Partyflock
 
­ Nederland

Analog Dialogue
Zodiak Commune

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune
30 maart 2010
FeestZodiak Commune · Analog Dialogue
Datumzaterdag 29 mei 2010
LocatieWillem Twee Site
Het is de afgelopen maanden bepaald niet stil geweest rondom Zodiak Commune en hun Koninginnedag festival in Eindhoven, maar ook de derde editie van Analog Dialogue in Willem Twee Poppodium te Den Bosch belooft alles behalve geruisloos voorbij te gaan. Zodiak Commune is helemaal terug van weggeweest in de Brabantse hoofdstad en dat ga je weer horen, zien en voelen op zaterdag 29 mei 2010.

Voor de derde editie van Analog Dialogue in Willem Twee Poppodium staat Repulse (Klanklab/Maxximum) van de Bossche organisatie Klanklab op het programma, eerder al in gezelschap van Zodiak Commune Dj's te bewonderen tijdens feesten als Orkapot en Best Fest. MarQ (MQ Night) stond op zijn MQ Night en Club Loud feesten in Den Bosch al regelmatig zij aan zij met de residenten van Zodiak Commune, maar ook op andere feesten wordt hij regelmatig gespot naast namen als D=p+cer, Dilemma of Rick Angel. Zodiak Commune wordt deze avond vertegenwoordigd door Saint (Zodiak Commune) en Rick Angel (Zodiak Commune). Beiden beloven een stapel vette platen uit hun collectie te trekken om deze vestingstad te laten schudden op haar vesten. En Radio Banzai verzorgt uiteraard weer een live-stream van het feest op www.radiobanzai.nl.

De eerstvolgende editie van Analog Dialogue staat vooralsnog gepland op 11 september in Popcentrum 013 in Tilburg. Maar als je niet zo lang kunt wachten, dan kun je op 17 juli in TAC in Eindhoven nog een flinke dosis Acidtechno, Tekno en Ambiënt scoren bij Zodiak Commune. Hou www.zodiakcommune.com in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wilt zijn van de nieuwtjes rondom beide feesten of nieuwe edities van Analog Dialogue.

Line-up:
Repulse (Klanklab/Maxximum)
Saint (Zodiak Commune)
MarQ(MQ)
Rick Angel (Zodiak Commune)

Tickets:
Kaarten voor Analogue Dialogue op 29 mei 2010 kosten 10 Euro (excl. fee) aan de deur en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.w2.nl.

Info:
www.zodiakcommune.com
www.w2.nl

5 opmerkingen

 
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op woensdag 19 mei 2010 om 18:42:
tacnival

Jaja, nog ff geduld. Maar kom naar W2 en je krijgt van mij alvast een Tacnival flyert ;)

Eerst ff los in Den Bosch! :bounce:
BOOM-TAC

W2 is ondanks dat ik niet van poppodia van tegenwoordig hou, een erg vette locatie!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 mei 2010 om 22:19:
Eerst ff los in Den Bosch!

Zekers! Los in Den Bosch. Als het rijmt, dan klopt het.

W2 voor de derde keer, de eerste 2 edities waren super, met de derde gaan we gewoon weer verder.....