Partyflock
 
­ Nederland

Project Sugar gaat Vreemd

gepubliceerd door , op
Project Sugar gaat vreemd
16 juli 2014
24 Juli 2014 zal het legendarische donderdagnachtprogramma Vreemd eenmalig terugkeren in Sugar Factory. Project Sugar heeft de handen ineen geslagen met Carlos Valdes om een van de meest succesvolle donderdagnacht concepten van Amsterdam nog eenmaal in volle glorie te herleven. De line-up wordt compleet gemaakt door niemand minder dan Vreemd resident Boris Werner en Project Sugar's eigen Thara Bergen & Ceze.

Vreemd was van 2005 tot 2009 elke donderdag de plek om van house en techno te genieten in Amsterdam. Dit concept door Carlos Valdes was dé broedplaats van veel Amsterdamse DJ's die tegenwoordig over de hele wereld worden geboekt.

Project Sugar begon een jaar geleden als klein project vanuit een groep creatievelingen werkzaam in Sugar Factory. Na jaren achter de schermen te hebben gewerkt besloten ze een eigen avond te organiseren zoals zij dat zelf voor zich zagen. Na ruim een jaar is het concept uitgegroeid tot een maandelijkse clubavond in Sugar Factory met een van de meest unieke visuele opstellingen binnen de Amsterdamse clubnachten. Vertegenwoordigd door een bevriende groep resident DJ's die iedere editie hun persoonlijke helden uitnodigen om achter de booth plaats te nemen.

Om de avond nog meer inhoud te geven keert Curious Behavior terug naar Sugar Factory voor dit éenmalige event. Met hun visie op performance theater en interactiviteit in het nachtleven zullen zij de perfecte aanvulling zijn op deze avond. VJ duo S_Loop, sinds jaar en dag het vaste VJ duo van Vreemd, komen hun kunsten vertonen om het plaatje compleet te maken. Dit belooft ongetwijfeld een onvergetelijke avond voor de house en techno liefhebbers van Amsterdam.

Tickets: €6. Koop je presale ticket via koop tickets!