Partyflock
 
­ Nederland

New York Baby

gepubliceerd door , op
De stad waar dromen werkelijkheid worden. A city that never sleeps en waar er tussen de bruisende menigte altijd wel iets te beleven valt. Geniet van een waanzinnige view alsof je op de The Top of The Rock staat, waan je als een ware Soho citizen door de nacht en laat jezelf van alle gemakken binnen handbereik voorzien. Ruil de Hollandse nuchterheid eens in voor de show. Wees arrogant en charmant tegelijk. Verg jezelf tot het uiterste. Beat the impossible, because tonight you’re in New York Baby!

Na het kaskrakende succes van Vegas Baby in Post Rotterdam is de lat hoog gelegd. Op 17 oktober 2009 ging het dak er compleet vanaf en een overvolle zaal liet duidelijk merken zich zeer thuis te voelen in de glitter en glamour van Vegas. Een tot in de puntjes verzorgd publiek, dat zich niet terughield en de dansvloer meer dan optimaal benutte. En met deze energieke vibe nog sterk in het geheugen gegrift, maakt Post zich op zaterdag 30 januari 2010 klaar om jou vanaf 23:00 geheel in stijl te verwelkomen met de krachtige touch zoals alleen een wereldstad als New York kent. Better get ready while you still can…

New York Style
Over the top. Fashionably en trenzettend eigenzins. De drukke winkelstraten in Midtown New York tonen een gevarieerd modebeeld, waarin alles mag en kan. Maar terwijl de Upper East Siders zich in de duurste en meest galante trends hijsen, karakteriseert de frisse look van diverse kledinglagen en opvallende accessoires het straatbeeld van de Downtowners. Tijdens New York Baby wordt het gehele eiland Manhattan ineen gemixt, dus of jij je nu graag op de dansvloer bevind in een driedelig pak of juist in glanslegging met torenhoge pumps: act like you’re in New York b*tch and wear it with pride!

Post Rotterdam
Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, aan de Coolsingel, staat een club die de wensen te boven gaat. Indrukwekkend in haar ambiance en adembenemend in haar uiterlijk, werkt Post zich op om één van de nieuwste hotspots in Rotterdam te worden. Met een betoverende belichting, diverse conceptgerichte decoratie en een luxe indeling biedt Post een geheel nieuwe wereld, die hiermee de harde realiteit tijdens het stappen heerlijk op afstand weet te houden. Een plek waar van alles te beleven is: to see is to believe…

New York Music
Move to the beats of NY, waarbij grootheld Chuckie ook voor deze wereldstad het voortouw neemt. Met zijn aankomende internationale tour heeft Chuckie de smaak goed te pakken en deinst hij er niet voor terug om zijn platentas “New York style” ondersteboven te gooien. Ricky Rivaro neemt vanavond de true house music eigenhandig voor rekening en laat hiermee de melodieuze sound feilloos aansluiten op het rauwe karakter van de harde stad. Ook de mannen van One2mny weten een karakteristieke draai aan de avond mee te geven en hebben o.a. tijdens NYE in Post hiervan al een voorproefje gegeven – die absoluut naar meer smaakt! Tot slot maakt Michael Mendoza zijn dromen meer dan waar vanachter de draaitafels. Onder begeleiding van het aanstormend vocaal talent MC Elton Jonathan is de toon van het nieuwe jaar keihard gezet!

Tickets
Wil je hier graag bij zijn? Aarzel dan niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de VVK. Deze kosten 15,- euro en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops of online via www.postbynight.nl.

VIP
Wil jij New York Baby in stijl beleven met een viptafels en viparrangement? Stuur dan een e-mail voor meer info naar vip@postbynight.nl en bestel je vip tafel! Kijk voor meer informatie op www.postbynight.nl.

Beat the impossible, you are in New York Baby!