Partyflock
 
­ Nederland

Het Foute Feest
Cherso

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 13 november wordt Het Foute Feest groots gevierd in Outland Rotterdam met een speciale Cherso editie! Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute dj's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. Ben jij fout? Heb Je Foute Vrienden? En hou je van foute muziek? Trek dan je “jokertje” polo-tje of roze “barbie “ bikini maar uit de kast! En kom met al je gabbers en chicks naar Outland Rotterdam!

In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute Chersonissos hits van nu en vroegâh de revue passeren. Niets is te gek tijdens Het Foute Feest cherso editie! Met een Barcardi Cola in de ene hand en notieblok voor alle nummers in je andere hand maak jij de foutste dansmoves op de foutste hits uit Chersonissos! Het kan en mag allemaal bij Het Foute Feest!

Het Foute Feest Cherso editie brengt je op zaterdag 13 november alles wat maar fout is. Het Foute Feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het Foute Feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt niet wilt missen!

Tickets: vvk 10,00 euro (excl. fee), d€15,00 euro
Dresscode: Cherso fout.
Presale online: www.hetfoutefeest.com
Presale adres: Free Record Shop (alle winkels in Nederland / www.freerecordshop.nl) Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl)
Website: www.hetfoutefeest.com / www.unomodo.nl / www.outland.nl

7 opmerkingen

Werkzaam bij House of Justice
Artiest {SHOWLIST artist 56855, 62740, 93455, 39403}
En waar is DJ Tony sterretje nou?
Tis echt een hype geworden.. :nocheer:
 
het leuke is eraf ja..

en zeker na die dikke konte foto's van gisteren ben ik definitief afgehaakt.... :rot:
Ah is toch mooi voor de liefhebbers!
Sorry verkeerde stad jongens....