Partyflock
 
­ Nederland

The Official Grand Closing van Beachclub Vroeger op zondag 28 september

gepubliceerd door , op
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.

Anyday Events en D&C Music nemen de taak weer op zich om te zorgen dat het seizoen het afscheid krijgt dat het verdient. Net als vorig jaar kun je er vanuit gaan dat er in een uitverkochte Beachclub Vroeger een feest komt dat je genoeg voldoening geeft om de lange winter door te komen tot aan 'The Official Grand Opening' van het strandseizoen in maart 2015. D&C Music dropt dit weekend hun eerste Sexed Up editie van dit seizoen. Frontman Dyna zal hierna alleen nog maar tijdens de tweede Sexed Up in Bloemendaal optreden en dan uiteraard tijdens '2014, The Official Grand Closing!'

Dyna is momenteel druk bezig een hele dikke line-up te selecteren en uiteraard zullen alle ladies op hun wenken bediend gaan worden. Sexy danseressen en strakke candy boys zullen iedereen weer vermaken en uiteraard krijg je de show die je kan verwachten van Beachclub Vroeger.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in drie fases! Als je direct toeslaat kun je voor maar € 7,50 een juli-kaartje kopen. De augustus-kaarten zullen voor € 12,50 verkrijgbaar zijn en in september kosten de kaarten €17.50 zolang ze er nog zijn! Je kunt de kaarten aanschaffen via koop tickets, koop tickets of bij een Primera Shop bij jou in de buurt. De minimale leeftijd voor dit evenement is 18 jaar!