Partyflock
 
­ Nederland

Twee zalen open tijdens Miko Queens Night Special in de Sugar Factory

gepubliceerd door , op
De programmering van Miko voor de maand van april ziet er weer veelbelovend uit. De lente is weer begonnen en koningennendag staat voor de deur en de The New House Collective vond dat het tijd werd voor een lente kriebelende lineups en nog gekkere lifacts in de rokersruimte van de Sugar Factory.

Miko viert deze maand naast Koninginnedag ook haar eerste verjaardag. En wat is nou beter om dit in alle glorie en basslijnen te vieren? Daarom heeft de New house collective op donderdag 8 april Kevin Arnemann, Leama en Daan Groeneveld uitgenodigd. Kevin en Leama staan beiden bekend om hun stevige muziekstijl en hun skills om de hele club volledig los te laten gaan op hun techno georiënteerde setjes.

Maar de grootste verrassing van deze maand is wel koninginnennacht. De Sugar Factory heeft op een normale avond altijd maar een zaal. Maar de New House Collective opent de liftdeuren in de rookruimte waar, jawel, de hele avond DJs zullen draaien. Vanuit Roemenië heeft de New House Collective Jay Bliss uitgenodigd, een house / techno DJ die ooit begonnen is als DJ in de ondergrondse scene, maar vandaag de dag bekend is in heel Europa. Vorig jaar heb je hem kunnen spotten op VOLTT Festival deze maand in de Sugar Factory.



Daarnaast zullen alle The New House Collective residents Anoesjka, Kisakye, Leama en Jason Lanox, aanwezig zijn achter de decks. En Amsterdams eigen De Kleine Raver zal deze lineup versterken samen met Tony Boogs. Momenteel is Tony Boogs gevestigd in Bulgarije maar als echte Amsterdammer kan hij koninginnennacht en dag niet missen! Verder heeft de The New House Collective deze maand nog heel wat andere dingetjes in petto voor Miko. Zo zullen ONNO en Victor Coral, samen ook wel berucht en beroemd als Presetone, op 1 april de Sugar Factory onveilig maken samen met residents Kisakye en Jason Lanox. Op 15 April zullen residents Leama en Anoesjka samen met Enrique-Amsterdam voor de nodige dosis house en techno zorgen en op 22 april zal de parijsenaar Roman Azzaro langs de Sugar komen om een Franse wending aan de avond te geven. Ook zullen Jason Lanox en Anoesjka er weer zijn namens de The New House Collective. April is een maand vol met liftacts, extra goodies, gezelligheid en een gruwelijke tweede zaal tijdens koninginnennacht met een killer lineup. Dus voel je welkom tijdens Miko's verjaardag en de oranje gekte in de Sugar Factory.

Donderdag 1 april
Presetone
Jason Lanox
Kisakye

Donderdag 8 april Miko's 1 Year Anniversary
Daan Groeneveld
Kevin Arnemann
Leama

Donderdag 15 april
Anoesjka
Enrique
Leama

Donderdag 22 April
Anoesjka
Jason Lanox
Roman Azzaro

Donderdag 29 april Miko's Queens Night Special
Jay Bliss
Tony Boogs
De Kleine Raver
Kisakye
Leama
Anoesjka
Jason Lanox

1 opmerking

 
Werkzaam bij 365Mag
loookkinnn goooooooood :D