Partyflock
 
­ Nederland

'Relive your summer' op het nieuwe When Summer Ends Festival

gepubliceerd door , op
Vier de zomer in de verborgen blauwe lagune van When Summer Ends Festival, midden in een bosrijk gebied op het parel witte strand van het Zilvermeer in Mol. Op 30 augustus vindt de ultieme zomerreünie plaats op When Summer Ends Festival, waar je samen met jouw vrienden, familie en bekenden de zomer kan herleven! Een nieuw festival georganiseerd door de creators van Daydream Festival, op dezelfde schitterende locatie als waar Daydream ooit begon.

Tijdens When Summer Ends Festival denk je nog eens terug aan alle fantastische zomerherinneringen. Zon, zee en strand zijn de ingrediënten die voor de meeste mensen synoniem staan voor de zomer. Chillen op het strand met een lekkere zomerse cocktail, onder het genot van heerlijke muziek, met de brandende zon op je lijf.dat brengt de zomerherinneringen wel boven!

Vier zomerse area's
Het festival zal worden ingericht met o.a. een Mainstage waar artiesten als John Dahlbäck, Sandro Silva en Alvaro, de house beats door de boxen blazen. The Partysquad en FeestDJRuud zorgen voor eclectische klanken.

Het feestcollectief 'Café De Puinhoop' zal de Mi Gado area hosten waar club en festival één worden. Clubgevoel met de feestgarantie van een festival. Waar mannen mogelijk een pak aan hebben met champagnevlekken en waar de meiden regenlaarzen onder hun cocktail jurkjes dragen. Van de meest sexy R&B glijers naar de meest stevige house bangers, en alles wat daar tussen ligt. Gregor Salto voert het arsenaal van DJ's als David Ghetto, Sam O Neall, Puinhoop Kollektive, Flamboyant en vele anderen aan.

De club area Feathers zal garant staan voor een intieme sfeer met 'credible'-house sounds van onder anderen: MegaMen, Makasi, Mr. Grammy. Degene die echt van het ultieme strandgevoel houden, kunnen terecht in de Coconut Beach Bar, waar vooral een ultieme zomersfeer de boventoon voert met zomerse cocktails en salsaworkshops.

Kortom.. Heb jij zin in een heerlijk intiem festival waar je de zomer kan vieren en hou je van house, techhouse, electrohouse, eclectic, top 40, deephouse, techno of trap? Dan is When Summer Ends Festival the place to be zaterdag 30 augustus.

Tickets
Wacht niet lang en koop tickets voor When Summer Ends Festival. Hoe eerder je tickets koopt, hoe goedkoper deze zijn. Herleef de zomer van 2014 nog één laatste keer. Tickets zijn online verkrijgbaar via koop tickets.

Pre Summer Ticket:€19,50 Uitverkocht
Summer Ticket:€22,50 9 juli t/m 8 augustus
Summer End Ticket:€25,- 9 augustus t/m 30 augustus


Line-up
Line-up is niet compleet.