Partyflock
 
­ Nederland
Element Hoe krijg ik mijn column op Partyflock? is niet algemeen zichtbaar!

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Flockature


We zijn weer op zoek naar forumadmins! Het gaat bij deze functie om het verwerken van contactmeldingen en zelf pro-actief het forum in de gaten houden. Je krijgt een (of meerdere) subfora onder je hoede waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Voldoe je aan het volgende profiel, neem dan contact op:

  • een gezond stel hersens
  • een dosis geduld
  • ongeveer een uur per dag de tijd voor PF
  • geen strafpunten op Partyflock (hooguit een keertje voor een dubbel topic of een 'vergissinkje')
  • je spreekt ABN
  • bent ouder dan 18
  • hebt zelf actief deelgenomen aan topics op Partyflock

p.s. Let op! De werkzaamheden van vrijwilligers zijn op het moment onbetaald.

· Filmpje


Vette clip van actie reactie :lol:



· Oproep


Studentpool.net biedt via een online platform alles op het gebied van stages (wereldwijd), bijbanen, startersbanen, maar ook gratis studieboeken, tips, adviezen, recensies en artikelen.

Voor een opdrachtgever is Studentpool.net met SPOED(!) op zoek naar 2 marketing/sales-studenten met ervaring en/of affiniteit in de horeca voor een stage in Amsterdam. Je kan direct beginnen.

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende stage, stuur dan je CV met motivatie naar: internship@studentpool.net. Contactpersoon: (mw.) Germaine Dupont. Zodra ze je gegevens binnen hebben, nemen ze zo spoedig mogelijk contact met je op.

· Interviews


AniMe: When skills and beauty meet... · Korsakoff is al sinds enkele jaren de leading lady of hardcore in Nederland. Maar nu is er ook een leading lady of hardcore in Italië. Dj AniMe is jong, krachtig en niet onaardig om naar te luisteren en kijken… en ze heeft haar zinnen gezet op een verovering van de wereld met haar skills. Iemand met zulke ambities moeten we gewoon wat beter leren kennen.

· Column


Helaas deze week geen nieuwe column. :( Denk je dat je leuk schrijftalent hebt, dan kun je meer informatie vinden en over het insturen van je columns bij: Hoe krijg ik mijn column op Partyflock?

· Recensies


Sharam Jey - In My Blood · Sharam Jey is een van 's werelds populairste electrohouse artiesten. Na het geslaagde '4 Da Loverz' presenteert hij nu zijn tweede artiestenalbum, waarop hij andermaal zijn talent voor het produceren van enigzins poppy clubknallers ruimschoots etaleert.

Renaissance: The Mix Collection - Gui Boratto · Het Renaissance label staat altijd garant voor kwaliteit en verfijnde muziek. De laatste release van het label welke we besproken hebben was de sublieme compilatie van Hernan Cattaneo. Naderhand heeft onder andere M.A.N.D.Y. nog een compilatie mogen verzorgen binnen de ‘The Mix Collection’. Uit dezelfde serie verscheen onlangs de bijdrage van de Braziliaan Gui Boratto. Renaissance en Boratto, als dat niet genieten wordt?


· Goed fout (y)


Elke week krijgen wij weer inzendingen binnen met een nog fouter filmpje dan de vorige week.
Alleen dit nummer is fout en smerig :lol:



· De ontdek je plekje quiz


De winnaar van deze week is Tokkie.. hij was er als eerste bij en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De foto is gemaakt op Attack of the new Generation door Rik007.

De opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : M.aaike


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    M.aaike
  2. Echte naam:
    Maaike :jaja:
  3. Leeftijd:
  4. jaar
  5. Woonplaats:
    Heemstede
  6. Relatie:
    Nee ben nog vrijgezel :)
  7. Dark of Light?
    Dark :)
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik doe een opleiding voor verzorgende IG op de revalidatie
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Toen ik naar Mysteryland ging in 2007 had ik deze aangemaakt omdat een vriendin van mij het telkens over Partyflock had,deed er toen vrij weinig mee,maar tegenwoordig ben ik er niet vanaf te slaan ;p
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De agenda,kijken of er nog leuke feesten zijn binnenkort en voor mijn sociale contacten,ook ben ik vaak op de forums te vinden en bepaalde flocks!
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Mensen die partyflock aanmaken met het idee dat partyflock een dating site is :vaag: zo krijg je vaak van die onzinnige berichten in je postvak.
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Zorgen dat er weer een partyflock feest georganiseerd word 8)
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Jeetje.. Dat is een hele moeilijke vraag, elk feest heeft wel iets leuks. Maar als ik moet kiezen ga ik voor Inqontrol 2009,ik was met een leuk groepje en die afsluiter was onwijs vet :respect: & dat ze iets langer doorgingen was natuurlijk ook niet verkeerd ;p
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    MC, haha dat lijkt me wel wat! :)
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Nou dat is natuurlijk Ton30071989 :) die kom je toch overal tegen op de forums!
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardstyle! Ik vind de sfeer op een hardstyle feest gewoon super,en die melodietjes ertussen en dan weer keihard uit je plaat gaan,dat is toch gewoon heerlijk!(L)
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Nee,ik ben een brave flocker o:)
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Niets,ik ben er tevreden mee.
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Ik geloof Black in Belgie :)
  21. Schuw of fotogeil?
    Fotogeil!
  22. Ben je donateur en waarom?
    Ja ik ben donateur,ik zit zovaak op PF dat ze best wel wat eurootjes van me mogen hebben.
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    1,5 maand geleden denk ik?!?
  24. Tot hoelang ben je van plan door te feesten?
    Ik wil dit jaar nog even goed volmaken,maar daarna ga ik het wel iets afbouwen :) Maar zoiezo 6 per jaar :cheer:
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    10+ :)
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Ton30071989
    Dewii. & (Roos) & nog de rest van mijn spammersvrienden van Partyflock natuurlijk! (F)

We bedanken M.aaike voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met D-Nial


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het D-Nial die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

Rotterdam Terror Corps - You're Dealing With


Rotterdam Terror Corps – You’re Dealing With was het eerste nummer van CD1 van Thunderdome XV. Toendertijd waren zowel mijn zus als ik redelijk into happy hardcore die in die jaren in de top40 terug te vinden was. De oudere zus van een vriendin van mijn zus had al een hele CD collectie en zo nu en dan mocht mijn zus wel eens wat van die CD’s lenen. Het waren voornamelijk cd’s uit de ‘Happy Hardcore’ reeks, maar op een dag kwam ze met Thunderdome XV thuis wat toch een stuk harder was dan we toen gewend waren, maar ik vond het als klein kind al een erg bruut nummer. Ondanks dat deze dubbelcd vol heldennummers stond, is deze cd wel erg vaak op nummer 1 van CD 1 blijven hangen omdat ik toen bijna nooit genoeg van dit nummer kreeg.

Cosmic Gate - The Truth


Nadat happy hardcore wat minder populair is gaan worden, heb ik een aantal jaar nauwelijks EDM geluisterd. Na schooltijd ging ik wel eens wat vaker met klasgenoten de stad in en op een dag stond ik met een klasgenoot in een CD winkel en krijg ik ‘ID&T Hardhouse 3’ in mijn handen gedrukt en zegt hij: ‘hier, deze moet je halen’. Aangezien ik toch aan een nieuwe CD toe was en een aantal vrienden ook naar dit soort muziek luisterden, heb ik hem daarom ook gehaald. Ondanks de grote hoeveelheid lekker platen sprong er bij mij 1 nummer tussenuit en dat was Cosmic Gate’s The Truth. Ik was niet de enige die verslaafd raakte aan het nummer. Diezelfde klasgenoot was er ook helemaal weg en al vrij snel werden de heerlijk en catchy vocals uit dit nummer herhaaldelijk gezongen wanneer we naar school fietsen of wanneer we opweg waren naar de discotheek in het weekend. Nog steeds moet ik dit plaatje een keer in de zoveel tijd gewoon weer even opzetten.

Wipe Out - DJ Tony


Deze plaat stamt af uit de tijd toen Dozer nog DJ Tony heette en ik mijn eerste hardstylefeesten bezocht in de vorm van een hardstyle dj in de laatste uurtjes op zaterdag of een hele vrijdagavond vol hardstyle in de lokale discotheek, waar DJ Tony in 2005 af en toe opende met twee uurtjes jumpstyle en Tony’s eigen Wipe Out voorbij kwam. Deze plaat kwam zo nu en dan ook op de zaterdagavond voorbij wanneer er hier met hardstyle en jumpstyle werd afgesloten. Ik kan genoeg briljantere nummers uit die tijd opnoemen, maar deze track doet me gewoon het meest denken aan die periode

· Anekdotes


User:
hoe kan het dat bij goolge de poll van mij nog steeds niet is vewijderd?

Admin:
Moet je even aan Google vragen :)




Soms proberen leden ook admins om te kopen:
als jij een slotje zet op het beruchte plaatjes topic wat toch al verneukt is, dat er ook niet meer af gaat en er geen volgende topics op komen, maak ik 10 euro naar je over :)




En we hebben ook nog een persoontje die niet normaal kan typen :[

Als Je Komt Lullen Zo Van Je Bent Knap
Ik Wil Je Msn.^o) Heeft Het Geen Zin Om
Een Bericht Te Sturen,Want Je Krijgt Het Tog
NIET:@ Dus Niet Komen Lullen:@:@

· Geen heden zonder verleden

  • 1496 - Christoffel Columbus keert terug naar Spanje na zijn tweede ontdekkingsreis.
  • 1629 - Karel I van Engeland ontbindt het parlement.
  • 1831 - Oprichting van het Frans Vreemdelingenlegioen.
  • 1982 - De Verenigde Staten starten een olie-embargo tegen Libië.
  • 2000 - De NASDAQ bereikt 5048.62, haar hoogste waarde ooit.


· Nieuwsberichten

Please select your favorite BLACK Overdose track….
Submit your favorite track. http://www.20032010.com/blackoverdose/
The most voted tracks will be played at BLACK!


Ben jij de Next Girl DJ?
Next Girl DJ, de Europese zoektocht naar de ultieme vrouwelijke DJ - gaat vandaag onder andere binnen Nederland en Belgie van start. Audio grootheid JBL en Roxy, leider op het gebied van sport en lifestyle, zijn twee merken die voor muziek en vrouwelijkheid staan. Zij zijn het brein achter deze toonaangevende wedstrijd, waarbij de winnares kans maakt op roem en bekendheid binnen de Dance en Music scene. De competitie zal plaatsvinden op het grootste online mix sharing platform www.letsmix.com.

De Next Girl DJ competitie zal voor één vrouw een life-changing moment betekenen waarbij ze de kans krijgt om het imago van de dance muziekwereld te veranderen. In de laatste DJ Top 100 was maar één vrouw vertegenwoordigd, dankzij JBL, Roxy en jijzelf staat dit op het punt te veranderen.Deze competitie gaat niet om het afschepen van mannelijk talent, maar om het creëren van een kans voor vrouwen om hun talent te laten zien. Immers zouden er meer vrouwen moeten zijn, in deze door mannen gedomineerde sector.
Dus heb jij passie, ambitie en weet jij hoe muziek gemaakt hoort te worden? Wacht dan niet langer! Lees verder...


Nieuw poppodium Haarlemmermeer heet Duycker
Het nieuwe poppodium Haarlemmermeer, dat in aanbouw is als onderdeel van het nieuwe cultuurgebouw in het centrum van Hoofddorp, heet Podium Duycker. Dat maakte bestuursvoorzitter Henny Beijer vrijdagmiddag bekend. Tegelijk ging de nieuwe website in de lucht: www.duycker.nl Het podium omvat twee concertzalen met een capaciteit van respectievelijk 650 en 200 bezoekers. Daarnaast komen er 5 oefenruimten, een grand café, workshopruimtes en kantoren. De spectaculaire opening van Duycker vindt vroeg in januari volgend jaar plaats.

De nieuwe naam werd met het nodige spektakel onthuld in Villa Artquake, dat tot de verhuizing van de medewerkers van Duycker naar het nieuwe onderkomen gastvrijheid biedt. ‘We hebben in verschillende brainstorms met jongeren, betrokkenen en creatieven gezocht naar een naam die zou aansluiten bij het karakter van de gemeente, die geschikt zou zijn voor programmaconcepten, waarvan de domeinnaam nog vrij was’, licht Beijer toe. ‘We wilden geen fantasienaam met cijfer- en lettercombinaties, maar juist een eigennaam die makkelijk in de omgang zou zijn, een naam die persoonlijkheid uitstraalt en ook grafisch sterk werkt.’

Duycker wil meer zijn dan louter een poppodium. ‘We zetten in op een breed aanbod voor een breed publiek, waarmee we fors willen bijdragen aan verrijking van het (cultureel) uitgaansaanbod in de gemeente. Op termijn willen we uitgroeien tot het regionale centrum voor (pop)muziek en jonge(ren) cultuur en een kenniscentrum voor muzikanten en organisaties. Daarnaast hopen we samenwerkingspartner te zullen zijn voor de gemeente, bedrijven en maatschappelijke organisaties waar het gaat om jongerencultuur in de breedste zin van het woord.’Lees verder


Mojo ziet nieuw dancefestival stranden door Amstelveense ambtenarij
Een gepland nieuw dancefestival in het Amsterdamse bos gaat niet door. Initiatiefnemer en organisator Mojo ziet het ambitieuze plan stranden door bureaucratie en partijpolitiek bij de gemeente Amstelveen. Er zit volgens de organisator geen schot in de behandeling van de vergunningsaanvraag. Twee weken geleden zag Mojo zich genoodzaakt de organisatie van festival 1 Day Out af te blazen. “We konden niet langer wachten met het boeken van artiesten en de promotie van het festival. Zeker een nieuw festival zul je goed neer moeten zetten, dat was nu niet meer mogelijk,” aldus Mojo woordvoerder Lian van der Leeuwen. Lees verder...
Bron: 3voor12



Tiësto staat Koninginnedag 2010 op Museumplein
Officieel is er nog niets bekendgemaakt, maar Tijs Verwest, alias DJ Tiësto, verklapte gisteren bij Pauw en Witteman dat hij op Koninginnedag een set zal draaien op het Museumplein in Amsterdam op het grote 538-feest. De DJ stond vorig jaar ook al op programma. Toen werd het feest van radiostation 538 drastisch ingekort door de dramatische aanslag in Apeldoorn. Tiësto draaide toen een korte, aangepaste set.
Bron: AD


· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Friese pornofilm 'De del van '63'
Een jonge Friese filmproducent is bezig met het maken van de, naar eigen zeggen, eerste Friestalige pornofilm: De del van '63. De titel is een verwijzing naar de Elfstedentochtfilm 'De hel van '63' van regisseur Steven de Jong. ''In mijn film komen ook schaatsende mensen voor en het verhaal speelt zich af in 1963'', zegt de 21-jarige filmproducent Erik Zijlstra.

Begin februari lanceerde Zijlstra de website fryskeporno.nl. Op de site staan de drie eerste films van Zijlstra. ''Die waren nog niet Friestalig; deze film wordt dat wel.'' De nieuwe film wordt volgens de producent typisch Fries. ''De dialogen zijn in het Fries en de film krijgt een echte boerenuitstraling. Een oude Friese kerel vertelt zittend voor de open haard het verhaal.''

Ouderlijk huis
Zijlstra begon op zijn twaalfde met filmen en volgde een fotografie- en filmopleiding. ''Nu doe ik de studie mediavormgeving.'' Zijn films worden in het ouderlijke huis in Franeker gemonteerd. ''Mijn ouders vinden het op zich wel best.''


· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Het is weer bijna lente :cheer:



Word fan van Partyflock op Facebook
Lees berichten van de crew op Twitter
Lees het laatste nieuws via Twitter
KNIP – 4e jaargang – nr. 10

63 opmerkingen

Mysteryland, zaterdag 23 augustus 2008, In search of Sunrise tent!
 
Friese pornofilm 'De del van '63'
Een jonge Friese filmproducent is bezig met het maken van de, naar eigen zeggen, eerste Friestalige pornofilm: De del van '63. De titel is een verwijzing naar de Elfstedentochtfilm 'De hel van '63' van regisseur Steven de Jong. ''In mijn film komen ook schaatsende mensen voor en het verhaal speelt zich af in 1963'', zegt de 21-jarige filmproducent Erik Zijlstra.

Begin februari lanceerde Zijlstra de website fryskeporno.nl. Op de site staan de drie eerste films van Zijlstra. ''Die waren nog niet Friestalig; deze film wordt dat wel.'' De nieuwe film wordt volgens de producent typisch Fries. ''De dialogen zijn in het Fries en de film krijgt een echte boerenuitstraling. Een oude Friese kerel vertelt zittend voor de open haard het verhaal.''

Ouderlijk huis
Zijlstra begon op zijn twaalfde met filmen en volgde een fotografie- en filmopleiding. ''Nu doe ik de studie mediavormgeving.'' Zijn films worden in het ouderlijke huis in Franeker gemonteerd. ''Mijn ouders vinden het op zich wel best.''

:lol: :respect:
nog de rest van mijn spammersvrienden van Partyflock natuurlijk:

(L)
 
de del van '63 :lol:

the truth is wel een lekker nummer ja

doet me ook wel terugdenken aan die tijd toen de hardhouse / hardstyle op begon te komen
lente? sneeuw tot mei waar ik zit!

Leuk interview maaik!:D(K)
 
Cosmic gate - the truth :kwijl: :respect:
Uitspraak van actief op woensdag 10 maart 2010 om 19:08:
the truth is wel een lekker nummer ja

doet me ook wel terugdenken aan die tijd toen de hardhouse / hardstyle op begon te komen

Inderdaad. Na die ID&T cd kwam al vrij snel Bitte Ein Beat 5 en dat duurde niet lang voordat ik verslingerd raakte aan hardstyle.
''Mijn ouders vinden het op zich wel best.''

:lol:
 
Artiest Hardstarr
De twittert doet het al een tijdje niet meer hoor PF. Per ongeluk verwijderd?
Dat eerste filmpje van This Too Shall Pass :respect:

Mojo ziet nieuw dancefestival stranden door Amstelveense ambtenarij
Een gepland nieuw dancefestival in het Amsterdamse bos gaat niet door. Initiatiefnemer en organisator Mojo ziet het ambitieuze plan stranden door bureaucratie en partijpolitiek bij de gemeente Amstelveen. Er zit volgens de organisator geen schot in de behandeling van de vergunningsaanvraag. Twee weken geleden zag Mojo zich genoodzaakt de organisatie van festival 1 Day Out af te blazen. “We konden niet langer wachten met het boeken van artiesten en de promotie van het festival. Zeker een nieuw festival zul je goed neer moeten zetten, dat was nu niet meer mogelijk,” aldus Mojo woordvoerder Lian van der Leeuwen. Lees verder...

Partijpolitiek :nee: Tegenwoordig zijn partijen alleen maar met zichzelf bezig, maar luisteren naar het volk ho maar...
Uitspraak van René op woensdag 10 maart 2010 om 19:02:
Mysteryland, zaterdag 23 augustus 2008, In search of Sunrise tent!

Kan me niet herinneren dat er in die tent lasers hingen :nee:
De Del van '63... zo krijgt de Bonkevaart ineens een heel andere betekenis...
Hmmm vet filmpje :D
Zie wel vaker van dit soort... maar deze springt er toch echt wel bovenuit!
 
Filmpje 8)
Lui hebben niks te doen op werk ofzo :lol:
D-Nial, wat doe je!!! 'The Truth'... sorry, smaken verschillen natuurlijk maar dat vind ik echt het meest verschrikkelijke nummer ooit door Cosmic Gate gemaakt. Brrrrrrr! Jij hebt het wel eens over kaas, nou dit is echt een enooooorme gatenkaas hoor :D
Artiest Jones
Het is weer bijna lente

Merk er anders gvd weinig van... :rot:
 
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 10 maart 2010 om 19:54:
D-Nial, wat doe je!!! 'The Truth'... sorry, smaken verschillen natuurlijk maar dat vind ik echt het meest verschrikkelijke nummer ooit door Cosmic Gate gemaakt. Brrrrrrr! Jij hebt het wel eens over kaas, nou dit is echt een enooooorme gatenkaas hoor :D

Eens :jaja: Van alle 'Hardstyle' die toen uit kwam, was dat wel ongeveer het minste melodie sloot niet aan bij de rest van het nummer.

Dat filmpje :o Briljant! :respect:
 
1 van de beter KNIP

The Truth, wat heb ik die afgedraaid zeg :respect: en tja het filmpje, idd erg goed fout:p

Dj Tony :respect: dat waren nog eens tijden:D
Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Nou dat is natuurlijk Ton30071989 die kom je toch overal tegen op de forums!

:lol:!
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 10 maart 2010 om 19:54:
smaken verschillen natuurlijk maar dat vind ik echt het meest verschrikkelijke nummer ooit door Cosmic Gate gemaakt.

Gelukkig dat smaken verschillen ;)
het is niet het meest briljante nummer van Cosmic Gate, maar het kenmerkt wel de muziek voor een bepaald tijdperk, in mijn geval het Bitte ein Beat tijdperk!
Cosmic Gate blijven absoluut helden (niet dat dat nu in twijfel wordt getrokken...) en dit nummer staat toch best hoog in mijn favo lijstje...
Please select your favorite BLACK Overdose track….
Submit your favorite track. http://www.20032010.com/blackoverdose/
The most voted tracks will be played at BLACK!

Nou dat wordt een topsetje dan :nocheer:
 
Volgens mij heeft iemand de twitteraccount gekaapt en wil 'ie em verkopen :lol:
twitter.com/partyflock
Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen




Tiësto staat Koninginnedag 2010 op Museumplein
Officieel is er nog niets bekendgemaakt, maar Tijs Verwest, alias DJ Tiësto, verklapte gisteren bij Pauw en Witteman dat hij op Koninginnedag een set zal draaien op het Museumplein in Amsterdam op het grote 538-feest. De DJ stond vorig jaar ook al op programma. Toen werd het feest van radiostation 538 drastisch ingekort door de dramatische aanslag in Apeldoorn. Tiësto draaide toen een korte, aangepaste set.
Please select your favorite BLACK Overdose track….
Submit your favorite track. http://www.20032010.com/blackoverdose/
The most voted tracks will be played at BLACK!


Niet dat het heel veel uit zal maken, maar zelf dit nummer ingevuld:
Deepack - The prophecy (L)
 
leuk intervieuw maaike :respect:
leuk maaike :D!

groeten terug trouwens:P!
laatste aanpassing
 
leuke knip :)
Uitspraak van :devil: EVIL INSIDE :devil: op woensdag 10 maart 2010 om 21:32:
Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen





Tiësto staat Koninginnedag 2010 op Museumplein
Officieel is er nog niets bekendgemaakt, maar Tijs Verwest, alias DJ Tiësto, verklapte gisteren bij Pauw en Witteman dat hij op Koninginnedag een set zal draaien op het Museumplein in Amsterdam op het grote 538-feest. De DJ stond vorig jaar ook al op programma. Toen werd het feest van radiostation 538 drastisch ingekort door de dramatische aanslag in Apeldoorn. Tiësto draaide toen een korte, aangepaste set.

klopt.:d,precies de plek waar je NIET moet zijn in Amsterdam 30 april...
You're dealing with... er zijn toch nog mensen die het ook zo'n lekker nummer vinden..
Maaike! (K)
Ook de groetjes terug! :p
Emiel, Tony - Wipe Out :respect: en het RTC nummer :respect:
laatste aanpassing
euhh volgens mij klopt die beschrijving wat achter de harcore to ta bone cd staat, niet!

kijk maar:

Hardcore to the bone Volume VIII – Mixed by Neophyte & Panic · Het Renaissance label staat altijd garant voor kwaliteit en verfijnde muziek. De laatste release van het label welke we besproken hebben was de sublieme compilatie van Hernan Cattaneo. Naderhand heeft onder andere M.A.N.D.Y. nog een compilatie mogen verzorgen binnen de ‘The Mix Collection’. Uit dezelfde serie verscheen onlangs de bijdrage van de Braziliaan Gui Boratto. Renaissance en Boratto, als dat niet genieten wordt?

en volgens mij ook de link niet!

Ik word hier naar toegestuurd:

http://partyflock.nl/review/106:Hardcore_to_the_bone_Volume_VIII_Mixed_by_Neophyte_and_Panic

das een ouwe httb cd
laatste aanpassing
jahoor de porno van welmer en erik nu zelf al op pf met de KNIP dienst haha

dat word nog es wat:roflol:
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 maart 2010 om 19:27:
Per ongeluk verwijderd?

Nope, hernoemd/gewijzigd....thanks voor het posten hier....was de KNIP effe vergeten aan te passen :$

Lees berichten van de crew op Twitter
Lees het laatste nieuws via Twitter
 
de goed fout is wel heel erg fout !!
zeker op de donderdagmorgen, dan heb je na het zien van dit filmpje al geen zin meer in de vrijdag :)
Uitspraak van J Q R D I :banana: op woensdag 10 maart 2010 om 19:33:
Uitspraak van Neles! op woensdag 10 maart 2010 om 19:02:
Mysteryland, zaterdag 23 augustus 2008, In search of Sunrise tent!

Kan me niet herinneren dat er in die tent lasers hingen

+1 :no:
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest {SHOWLIST artist 35295, 51083, 41764}
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 10 maart 2010 om 19:54:
kaas, nou dit is echt een enooooorme gatenkaas hoor

hmmm kaas, lekker toch?


erg goeie "Uit de oude doos"
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Karian op donderdag 11 maart 2010 om 07:58:
Lees berichten van de crew op Twitter

and following!
''Mijn ouders vinden het op zich wel best.''
Cosmic Gate - The Truth :respect: Toendertijd echt een superplaat en nu klinkt die nogsteeds nice
Echt een supergaaf filmpje :respect:
 
Uitspraak van Q Mike op donderdag 11 maart 2010 om 14:26:
Echt een supergaaf filmpje

geniaal filpje idd :D

Uitspraak van Xqruciator op donderdag 11 maart 2010 om 11:12:
erg goeie "Uit de oude doos"

vind ze allemaal erg standaard eigenlijk, met dat nr van Cosmic Gate als dieptepunt met veel te hoog "twiedeliedie" gehalte.. Zijn stukken betere hardstyle nrs uitgebracht in die tijd. Dat nr van RTC is nou ook niet echt bijzonder te noemen, en ben sowieso nooit van geweest van al dat slappe gelul doot die tracks heen, maar goed dat is mede een kwestie van smaak natuurlijk :)
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 10 maart 2010 om 19:54:
D-Nial, wat doe je!!! 'The Truth'... sorry, smaken verschillen natuurlijk maar dat vind ik echt het meest verschrikkelijke nummer ooit door Cosmic Gate gemaakt. Brrrrrrr! Jij hebt het wel eens over kaas, nou dit is echt een enooooorme gatenkaas hoor

Smaken verschillen inderdaad. Nou is mijn muzieksmaak wel erg veranderd in de loop der jaren. Toendertijd trok ik ook platen van onder andere Special D, Starsplash en Gabry Ponte die ik nu toch eigelijk wel afschuwelijk vind, maar The Truth blijf ik vet vinden. Die vind ik zelf niet echt onder kazig vallen. Hij is wel aan de blije kant, ik vind hem niet echt cheesy, maar goed, dat begrip verschilt ook weer van persoon tot persoon.

Uitspraak van actief op donderdag 11 maart 2010 om 14:40:
vind ze allemaal erg standaard eigenlijk, met dat nr van Cosmic Gate als dieptepunt met veel te hoog "twiedeliedie" gehalte.. Zijn stukken betere hardstyle nrs uitgebracht in die tijd. Dat nr van RTC is nou ook niet echt bijzonder te noemen, en ben sowieso nooit van geweest van al dat slappe gelul doot die tracks heen, maar goed dat is mede een kwestie van smaak natuurlijk

Dit is ook zeker niet mijn top3 beste EDM platen ooit gemaakt. Zoals ik zelf al aangaf bij Wipe Out, die zit niet bijster goed in elkaar. Ik heb voor deze rubriek gekozen voor EDM platen waar ik echt herinneringen aan heb en die mij uit de tijd zelf zijn bijgebleven en niet zozeer de allebeste platen die ik ooit gehoord heb.
Groetjesss terug chick!!! (L)
Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
Ton30071989
Dewii. & (Roos)

Groetjes terug moppie (L)!!
We gaan snel samen weer feesten ;)
Maaike in de knip :cheer:
cosmic gate the truth heb ik op lp :)
Pro de knip(H)
maakt pf gewoon relaxt:D
maaikeeee lekkere poes ! (K)
Poep :respect: geniaal !!!!!

The truth :rot:

K.U.T Politiek (N)

In eindhoven beginnen ze ook al te F*cken :O

Leuke KNIP :yes:
Cosmic Gate’s The Truth

Vet nummer ja!
Vooral na 56 seconden..

Miami is ge-wel-dig :D
Beter housen op het strand bij Nikki Beach (L)