Partyflock
 
­ Nederland

Ome Ko in AIR
There’s no business like Ko business

gepubliceerd door , op
Ome Ko
4 juli 2010
FeestOme Ko · Tom Trago
Datumvrijdag 16 juli 2010
WinactieOme Ko actiegesloten
LocatieAIR Site
Ome Ko, de familie en vrienden vullen het zwarte gat op na het WK met een supergezellige knalfuif aanstaande vrijdag in de AIR met airco. Er is een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen:

Tom Trago behoeft weinig introductie. Zijn debuutalbum 'Voyage Direct' was een zware blaffer en leverde hem veel buitenlandse optredens op. Samen met San Proper en Lupe organiseert en draait hij de Italo Elite parties aan mekaar. Aldaar heeft Sjieke Sjaan deze man gespot voor ons en blijkt ‘ie ook nog op Lowlands te staan deze zomer!

Mike Ravelli maakte onlangs het publiek van het Gasten zonder Grenzen zomerfestival op de NDSM weer goed gek. Vieze Cor tipte mij Ravelli daar, niet geheel ontoevallig want Cor gaat naar ieder feest dat het bier grenzeloos lang laat schuimen. Mike is onder meer resident van de populaire Shoeless feesten, maar daar moesten ze Cor niet lang vanwege z'n vrouwonvriendelijke gedrag.

Anyway, Freddy Spool & Tim Wolff maken samen hun opwachting op Rockit Open Air festival. Freddy vooral bekend van de Vrijbuiters en Rekorder feesten en Tim Wolff via tal van optredens op Awakenings en de aanhoudende support die Dave Clarke hem gunt in de radio show White Noise wat maar liefst in vier landen wordt uitgezonden.

Mulder is afkomstig uit Horst, een gat in Limburg. Nu vindt Ome Ko als ras-Amsterdammer alles buiten de ring zo'n beetje het buitenland, maar dit gaat wel heel erg ver. Mulder viel op doordat hij releases heeft op het BlaBla label van Daniel Sanchez en zo wordt hij door de Richie Hawtin's van deze wereld gedraaid op onder andere Sonar in Barcelona. Na een tijdje in onderhuur op zolder te hebben gezeten bij Tante Truus, zit hij er nu wat breder bij, want hij reist het ganse land door met zijn laptop en controller. Hoe een jongen uit Horst het ver kan schoppen in de showbusiness en dat vindt Ome Ko dus top!

6 opmerkingen

 
Ik moet echt lachen om dat plaatje wat ze hier gebruiken :lol:
met al die gezichtjes, of ben ik dan de enige? hahaha
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 juli 2010 om 11:31:
Ik moet echt lachen om dat plaatje wat ze hier gebruiken :lol:
met al die gezichtjes, of ben ik dan de enige? hahaha

+1 ;)
 
Werkzaam bij Misc Agency
Er is meer op http://ome-ko.nl :)
Artiest {SHOWLIST artist 69600, 57719}
Balkie nakkie! :lol: