Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque host wederom een eigen stage op Electronic Family Festival

gepubliceerd door , op
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA. Het festivalpubliek, veelal bekend met Grotesque, bleef toestromen en zorgde tot de laatste beats van de waardige afsluiter John O'Callaghan voor een zinderende ambiance! Het ligt in de lijn der verwachtingen dat ook dit jaar Grotesque weer garant staat voor de ultieme festivalvibe!



Grotesque doet het goed op de festivals! Is in Nederland al op meerdere 'outdoor events' een vaste waarde en heeft altijd een uitmuntende line-up voor de liefhebbers van het Trance genre. Grotesque steelt al sinds 2010 de harten van uitgaand Nederland door goed verzorgde clubnachten aan te bieden. Twee jaar geleden excelleerde het concept dankzij het eigen Indoor Festival in een uitverkochte Maassilo. Inmiddels is de formule uitgegroeid tot een wereldmerk dat over de hele wereld tickets verkoopt.

L'ensemble Grotesque
Ook dit jaar heeft de organisatie weer een heerlijk ensemble van louter internationale topartiesten geprogrammeerd. Alex M.O.R.P.H., die reeds een uitstekende reputatie heeft opgebouwd bij het Grotesque publiek en het Scandinavische duo Super8 & Tab zullen het publiek vast en zeker in extase brengen! Het stevigere werk mag men verwachten van de uiterst populaire Trance producers John O'Callaghan, Bryan Kearney en Photographer. Zij halen de 140 BPM met speels gemak en zullen met hun kenmerkende uplifting sound de energie gemakkelijk op peil houden. Met Mark Sixma, Sied van Riel en Grotesque resident RAM staan er toch ook wel weer Hollandse grootheden in de Grotesque tent en voeg daar nog eventjes een live optreden van niemand minder dan vocaliste Susana aan toe en je hebt een zeer divers en vermakelijk programma staan. Rising star Driftmoon zal de Grotesque stage openen, waarmee de dag vast en zeker heerlijk begonnen wordt.

Exclusief optreden van Grotesque resident dj RAM
RAM maakte het afgelopen half jaar een bizarre comeback op het hoogste niveau. Reist momenteel de hele wereld over en is daarnaast druk bezig in de studio om zijn debuutalbum 'Forever Love' af te ronden. Op Electronic Family pakt de Amsterdammer flink uit met liefst drie live performances. Vocalisten Susana, Stine Groove en Kim werken mee aan zijn artiestenalbum en zullen deze splinternieuwe tracks dus live ten gehore brengen. Eén van die sets die je dus niet mag missen op EFF!

Wederom 4 waanzinnige stages op EFF
Naast de Grotesque stage zijn er nog drie stages. Te beginnen met de grote Family Stage, een open air stage waar onder andere Armin van Buuren en Andrew Rayel zullen optreden. En net als vorig jaar zijn ook de Armada en Global Grooves stages weer van de partij.

Tickets
Tickets zijn te koop via koop tickets. PT Events kijkt er weer naar uit om de vele internationale Trance families weer bij elkaar te zien in de Grotesque stage!

4 opmerkingen

:bounce:
kan niet wachten
Laat het maar snel volgende week zaterdag zijn!
Yeahhhhh baby :-)