Partyflock
 
­ Nederland

Top-acts op dance-stage 25-jarig Zomerpop

gepubliceerd door , op
Zomerpop
17 juli 2014
Na o.a. Racoon, Jett Rebel en Rowwen Hèze maakt Zomerpop nóg meer namen bekend! De nieuwste acts voor de Dance-stage zijn: Watermät, Zombie Nation, Dennis Ruyer, Mightyfools, Rob Lee en Jaap Ligthart!

Watermät Frankrijk
Al twaalf jaar produceert Watermät voor alle grote namen in Frankrijk. Tot afgelopen maart kende het grote publiek hem niet, maar sinds de bekende BBC radio DJ Pete Tong hem ontdekte groeit zijn wereldfaam met de dag. Ook in Nederland is zijn aanstekelijke track Bullit (met de het vrolijke fluitje) veelvuldig te horen op festivals en op de radio. Al voor de officiële release had de clip al bijna één miljoen views op YouTube. Zomerpoop is dan ook blij hem een podiumplek te kunnen en te mogen geven!

Zombie Nation Duitsland
Bij de massa bekend vanwege zijn Mega Dance-anthem Kernkraft 400, maar de echte liefhebbers weten wel beter! Zombie Nation is een techno- en electroprojectvan producer en DJ Florian Senfter uit München. Met een verscheidenheid aan pseudoniemen als ZZT, Johnny Starlight, Splank en Zombie Nation timmert hij al een dik decennium aan de weg. Zomerpop boekte deze Duitse held vanwege zijn opzwepende live sets waarbij de hele zaal helemaal tot het naadje gaat. Durf jij het aan?

Dennis Ruyer
Natuurlijk ken je Dennis Ruyer als de DJ achter legendarische radioprogramma's als 538 Dance Department. De laatste jaren is hij echter steeds meer in de dance-scene actief als Tech-DJ en -producer. Dance-muziek is voor Dennis een verslaving. Zo duikt hij ook regelmatig de studio in om muziek te maken en treedt hij op in de toonaangevende clubs. Ook A Day in the Park, Welcome to the Future en andere internationale festivals legden hem vast. En daar hoort Zomerpop ook bij!

Mightyfools
Al vanaf de oprichting in 2008 ging het keihard met de Nederlandse dance-act Mightyfools (Jelle Keizer en Andy Samin). Ze scoorden noteringen in The Beatport Top 100, optredens op de beste festivals en clubs wereldwijd en hun hit Footrocker wordt door velen beschouwd als de beste dance-track van 2012. Met support van supersterren als Hardwell, David Guetta, Afrojack, Calvin Harris, Nicky Romero en Tiësto kon ook Zomerpop niet om deze producers heen ;-) Mightyfools zullen de 25e editie van ons mooie festival afsluiten met een waardige portie Electro-house!