Partyflock
 
­ Nederland

Dj’s en publiek in de strijd tegen kanker

gepubliceerd door , op
Dierentuin
15 december 2010
FeestDierentuin · Fightcancer
Datumdonderdag 23 december 2010
LocatieMonza Site
Op donderdag 23 december 2010 vindt er een benefietfeest plaats voor Fight cancer in Club Monza, Utrecht. Geheel in het thema van Fight cancer wordt er een Dj-battle gehouden tussen bekende Dj's. Met dit muzikaal spektakel wordt er geld opgehaald voor Fight cancer.

Op deze avond battlen de bekende DJ's Billy the Klit, The The Darkraver, D-Rashid en Outsiders. Oud judoka Dennis van der Geest, tegenwoordig DJ en ambassadeur van Fight cancer, staat in het voorprogramma. Host van de avond is Mc Roga. Fight cancer is een jongerenlabel van KWF kankerbestrijding. Naast het werven van fondsen wil Fight cancer jongeren bewust maken van de ziekte kanker. In opdracht van Fight cancer wordt deze ‘Fight cancer Night' georganiseerd door studenten van de opleiding AD Eventmanagement, Hogeschool Utrecht.

De battle ‘Join the Fight' is het motto van Fight Cancer en het thema van 23 december in Club Monza. Na een entree over een in blauw gekleurde Fight cancer loper, kom je terecht in Club Monza zoals die nog nooit vertoond is. Met pompende beats maakt Dennis van der Geest je klaar voor de battle. Daarna komen de DJ's als ware vechters op en gaan ze muzikaal met elkaar de strijd aan in een heuse vechtkooi. In de eerste ronde zal D-Rashid het opnemen tegen Outsiders en The The Darkraver neemt het op tegen Billy the Klit. De winnaars van de eerste ronde treffen elkaar in de finale battle. Aan de hand van een decibelmeter bepaal jij de winnaar van de battles. Dus gil en schreeuw zo hard als je kan voor jouw favoriete Dj! De Dj die jou het meest laat dansen, kan je extra steunen door lootjes te kopen. Hiermee maak je kans op een mooie prijs. De opbrengsten van de battle worden geheel aan Fight cancer geschonken, dus op die manier doe jij mee in de ‘fight' tegen kanker.

Deze avond is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Openingstijden: 23.00-05.00 uur. Openingact Dennis van der Geest: 0.00 uur. Start battle: 01.00uur. Entree is gratis, so come and join the fight! Want wat is er nou leuker dan uit je dak te gaan en een goed doel steunen op het zelfde moment?!

5 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
goed concept...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
:)
Op de site van Club Monza staat dat er alleen toegang word verschaft aan mensen met een collegekaart. Weet iemand of dat klopt??
Speciaal voor deze avond ook toegang zonder collegekaart!!