Partyflock
 
­ Nederland

Let's go back to

gepubliceerd door , op
Na de geweldige première bij Eindelijk Weer in Almere op zaterdag 31/5 dachten ze direct: Let's get back! De sfeer was super, wat een topavond, wat een topfeest. Dat doe je dus nog eens dunnetjes over!



De Disco-Train party's zijn uitgegroeid tot legendarische feesten. Foute schoenen uit de kast, glitterbril en afropruik op: zaterdag 26 juli is Eindelijk Weer het decor voor hèt feest der herkenning: de Disco-Train Let's Get Back Party, een avondvullend spektakel.

Heupen uit de slaapstand bij Disco & classics Party
The Pointer Sisters, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, maar ook 2 Unlimited, Dr. Alban en The Vengaboys: alle artiesten uit de jaren '70, '80, '90 & '00 knallen met hun grootste hits uit de speakers. De 'muziek van toen' waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan, brengt het publiek tijdens de Disco-Train Party in één klap terug naar de jonge jaren en laat de heupen gegarandeerd uit de slaapstand ontwaken. Stilstaan? Onmogelijk! Al bij binnenkomst is de tijdmachine in werking gezet: de zaal is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren, discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer en de dansvloer ligt voor je klaar.
Naast nostalgische beelden van vroeger tonen grote schermen onvergetelijke muziekclips uit de tijd van AVRO's TopPop, Veronica's Countdown en MTV. Overal duiken vrolijke afropruiken op, maar ook brilmonturen die ooit wél hip waren en 'glamorous' glitterjurkjes. Een verplichte dresscode is er niet, maar voor wie zelf wat fraais in de kast heeft liggen: voel je vrij voor een verkleedpartij!
Disco-Train haalt keer op keer alles uit de kast om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Na het uitverkochte succes zullen ze ook deze keer weer de hele tent omgooien om zoveel mogelijk sfeer te creëren.

Dresscode: Kom zoals je wilt maar niets is te gek bij deze Disco Party. Dus: ... haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Er zijn prijzen te winnen voor de best verklede feestbeesten!

Tickets
Voorverkoop:€11
Aan de deur:€15

Tickets zijn verkrijgbaar via [presale element=party id=273501 type=easy]

Leeftijd: 25+