Partyflock
 
­ Nederland

Mondial presenteert Sneakerz Muzik

gepubliceerd door , op
Mondial presenteert Sneakerz Muzik
12 januari 2010
Partypeople hou je vast, want de Mondial is ook in dit nieuwe jaar niet meer te stoppen met Sneakerz Muzik op vrijdag 22 januari. Het concept wordt voor de eerste keer in de Mondial gepresenteerd. Je zult van 22:00 tot 05:00 uur worden verwend met een serie kwalitatieve housesets en een perfecte mix van gevestigde en aanstormende talenten zoals: Ralvero, Gelazer!, Shagspeare & Lady Bee, Franky Rizardo, Oliver Twizt, Disfunktion en Mo MC.

Ralvero is momenteel hard aan de weg aan het timmeren. Na zijn bekende track Party People en zijn remix voor De Bos staan remixen op de planning voor Defected, Ministry Of Sound en Hed Kandi.

Gelazer! bestaat uit Shagspeare & Lady Bee, af en toe nodigen ze een gast DJ uit. Zo hebben Billy the Klit, The Darkraver en zelfs een keer Housquake (ROOG, Ericke, MC Gee) samen met ze gedraaid. Check hier het filmpje van Koninginnedag 2009, toen sloten ze af voor Extrema in Eindhoven:


Meer filmpjes (van o.a. de Gelazer! area op het Sneakers Festival) staan op www.gelazer.com.

Franky Rizardo: is erg goed bezig op dit moment. Fedde le Grand quote in DJ Times magazine over Franky Rizardo:
DJ Times: [i]'As label chief of Flamingo Recordings, what new producers are you excited about?'
Le Grand: 'We signed a really young guy called Franky Rizardo. He has a fresh look. He combines things of tech-house, minimal, electro in a really nice mash-up of things.'

Youri Donatz is naast een zeer goede dj/producer ook labelmanager van Colourswork Recordings. Deze vaste waarde draait al jaren mee in de Sneakerz Muzik crew

Oliver Twizt: Ondanks zijn relatief korte bestaan heeft DJ en producer Oliver Twizt al veel stof doen opwaaien. Met name zijn (vele) producties zijn het afgelopen jaar toonaangevend geweest in de nationale en internationale dance scene. Bijvoorbeeld platen als Do The Monkey, Underground, Finally, You're Not Alone, Get Down & Another Step zijn gesupport door de grootste der aarde, zoals Erick E,Carl Cox, Sander van Doorn en Laidback Luke. Na de hit 'Another Step' (welke lange tijd in de de top 10 van de meest verkochte platen van Hed Kandi heeft gestaan) heeft Oliver Twizt weinig van zich laten horen. Maar aan die stilte komt in januari definitief een einde! Want Oliver heeft veel studio uren gemaakt en de geresulteerde platen zijn simpelweg dik!

Disfunktion is een Dj / Producers duo. Ze hebben remixen op naam staan van Prok & Pitch, Kid Massive, Muzikjunki & Peter Gelderblom. Hun tracks zijn getekend op labels als: Spinnin Records, Audio Damage en natuurlijk Sneakerz Muzik. Hun sets zijn altijd vernieuwend met exclusieve bootlegs en vette Disfunktion producties.

De kaarten kosten €10 in de vvk en zijn verkrijgbaar bij Makado, Beek en online via www.mondialnights.com

1 opmerking

KOOP HIER JE TICKETS:
https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=26170