
Audiosculpture on the Beach
Armin van Buuren kondigt Armin Only Intense - The Final Show aan
20 juli 2014
Het hardste festival van het Noorden is terug: Kings of Core Festival
Integrate presents Pig & Dan
18 juli 2014
Nominaties 2014 MTV VMA bekend
Top-acts op dance-stage 25-jarig Zomerpop
17 juli 2014
NOXX² invites Nervo & Chuckie
Aanstaande zondag Crypsis, Warface, Artifact live and many more
16 juli 2014
Spinnin' TV in top 10 meest bekeken YouTube-muziekkanalen wereldwijd
Amsterdam op zoek naar een nieuwe nachtburgemeester
15 juli 2014
Franky Rizardo met eigen concept naar Bloemendaalse strand
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool Outdoor Festival
14 juli 2014
Project Sugar gaat Vreemd
Programma Nijmegense Roze woensdag nog nooit zo 'gay'
10 juli 2014
Eerste deel danceprogrammering Magneet Festival bekend
Laatste tickets voor Melt! 2014 nu in de verkoop
9 juli 2014
Grotesque host wederom een eigen stage op Electronic Family Festival
Nieuwe programmering Club La Mer in Noordwijk
Justitie België start onderzoek naar ID&T
8 juli 2014
Daylight Festival 2014 timetable & latest info
De allerlaaste earlybird tickets te koop voor Decisions in Beachclub Vroeger
Slachtoffers Love Parade 2010 dienen miljoenenclaim in
7 juli 2014
Pitch en Tivolivredenburg presenteren indoor festival Catch
5 juli 2014
Vinylized viert tienjarig jubileum en opent inschrijving producerscontest
FestyLand verhuist en start early bird voorverkoop
Paris Hilton naar Nederland
4 juli 2014
DanceFloat Rotterdam afgelast wegens faillissement
Have A Nice Day festival viert zaterdag haar tienjarig bestaan
3 juli 2014
Click at the beach dit weekend in Karavaan Scheveningen
Studio Stekker verhuist met Kytopia mee naar Tivoli Oudegracht
2 juli 2014
Don't Let Daddy Know Antwerp verwelkomt o.a. Showtek, DVBBS & Blasterjaxx
1 juli 2014
Get Dutched brengt Nederlandse beats naar Beachclub Vroeger
Calvin Harris en Avicii in Forbes 100 Most Powerful Celebrities