Partyflock
 
­ Nederland

We all Love 80's 90's 00's dit weekend aan het strand

gepubliceerd door , op
We All Love 80's 90's 00's
28 juli 2014
Zaterdag 2 augustus is het tijd voor de volgende We All Love 80's 90's 00's beach edtion van 2014 in Beachclub Bloomingdale Beach!

Ga terug naar de tijd dat je kamer volhing met posters van de Backstreet Boys en je Je Moeder smeekte om die witte Spice Girls schoenen! Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, ook in de mooiste locatie van Utrecht zullen de grootste hits de revue passeren. De leukste tijdreis op de dansvloer zal worden begeleid door de leukste tv-filmbeelden uit de jaren 80, 90 & 00's. Herinner jij je nog de spanning van Bassie & Adriaan die samen achter De Baron aanzaten en je aan de buis gekluisterd zat voor The Flying Doctors. De DJ's en VJ's zorgen er zo samen voor dat de sfeer van destijds helemaal herleeft. Nu hoef jij alleen nog je vrienden van toen of van nu bij elkaar te sprokkelen en de 80's 90's 00's zo goed mogelijk uit te stralen. Maak je op zaterdag 2 augustus klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen!

Gevestigd aan het grootste en bekendste strand van Nederland vormt de populairste strandtent van Nederland het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Maar Bloomingdale Beach biedt meer! Naast één van de beste feestlocaties in Nederland is Bloomingdale Beach ook de plek waar heerlijk gedineerd kan worden. Reserveer nu voor het We All Love dine & dance menu dat tijdens elke We All Love 80's 90's 00's beach edition wordt aangeboden en geniet van een luxe 3 gangen menu inclusief een ticket voor We All Love 80's 90's 00's.


Tijdens elke editie van We All Love 80's 90's 00's in Bloomingdale nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80, 90 en 00's. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We All Love is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, Effenaar Eindhoven en 013 Tilburg. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80, 90 en 00's .