Partyflock
 
Nieuws 2010
­ Nederland
Na het succes van de eerste borrel die werd gehouden in December is het tijd om de datum bekend te maken van de tweede Metz on Friday Drink die wordt gesponsord door FITTZ Menswear. Op deze tweede editie staan de deuren van de unieke locatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam weer open vanaf 17.00 uur en kun je onder het genot van een drankje en een hapje de week afsluiten of juist het weekend beginnen.
Op donderdag 23 december 2010 vindt er een benefietfeest plaats voor Fight cancer in Club Monza, Utrecht. Geheel in het thema van Fight cancer wordt er een Dj-battle gehouden tussen bekende DJ's. Met dit muzikaal spektakel wordt er geld opgehaald voor Fight cancer.
De plek waar Oud en Nieuw dit jaar gevierd gaat worden is Club Poema RAW. Een programmering van jewelste staat er te wachten om feestvierend Nederland maar liefst 10 uur lang te vermaken!
Carnivale group presents: Zanadu
donderdag 9 december 2010
De tijd voor vernieuwing is nu. De wereld is door de toenemende individualisering haar ziel verloren en kan die slechts terugvinden door mensen weer bij elkaar te brengen. Zanadu markeert het beginpunt van die radicale vernieuwing in het nachtleven, door het publiek haar stem weer terug te geven.
Het groots opgezette Land of Confusion festival beleefde dit jaar eind mei haar vuurdoop. Iets waardoor velen nog met een gevoel van weemoed naar terug kijken. Dat de bezoekers zich vermaakt hebben bleek wel uit de reacties op Partyflock: 'Heerlijk vermaakt, volgend jaar weer, locatie is echt super', 'Heerlijk feestje! Lekker los gegaan!', 'ongelooflijk wat een dik feest! ontzettend veel bekenden, zonnetje, koud bier, sfeertje! Alles goed!'.
Het doet de organisatie genoegen bekend te maken dat Dj Fausto & Phil York in deze area, exclusief voor dit Dance Event in de Maassilo, een nieuwe live mix gaan opnemen voor 'International Hard Dance Sessions'. Deze wordt eind januari wereldwijd gereleased met de beste Harddance tracks die er te vinden zijn.
Van de 5000 early bird tickets waarmee Dance Valley Festival nog geen week geleden haar ticketverkoop begon, zijn er nog maar 1.000 over. De organisatie verwacht dan ook dat deze week nog alle early bird tickets verkocht zullen zijn.
Het Foute Feest
woensdag 20 oktober 2010
Op zaterdag 13 november wordt Het Foute Feest groots gevierd in Outland Rotterdam met een speciale Cherso editie! Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute dj's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. Ben jij fout? Heb Je Foute Vrienden? En hou je van foute muziek?
Drieduizend nieuwe vinyls in de sale
donderdag 7 oktober 2010
Nog maar ruim drie weken te gaan en het legendarische filiaal van Midtown aan de Binnenweg gaat sluiten. Vandaag zijn er weer ruim 3000 oude vinyl platen naar de winkel gegaan die tegen afbraakprijzen verkocht worden. Op de speciaal ingerichte bovenverdieping kun je alle platen uitkiezen voor 2,50 per stuk of 5 voor 10 euro, scoren maar!
LadyKillers is the talk of the town! Het is nieuw, het is sexy en houdt de aankomende maand de gemoederen bezig. Your Republic presenteert met gepaste trots haar 2 jarige concept LadyKillers! Women are in charge tonight!
Timetable XXlerator
donderdag 2 september 2010
Komende zaterdag is het dan eindelijk weer zover! Het nieuwe clubseizoen gaat officieel van start met een snoeiharde editie van XXlerator in de Matrixx. Mens en machine komen deze avond samen tot ongekende prestaties. De mooiste LED's, lasers en andere special effects brengen je naar een wereld van Cyborgs en robots, terwijl het spectaculaire decor je blijft verbazen!
Terwijl de meeste mensen zich in de zomer-vakantiesferen bevinden en de Nederlandse festivals op volle toeren draaien. Luidt Progressive City op 26 augustus 2010, al zachtjes het nieuwe clubseizoen in, in het inmiddels vertrouwde Merleyn. Met op het menu, een van de pioniers van de Nederlandse housescene. Speciaal voor de kick-off van het nieuwe studiejaar en clubseizoen, komt KC The Funkaholic speciaal over naar Nijmegen, om jet publiek te trakteren op meer dan 20 jaar geschiedenis, kennis en ervaring binnen de scene. Uwe trouwe en vaste residents van Progressive City; Niels van Mil en Reza Athar zullen jullie uiteraard ook van bloedstollende muziek voorzien. Ook hanteert Progressive City dit seizoen wederom, de oh zo geliefde en gewaardeerde gratis entree. Want kwaliteitsmuziek, moet voor iedereen toegankelijk zijn.
Zomerkriebels Festival
maandag 16 augustus 2010
Komende zaterdag 21 augustus zal de zomer eindelijk zijn comeback maken op Zomerkriebels Festival. Hierbij wordt hij geflankeerd door zijn trouwe metgezel de zon, die zich na lange afwezigheid dan ook weer volop zal laten zien. Dit zal leiden tot een aangename temperatuur, zodat iedereen volop kan genieten van een heerlijke editie van Zomerkriebels Festival. Zorg dus dat je dit niet mist! In dit bericht vind je de timetable en overige info.
Sundeck festival nieuws
woensdag 28 juli 2010
De NDSM Pier, de driemaster Bark Pollux en Lichtschip Finley zijn het ideale decor voor een prachtige zomerdag aan het IJ. Al vaak gehoord dat het net een stukje buitenland in Amsterdam is, het St. Tropez aan het IJ. Je hoeft hiervoor helemaal niet over de grens. Gewoon Amsterdam. Kom daarom allemaal het ultieme mediterrane gevoel ervaren op 31 juli in de NDSM Haven.
Project Hardcore
maandag 19 juli 2010
Op zaterdag 25 september vindt Project Hardcore plaats in de SilverDome Zoetermeer. Zoals reeds aangekondigd kun je diverse vette battles en knallende live acts terugvinden in de line-up.
Ome Ko in AIR
donderdag 15 juli 2010
Ome Ko, de familie en vrienden vullen het zwarte gat op na het WK met een supergezellige knalfuif aanstaande vrijdag in de AIR met airco. Er is een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen:
4 september is dé dag voor Festivalliefhebbers van de hardere stijlen. Hard Energy Festival in Zwolle is dé afsluiter van het Festivalseizoen. Drie area's Hardstyle, Hardcore en Harddance. Hard Energy Festival garandeert je een topsfeer op het mooiste recreatiegebied van Nederland... De Wijthmenerplas.
Beatloverz goes Ahoy
vrijdag 18 juni 2010
Met het uitverkochte tweejarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan dertigduizend bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat 'populairste dancefeest van Zuid Holland'. Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november.
Limburg Hardcore invites…
vrijdag 18 juni 2010
Na edities in Vaals, Weert en Valkenburg wordt nu Maastricht, de hoofdstad van Limburg, aangedaan met dit concept. Op zaterdag 26 juni 2010 zal de voormalige Platte Zaol, nu bekend als MMH, de uitvalsbasis zijn voor dit Limburgs onderonsje. Deze locatie is natuurlijk geen onbekende voor velen. Voor deze eerste Limburg Hardcore editie in 2010 zal UHM opnieuw alles uit de kast halen om er een knallende editie van te maken. De line-up bestaat traditiegetrouw uitsluitend uit artiesten/dj's die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Maar niet alleen Nederlands Limburg, ook Belgisch Limburg is er bij betrokken!
Line-up release Cape Fear
vrijdag 11 juni 2010
Op vrijdag 3 september 2010 zal UDC het Forteiland opnieuw veranderen in een epicentrum van hardcore, early rave en oldschool. Net als tijdens de vorige editie van Cape Fear zullen er ook dit keer weer drie areas verrijzen op het eiland, die zich bevinden in de bunker, de gracht en in de grote tent buiten op het eiland.
Treats Open Air 2010
maandag 7 juni 2010
Op Zaterdag 14 augustus 2010 is de derde Treats Open Air een feit! Dit traktatie spektakel gaat weer plaats vinden op het mooie terrein van De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer in de provincie Groningen. De eerste editie van Treats Open Air was al een succes, onder andere vanwege de unieke locatie, maar het vervolg in 2009 was tot nu toe het absolute hoogtepunt in haar roemruchte festival verleden. Het ongedwongen karakter en de relaxte sfeer zijn typerend voor dit evenement en dat is niet onopgemerkt gebleven.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
E5H
donderdag 27 mei 2010
Vrijdag 4 juni keert een oude Stalker bekende terug in de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem. Hij kan gezien worden als één van de populairste dj's uit het land, en in Haarlem was en is deze man een begrip. In Club Stalker stond hij bekend om zijn spetterende solo sets op vrijdagavond, later brak hij ook op de donderdagavond de tent af. Dampende dansmassa's en
uitverkochte zalen is een standaard plaatje voor deze dj, die het Haarlemse publiek als geen ander kent. E5H in Stalker betekent een daverende 5 uur durende set van Erick E.
Als voorproefje voor een lange hete zomer komt de Matrixx op 12 juni met een nieuwe editie van Exxellent: Summer Brasil. Hoe kun je het warme weer beter verwelkomen dan met de ritmische beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Marc Benjamin en Brian Loui John! Zij worden begeleid door MC Gee en Andrei Russo live op de percussie. Dat staat garant voor een hete nacht!
Analog Dialogue
woensdag 19 mei 2010
Het is de afgelopen maanden bepaald niet stil geweest rondom Zodiak Commune en hun Koninginnedag festival in Eindhoven, maar ook de derde editie van Analog Dialogue in Willem Twee Poppodium te Den Bosch belooft alles behalve geruisloos voorbij te gaan. Zodiak Commune is helemaal terug van weggeweest in de Brabantse hoofdstad en dat ga je weer horen, zien en voelen op zaterdag 29 mei 2010.
Na een lange periode van uitverkochte club edities in het Paard, komt Billy the Klit wederom met een eigen avond. Om deze goede reeks tot een hoogtepunt te brengen wordt er nog één keer ‘t Paard aangedaan voordat de ‘echte zomer' begint. Hierna is het tijd voor Billy om de warme zomerfeesten op het strand van Scheveningen los te laten barsten.
Wunderbar
zondag 16 mei 2010
Afgelopen weekend is bijna de gehele Bar27 crew afgereisd naar Berlijn om daar de verjaardag van Red Robin te vieren. Na een ouderwets avontuur in de Bar25 met Berlijnse vrienden en een 5 uur durende back-2-back sessie op maandagochtend van Olivier Weiter & Red Robin, heeft Bar27 nu nog veel meer zin gekregen om de eerste editie van het nieuwe concept Wunderbar, een onvergetelijke ervaring te maken voor iedereen!
Fans van avontuurlijke, progressieve elektronische muziek noemen hem een genie, de Britse technoheld James Holden. Donderdag 27 mei aanstaande staat hij samen met een groot aantal andere prominente namen uit de wereld van de elektronische muziek op Day 2 - Night van Off Centre. Dit optreden staat in het teken van zijn Dj-Kicks tour en is het enige Dj-Kicks optreden van Holden in Nederland.
Nachtdieren
zaterdag 8 mei 2010
Lieve nachtdieren,

29 mei aanstaande is het zover. Dan zal de eerste editie van Nachtdieren plaatsvinden in de De Kadans in Maastricht. Op deze avond ontwaken de nachtdieren massaal uit hun winterslaap en ontdoen zij zich van de wintervacht! Om deze fantastische gebeurtenis (en de birthday van Krizz) te vieren heeft de organisatie een stel bevriende nachtdieren opgetrommeld om een hip feestje te bouwen!
In mei leggen de vogels een ei, en droppen de dj’s in Escape iets anders. Namelijk dikke platen. Een overvol programma met veel vrouwen en back2back sets deze maand, en een interessante Twitter actie. 
I Love Housemusic
zaterdag 24 april 2010
Op 1e Pinksterdag Zondag 23 Mei is het weer tijd voor een turbulente avond “I Love Housemusic XXL” in Rotterdam. Trek je sneakers uit je kast doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar het Prinses Theater in Rotterdam Delfshaven.
De programmering van Miko voor de maand van april ziet er weer veelbelovend uit. De lente is weer begonnen en koningennendag staat voor de deur en de The New House Collective vond dat het tijd werd voor een lente kriebelende lineups en nog gekkere lifacts in de rokersruimte van de Sugar Factory.
Van Pasen tot september doet Dancetour dertien steden aan door heel Nederland. Dancetour is niet alleen een gratis toegankelijk dance evenement met DJ´s als Don Diablo, Marco V, Chuckie en Laidback Luke, maar Dancetour brengt mensen samen. Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour.
Het FAQ-Festival
zaterdag 27 maart 2010
Voor het eerst vindt dit jaar het FAQ Festival plaats. Tijdens dit festival hoor je verschillende stijlen binnen elektronische muziek, een muziekrichting waar in ’s-Hertogenbosch tot op heden nog maar weinig aandacht aan werd besteed. Daar komt vanaf dit jaar, op 9 en 10 april, verandering in! Het FAQ Festival is een initiatief van Muziekcentrum De Toonzaal, in samenwerking met Willem Twee poppodium. Een bijzondere samenwerking van een kamermuziekpodium en een poppodium, die elektronische muziek op unieke locaties laten horen.
Op 24 april 2010 wordt het Brabant House in Helmond omgetoverd in een setting waar donder en bliksem een nacht lang heersen. ‘The Delicate Sound of Thunder’ belooft een stormachtige nacht te worden, waarin Multigroove en Theracords hun krachten bundelen en de weergoden achter de draaitafels simpelweg niet te temmen zijn.
Dat de tijd vliegt mag een understatement zijn als je bedenkt dat het dit jaar alweer de vijfde editie is van Absolutely Queensnight. Wat begon als een klein feestje in een achteraf steegje in Enschede is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste outdoor events tijdens de landelijke Koninginnenacht.
Soigné
zondag 14 maart 2010
Heb je iets te vieren? Een gezellig stap avondje met vriend(innen)? Of gewoon zin om goed uit te gaan, maar je hebt nog geen idee waar je heen moet? Dan is Soigné op zaterdag 20 maart de ideale uitgaansavond in Odeon te Amsterdam. Het zal een speciale avond worden met verassende Dj’s en verschillende live acts.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 maart 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
LadyKillers
vrijdag 26 februari 2010
Ladies! Trek je cocktailjurkje maar weer uit de kast, want vrijdag 12 maart is het weer tijd om flink te paraderen in Escape Club, LadyKillers is terug en Amsterdam mag het weten!
Hard Bass special report online
dinsdag 23 februari 2010
Op zaterdag 6 februari 2010 was de tweede editie van Hard Bass in GelreDome Arnhem. Vier DJ teams, te weten Green, Blue, Yellow en Red, wisten twintig duizend partybezoekers uit hun dak te krijgen. Direct na het feest verscheen de aftermovie online, die inmiddels alleen al op YouTube bijna vijftigduizend keer is bekeken! Nu, twee weken na het evenement, is het gehele party report online. Deze 25 minuten durende special is gratis te downloaden in HD kwaliteit en kun je dus zelf branden op DVD om bij de rest van je verzameling te zetten!
Een propvolle internationale agenda, te gast in tv-shows, items en reportages in verschillende nationale en internationale magazines, een eigen sieradenlijn en natuurlijk heel veel muziek! Uiteraard hebben we het hier over onze Nederlandse ambassadrice van de hardcore sound, Dj Korsakoff. Na de zeer geslaagde 'Unrivalled' release party keert Korsakoff terug naar haar favoriete club om haar splinternieuwe album 'Pink Noise' te releasen.
Subway vs Prspct
woensdag 17 februari 2010
De titanen van de Nederlandse underground sounds zullen zaterdag 20 februari Rotterdam op zijn grondvesten doen beven. Met een selectie van de rauwste artiesten die er op dit moment rondlopen word dit de avond die je niet zomaar aan je neus voorbij mag laten gaan. Subway vs Prspct combineren hun krachten om het beste van Dubstep & Drum n Bass aan je voor te schotelen.
Een van 's werelds meest illustere house artiesten, Pépé Bradock, staat na een lange afwezigheid eindelijk weer achter de draaitafels in Nederland. Organisatie Dekmantel ruimt maar liefst twee en een half uur de tijd in voor een deejayset van zijn hand in Studio 80 (Amsterdam, Rebrandtplein). Ook Dekmantel Makam, Casper Tielrooij en Thomas Martojo zijn aanwezig. Aan Casper Tielrooij de eer om de voorzaal af te sluiten terwijl Thomas maar liefst 5 uur lang de achterzaal voor zijn rekening neemt. Makam, één van 's lands meest veelbelovende producers, verruilt voor de verandering zijn live set-up eens voor vinyl en opent als deejay de voorzaal.
Somewhere in Amsterdam
dinsdag 2 februari 2010
Aanstaande zondag 7 Februari geven Rick Wilhite (three chairs, Rick Wilhite) en Juan Atkins (cybotron, metroplex, Model 500) een exclusieve show in Amsterdam. De legends uit Detroit zullen in totaal 7 uur lang vullen. OT 301 staat met Somewhere in Amsterdam aanstaande zondag in de belangstelling van pure Detroit house & techno...
Fantasy Island 2010
vrijdag 29 januari 2010
Met meer dan honderd artiesten & acts zal Fantasy Island zaterdag 15 mei om 11:00 uur het festival seizoen voor de derde keer inluiden. De kaartverkoop is net een blauwe maandag begonnen, de vip inmiddels in een recordtempo zo goed als uitverkocht. De area-indeling en betrokken organisaties hebben al verklapt dat de line-up er eentje zou worden om van te smullen, in dit bericht de meer dan honderd artiesten & acts die invulling gaan geven aan de zeven area's!
GrotesQue
donderdag 21 januari 2010
Nog een paar dagen en dan staat Club Panama in Amsterdam centraal voor de New Years Special van GrotesQue. Dat PT Events volgens velen één van Nederlands meest opvallende organisaties is mag leuk gevonden worden, het schroeft het verwachtingspatroon echter behoorlijk op.
Outside in winterspelen
dinsdag 19 januari 2010
In het weekend van 29 en 30 januari zal er in Haarlem gedurende twee nachten wederom een bijzonder spektakel plaats vinden. Waar Stalker in november nog toneel stond voor een compleet Indoor Festival, staan nu de winterspelen voor de deur.
New York Baby
woensdag 13 januari 2010
De stad waar dromen werkelijkheid worden. A city that never sleeps en waar er tussen de bruisende menigte altijd wel iets te beleven valt. Geniet van een waanzinnige view alsof je op de The Top of The Rock staat, waan je als een ware Soho citizen door de nacht en laat jezelf van alle gemakken binnen handbereik voorzien. Ruil de Hollandse nuchterheid eens in voor de show. Wees arrogant en charmant tegelijk. Verg jezelf tot het uiterste. Beat the impossible, because tonight you’re in New York Baby!
Mondial presenteert Sneakerz Muzik
dinsdag 12 januari 2010
Partypeople hou je vast, want de Mondial is ook in dit nieuwe jaar niet meer te stoppen met Sneakerz Muzik op vrijdag 22 januari. Het concept wordt voor de eerste keer in de Mondial gepresenteerd. Je zult van 22:00 tot 05:00 uur worden verwend met een serie kwalitatieve housesets en een perfecte mix van gevestigde en aanstormende talenten zoals: Ralvero, Gelazer!, Shagspeare & Lady Bee, Franky Rizardo, Oliver Twizt, Disfunktion en Mo MC.
Gezellig na al die feest dagen met je familie word het toch weer eens tijd om met je vrienden op stap te gaan. Zaterdag 30 januari kan je weer eens genieten samen met je vrienden van een heerlijk potje Oldstyle in de breedste zin tijdens Oldstyle Injection. Dit concept wat door 20 years house gehost word is er weer één om van te smullen.
27 december 2010
Tijd voor de tweede Metz on Friday Drink
18 december 2010
Dj’s en publiek in de strijd tegen kanker
Tien uur lang gegarandeerd feest in de Poema
9 december 2010
Carnivale group presents: Zanadu
5 december 2010
Land of Confusion laat opnieuw van zich horen in 2011
29 november 2010
International Harddance Sessions host area tijdens Lashed
23 november 2010
Dance Valley's early bird tickets bijna uitverkocht
20 oktober 2010
Het Foute Feest
7 oktober 2010
Drieduizend nieuwe vinyls in de sale
22 september 2010
LadyKillers met allstar line-up in Escape
2 september 2010
Timetable XXlerator
23 augustus 2010
Progressive City kijkt vooruit naar het nieuwe clubseizoen
16 augustus 2010
Zomerkriebels Festival
28 juli 2010
Sundeck festival nieuws
19 juli 2010
Project Hardcore
15 juli 2010
Ome Ko in AIR
28 juni 2010
Update line-up Hard Energy Festival
18 juni 2010
Beatloverz goes Ahoy
Limburg Hardcore invites…
11 juni 2010
Line-up release Cape Fear
7 juni 2010
Treats Open Air 2010
2 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
27 mei 2010
E5H
21 mei 2010
Een voorproefje van de zomer: Exxellent Summer Brasil
19 mei 2010
Analog Dialogue
18 mei 2010
Billy the Klit luidt de zomer in
16 mei 2010
Wunderbar
13 mei 2010
James Holden op Off Centre in kader van Dj-Kicks tour
8 mei 2010
Nachtdieren
30 april 2010
Zomerse geluiden in Escape in mei
24 april 2010
I Love Housemusic
1 april 2010
Twee zalen open tijdens Miko Queens Night Special in de Sugar Factory
28 maart 2010
Dancetour toert ook in 2010 door Nederland
27 maart 2010
Het FAQ-Festival
22 maart 2010
Trailer The Delicate Sound of Thunder
18 maart 2010
Koninginnedag/nacht en Bevrijdingsdag programma Enschede bekend
14 maart 2010
Soigné
10 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
26 februari 2010
LadyKillers
23 februari 2010
Hard Bass special report online
18 februari 2010
Korsakoff presents Pink Noise in Matrixx
17 februari 2010
Subway vs Prspct
4 februari 2010
Het Franse wonderkind Pépé Bradock keert terug in Nederland bij Dekmantel
2 februari 2010
Somewhere in Amsterdam
29 januari 2010
Fantasy Island 2010
21 januari 2010
GrotesQue
19 januari 2010
Outside in winterspelen
13 januari 2010
New York Baby
12 januari 2010
Mondial presenteert Sneakerz Muzik
5 januari 2010
Zaandam maakt zich op voor Oldstyle Injection, met early op zijn best