Partyflock
 
­ Nederland

After Our Love laat GayPride tot de late uurtjes doorgaan

gepubliceerd door , op
After Our Love
29 juli 2014
FeestAfter Our Love · Gay Pride 2014
Datumzaterdag 2 augustus 2014
WinactieAfter Our Love actiegesloten
LocatieUp Site
Zaterdag aanstaande vier je GayPride traditiegetrouw op het Amstelveld met een grootse line-up. Om 24.00u stopt de muziek, maar niet getreurd: in Up/De Kring gaat het feest vrolijk door. Carlos Valdes en Cat Carpenters presenteren van 23.00 tot 05.00u After Our Love, met een deel van de artiesten die overdag en 's avonds ook op het Amstelveld staan.

Het belooft een lekkere bende te worden vanaf 23.00u. Carlos Valdes en Tess van Zwol trekken samen de stoute schoenen aan en trakteren je op een nacht lang gay friendly vibes, vol lekkere house en techno. De Kring/Up centraal gelegen aan het Leidseplein. Verwacht dus binnen de kortste keren een gezellig gevulde club, waar je tot diep in de nacht met iedereen kunt feesten.

Wie hebben we in de booths? Daan Groeneveld, bekend van Secretsundaze, Tomorrow is Now Kid! en Studio 80 komt draaien. Zijn kompaan Alex Salvador zal er ook bij zijn. Verder is Lupe van de partij. Dit icoon uit de Amsterdamse gay scene, onder meer bekend van Get On Down, mag zeker niet ontbreken. Verder staan de Spacegirls op het programma. Dit vrouwelijke dj collectief weet sinds een jaar of drie zowel de underground als de meer commerciële scene goed te bedienen met heel fijne platen. En ook Rachel Green en hosts Carlos Valdes en Cat Carpenters komen rechtstreeks van het Amstelveld naar de after. Om iedereen welkom te heten én om lekker door te feesten en hun platentassen te misbruiken. Om de boel af te toppen staan Rebellious en Beesmunt Soundsystem, de revelatie van 2014, op het programma. Fijne muziek is dus gegarandeerd, in twee zalen.

Tickets zijn voor €6 te koop via koop tickets.

1 opmerking

Nou je kan sowieso tot maandag non stop feesten :)