Partyflock
 
­ Nederland
Element Stealth Records is niet algemeen zichtbaar!

Tijd voor de tweede Metz on Friday Drink
Powered by FITTZ Menswear

gepubliceerd door , op
Na het succes van de eerste borrel die werd gehouden in December is het tijd om de datum bekend te maken van de tweede Metz on Friday Drink die wordt gesponsord door FITTZ Menswear. Op deze tweede editie staan de deuren van de unieke locatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam weer open vanaf 17.00 uur en kun je onder het genot van een drankje en een hapje de week afsluiten of juist het weekend beginnen.

Natuurlijk heeft Metz ook op de tweede Metz on Friday Drink powered by FITTZ Menswear weer een aantal top dj’s en acts die zorgen voor een heerlijk avondje borrelen en dansen. De eerste naam die langs gaat komen is iemand die zeker niet mag ontbreken. Charlie Da Farma weet hoe hij een vrijdagborrel moet opstarten. Heerlijke soulful House kun je dan ook de eerste twee uur verwachten. Na Charlie is het tijd voor de boomlange Rotterdammer Jasper Clash. Jasper is hot op dit moment en zal het tempo van de avond opvoeren. Zijn hit Tabimo die hij samen maakte met René Amesz staat hoog in de charts en is uitgebracht op het Stealth Records Label van Roger Sanchez. Natuurlijk mag de volgende naam niet ontbreken in het rijtje. Hij is de kracht achter het concept en ook nog eens de DJ die weet wat er verwacht wordt als de laatste twee uur van de borrel aanbreken. Mr. Metz zorgde op de eerste borrel dat de zaal volledig los ging en ook deze keer kun je dat van hem verwachten. 45 Minuten lang verlengde hij zijn set de afgelopen editie. Wie weet gaat dat ook deze keer weer gebeuren wanneer de juiste sfeer daar is. De extra beats zijn natuurlijk in handen van de Gentleman onder de percussie spelers mister Cherokee. Ook heeft Metz op deze editie iemand op de Buhne staan die gaat zorgen voor de nodige vocalen en one-liners. Tijdens de editie van Metz on the Beach rockte hij het strand van Rockanje: MC yaNto is zijn naam.

FITTZ Menswear is in het gat gedoken om hun naam aan de Metz on Friday Drink te verbinden. Deze avond zal dit gerenommeerde bedrijf zorg dragen voor twee shows waarin de nieuwste mannenmode van het moment getoond wordt. De nieuwe collectie die te koop is via www.fittz.net zal deze avond voorbij komen Dit alles zal gebeuren in stijl en klasse. Natuurlijk kijken de dames dan hun ogen uit wanneer de mooiste modellen de Catwalk zullen betreden. De DJ’s zullen niet gestoord worden in hun set want de show must go on. Onder het genot van een heerlijke cocktail of een glas champagne van de champagnebar is de Metz on Friday Drink powered by Fitzz Menswear op Vrijdag 4 Februari the place to be.

HAL4 aan de Maas is bereikbaar met Tram Lijn 21 en beschikt over 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur. De locatie bevindt zich aan de Watertorenweg 200 te Rotterdam. Dit is aan het einde van de maasboulevard (voor de Brienenoord Brug) tegenover de Hogeschool Rotterdam en het Erasmus College.