Partyflock
 
­ Nederland

Vinylized viert tienjarig jubileum en opent inschrijving producerscontest

gepubliceerd door , op
Vinylized viert tienjarig jubileum en opent inschrijving producerscontest
4 juli 2014
De inschrijving voor Vinylized is geopend. Vanaf vandaag kunnen ambitieuze danceproducers zich inschrijven voor de Nederlandse danceproducerscontest. Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie gaat op zoek naar de beste dance track. De winnaar maakt kans op een prijzenpakket met onder meer een vinylrelease, studio-uren bij SAE Institute en een presentatie op ADE Next. De winnende track wordt bovendien uitgebracht met een aantal remixes. Vinylized wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door GRAP. De contest kent oud-deelnemers en -winnaars als Arjuna Schiks, Nymfo, Bakermat, Olaf Stuut en Daniel Zuur.

De competitie
Na de inschrijving selecteert de jury vijf finalisten. Deze vijf mixen en masteren hun track bij SAE Institute. Het resultaat wordt half september online gezet op www.vinylized.net. Het publiek kan dan zijn stem uitbrengen. De stem van de jury en het publiek bepalen uiteindelijk wie deze jubileumeditie wint. De winnaar wordt gepresenteerd op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event 2014.

Jury
De jury bestaat dit jaar uit Michel de Hey, Hans-Jochem Dijk (NGHTDVSN), De De Sluwe Vos, Bakermat, Irfan Er (Top Billin'), Edwin Diergaarde (Ministry of Beats), Floris Groeneveld (Apenkooi), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Tom van Wijk (AIR), Martijn Mischgofsky (Misc Agency), Estroe, Maarten van 't Veld (From the field), Claire van der Hall (Claire PR), Iason Chronis (Mason) en Rogier van Twuijver (Epiqurus).

Prijzenpakket voor de winnaar
  • Vinylrelease met remixes + release via Beatport en iTunes;
  • Studio-uren mét engineer bij SAE Institute;
  • Interview in DJ Mag;
  • PR-begeleiding door Claire PR;
  • Managementadvies en coaching;
  • Promotiefoto's door Richard Tas Photography;
  • Op maat gemaakte gehoorbeschermers van ACS Custom;
  • Presentatie winnaar tijdens ADE Next;
  • KRK Monitor speakers


Voor alle finalisten zijn er overigens prijzen, waaronder een workshop door SAE Institute over het produceren van dance + mastering van de ingezonden track, een jaarabonnement op DJ Mag, KRK headphones, weekendtickets voor Dance Fair, een headphone bag van UDG, diverse workshops, een tegoed van Songflow voor de distributie van nieuwe releases op portals als Spotify en iTunes en een ADE Goodie bag met Urbanears headphones. Het volledige prijzenpakket is te vinden op www.vinylized.net.

Inschrijven
Inschrijven kan door op www.vinylized.net het online inschrijfformulier in te vullen en je track en promotiefoto te sturen naar vinylized@grap.net. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 15 augustus 2014. Kijk voor meer informatie op de site.

4 opmerkingen

Het publiek kan dan zijn stem uitbrengen.


De stem van de jury en het publiek bepalen uiteindelijk wie deze jubileumeditie wint.


jippie!
Uitspraak van B-Flock :bounce: op zaterdag 5 juli 2014 om 17:42:
Vriendjesrace dus. (N)


daarom doen er al heel veel niet mee om dat de populairste joggies winnen altijd zo triest ..