Partyflock
 
Nieuws · september 2008
Smeerboel loopt gesmeerd!
dinsdag 30 september 2008
Schoon is anders. Zeker wanneer Smeerboel in het vooruitzicht staat. Met nog enkele weken te gaan is Vieze Feesten zich aan het klaarstomen voor een nieuwe editie. Dit keer wederom in de oude vertrouwde dB's Studio.
Sunday High
dinsdag 30 september 2008
Sunday High zorgde enkele jaren geleden voor zowel een frisse wind als totaal iets nieuws. Stappen werd niet langer duur, maar moest toegankelijk worden voor iedereen die ook maar een gezellig tijd wou hebben. HappydayZZ gaf gehoor aan de klachten van de echte die-hards, die vonden dat elk weekend helemaal los gaan te duur werd. Sunday High staat inmiddels als een huis, heeft altijd voor verassende line-ups gezorgd en is sinds enkele edities volledig de keiharde hardcore weg ingeslagen. En met succes, want elke zondag staat de vernieuwde HD Venue tot aan de nok toe gevuld met echte hardcore liefhebbers, die de allerlaatste energie die ze nog over hebben in een 7 uur durend spektakel eruit gooien.
klinch: Dave Clarke presents.....
dinsdag 30 september 2008
Voor het derde jaar op rij organiseert de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event een avond samengesteld door de succesvolle Brits/Nederlandse dj-producer Dave Clarke.

Op donderdag 23 oktober worden beide zalen van de Melkweg gevuld met een zinderende en diverse line-up, met onder andere DJ Hell en Estroe, plus livesets van Abe Duque, Aux 88 en Counterpart en natuurlijk Mr. Clarke himself.
De clubavond 'Addicted' viert zaterdag 4 oktober haar 1-jarig bestaan in club Panama en grijpt de gelegenheid aan om het tweede Addicted album te lanceren; een dubbel-cd gemixt door DJ Disciple 🇺🇸 en Baggi Begovic 🇳🇱, die zelf uiteraard acte de présence geven deze avond.
Army Of Hardcore
maandag 29 september 2008
Op 25 december wordt Kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind Army Of hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het tijd voor Army Of hardcore - The indoor festival.
Op vrijdag 10 oktober is Den Haag een nieuw concept rijker! Strictly House zet dan zijn voeten, na eerder al Amsterdam en Rotterdam op zn kop gezet te hebben, op Den Haagse grond! Eerder werd het concept al uitgevoerd in de Amsterdamse Club Home en in Rotterdam hostte het concept de studio in Offcorso tijdens Freakend.
Vanavond staat het grootste dance event van het jaar in Litouwen voor de deur: Sensation. Helaas zijn er velen teleurgesteld doordat het event niet om de hoek is, en niet zonder reden: de line-up is om van te smullen. Voor hen die er niet bij kunnen zijn, zal Dance-Tunes Radio het evenement live uitzenden.
Beautiful Events presenteert vol trots en in samenwerking met Fullhouse Events, op zaterdag 18 oktober 2008, Beautiful Fashion in The The Sand té Amsterdam.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
donderdag 25 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Na een reeks succesvolle ‘Unplugged’ edities in New York, Kopenhagen, Londen en Dublin zal Club Carpe DM in Tilburg het toneel zijn voor een waanzinnig vervolg! Bas & Ram, Jochen Miller, Artento Divini, Spider zijn uitgenodigd om geheel ‘unplugged’ met hun oude band een liveshow te presenteren dat zal worden opgenomen door Carpe DMtv. Speciaal voor deze avond zijn 'The Artists Formally Known As Dj’s' samengesteld om er een onvergetelijke show van te maken.
Stug weekender: van West naar Oost
woensdag 24 september 2008
Het weekend van 10 & 11 oktober is het zover, Stug heeft zijn eerste weekender te pakken. Niet alleen dat maar het is meteen het begin van een toer door Nederland met Stug. Vrijdag gaan ze van start in Zonder Concessies, een heerlijk intieme club midden in het centrum van Rotterdam. CZC is een club waar het maar om 1 ding gaat; spannende electronische muziek. Als je de line-ups checkt dan zul je snel zien dat ze inderdaad geen concessies doen (commerciele muziek komt er gewoon NIET in).
Forget the beach, het is weer tijd om Intiem te worden in de clubs.
Intiem presents: the new series... Ingredienten: een en al gekkigheid, muziekkwaliteit en bovenal intimiteit!
Intiem’s oog-in-oog-met-de-dj concept zal flink getest worden in DE club van Den Haag: het Paard. De Intieme setting van de kleine zaal zal als decor fungeren waar dj’s direct, oog-in-oog zullen staan met de bezoeker.
The Ballroom
dinsdag 23 september 2008
Dit jaar wordt The Ballroom uitgebreid met weer een extra zaal. Net als vorig jaar is er een main Ballroom waar je kan feesten op de beste house en techno tunes van dit moment en zal er weer een hardere Ballroom zijn waar je los kan gaan op de beste hardstyle en hardcore dj’s. Als extra toevoeging breiden we dit jaar uit met een eclectische Ballroom met de vetste meest dope beats.
Exxellent New York
maandag 22 september 2008
Wie ooit in New York een nachtje op stap is geweest, weet hoe het voelt, die heerlijke house, en dan wil je dat nóg een keer beleven. Dat komt dan mooi uit, want Exxellent New York – the city that never sleeps - op zaterdag 18 oktober. Met een heerlijke line-up in de vorm van The The Shapeshifters, Don Diablo, Gregor Salto, Motherfunker en resident Sidney Samson.
Mademoiselle
maandag 22 september 2008
Zondag 12 oktober 2008! De datum waarop edition numero deux van Nederlands allernieuwste “chicks only” feest “Mademoiselle” zal plaatsvinden. Met de zeer gezellige en uitbundige première nog in het achterhoofd en de vele positieve reacties in de pocket zal de organisatie ook op zondag 12 oktober weer alle zeilen bijzetten om een topfeestje neer te zetten voor alle party- en openminded meiden van Nederland.
Defqon.1 Festival 2008 Live
maandag 22 september 2008
De Defqon.1 2008 Live DVD is een meesterwerk geworden waar de liefhebber zijn hart bij kan ophalen. De beste momenten van alle stages samen met die keiharde sound die Defqon.1 zo speciaal maakt, komen zo je huiskamer in geknald.
Hed Kandi
zondag 21 september 2008
De dagen worden donkerder, de bladeren vallen weer van de bomen. Maar niet getreurd! Hed Kandi ziet het als haar taak je op te warmen met haar vurige funky aanstekelijke sound en zal op 27 september ook dit seizoen weer op stijlvolle wijze inluiden. Betreed tijdens deze speciale ‘ Delicious Autumn editie’ een behaaglijk Arena met een vrolijke sfeer, oogverblindend decor, Heavenly Hed Kandi Entertainment en de beste internationale DJ’s.
Hellraiser · Order of the gash
zaterdag 20 september 2008
Het was al reeds aangekondigd. Op 29 November 2008 zal de Turbinenhalle het decor vormen van het legendarische concept Hellraiser. Gedurende een ware hardcore marathon van maar liefst 12h non stop (20.00 uur tot 08.00 uur)zal het beste dat de hardcorescene te bieden heeft worden aangeboden. Voor dit moment ontbreekt alleen de line up nog. Bereid je voor op één van de hardste evenementen van dit najaar!
Click ADE
vrijdag 19 september 2008
WesterUnie, de mooiste lokatie van Amsterdam, is al een jaar de thuisbasis van het feest Click. Door het enorme succes zal Click in 2009 elke maand terugkeren. Na de memorabele en uitverkochte Juni editie, komt Click dit jaar terug tijdens ADE 2008. Het vertegenwoordigt drie verschillende organisaties die conceptueel en muzikaal goed bij elkaar passen. De Amsterdamse agencies AD Bookings en Exprezz, samen met het Rotterdamse EC Records
Bla bla
woensdag 17 september 2008
Het nieuwe Bla Bla seizoen staat voor de deur en we gaan van start op zaterdag 27 september in de Studio 80. Het zal velen van jullie niet geheel ontgaan zijn dat de Studio 80 aan heel wat verandering onderhevig is. Zij heeft dan ook de meest klantvriendelijke ruimte voor rokers in zaal 2 gebouwd.
Sexy Motherfucker heeft een nieuw zusje
woensdag 17 september 2008
De hotste club en de hotste organisatie van het moment slaan de handen ineen. Harders Plaza en Sexy MotherFucker organiseren een kersvers concept dat de temperatuur op elke dansvloer laat stijgen tot het absolute kookpunt. Eclectic MotherFuckers is geboren!
Taste-it!
woensdag 17 september 2008
Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is.. Taste-it! Time flies when you’re having fun en Taste-it! heeft al twee jaar lang alleen maar fun! Dat moet dus wel gevierd worden en daarom geeft Taste-it! op 4 oktober een real house music feestje in de Lichtfabriek! Kom je ook?
Linke Soep invites Club Krang
dinsdag 16 september 2008
Linke Soep invites Club Krang. 26 september 2008, Flexbar Amsterdam met o.a. Nick Curly, Dario Zenker, Markus Fix en Ali Nasser
Het was volle bak, vorig jaar onder Centraal Station Leiden, tijdens de eerste editie van Tunnelfest. Op zondag 21 september belooft een gloednieuwe editie dit feest te overtreffen met een nog indrukwekkender locatie. Ditmaal verhuist het feest naar Amsterdam, waar de Torontotunnel (een brede vierbaans autoweg onder kruispunt Weesperplein-Mauritskade) de plek zal zijn voor een uniek en legaal ondergronds feest.
Can you match Roog & Mastiksoul?
maandag 15 september 2008
De muziekliefhebbers worden weer aardig verwend tijdens de tweede editie van Unmatched, deze keer in de The Level te Arnhem. De kick-off was al a night to remember met o.a. Noir 🇩🇰, Patric La Funk 🇩🇪 en René Amesz. De organisatie wil eens wat anders voorschotelen dan de usual suspects uit het uitgaansleven. Een onvergetelijke avond met verfrissende line-up en het nodige entertainment dat is de insteek. Wat te denken van de editie van 20 september aanstaande? Er zal flink uitgepakt worden en het resultaat is ook werkelijk om van te smullen! Wederom worden de beste artiesten uit ons eigen landje gematched met grote namen uit het buitenland.
Fonk in de Nachtburgemeester
maandag 15 september 2008
Op 18 oktober vindt alweer de vijfde editie van Fonk plaats. Na een succesvolle reeks aan de Kromme Nieuwegracht 54 zal deze editie onder het stadhuis van Utrecht afspelen. In de oude gewelven van het gemeentehuis zet de organisatie van Fonk wederom een authentiek en uitbundig feest neer. Deze editie maar liefst in 3 verschillende zalen. De nieuwe locatie, Nachtburgemeester, ligt in het hartje van Utrecht en is dus zeer goed bereikbaar.
Parkzicht house reunion 2008
maandag 15 september 2008
Op zaterdag 29 november 2008 is het tijd voor de jaarlijkse Parkzicht house reunion in het Maasgebouw te Rotterdam. Clarence van der Palm, de grondlegger van het legendarische Parkzicht, en organisator b2s hebben voor de vierde keer op rij de handen ineen geslagen voor dit legendarische evenement.
Acidtechno, hardtechno, experimentele techno, off-beat techno, uptechno, classic techno…. If we don’t have it you don’t want it. Techno in de breedste zin van het woord, maar net even wat vlotter, net even wat opzwepender, net even wat duisterder, net even wat ruimdenkender. Alle stijlen die je doorgaans niet in Amsterdam vindt, vind je wel op Fataal, op één avond. Dat is waar Fataal voor staat.
Helder sleurt Doetinchem de diepte in!
donderdag 11 september 2008
De heren van Helder keren terug in Doetinchem met een nieuwe missie. In deze tijd van muzikale vervlakking en klinische geluiden is er een gebrek aan warmte en diepgang ontstaan. Helder pleit voor de terugkeer van deze elementen en is vastberaden om het startschot te geven voor een globale terugkeer!
Het festival seizoen is voorbij en wereldwijd kijken clubbers nu vol spanning uit naar het veelbelovende vervolg op het meest spectaculaire indoor feest van vorig jaar; UDC & Ferry Corsten present Full On Ferry: The Masquerade.
Confused Events update
donderdag 11 september 2008
De zomer van 2008 is helaas aan zijn eind gekomen…. 2008 was weer een mooie zomer, niet helemaal met het weer hier in Nederland, maar de hitte werd zeker weer gebracht door de Monday Madnezz avonden 6 weken achter elkaar in Discotheek de Hooizolder. Het derde jaar was de beste tot nu toe, en hiervoor wil de organisatie ook iedereen die één of meerdere avonden is langs geweest bedanken voor de gezelligheid en het "los gaan".
Housexy Summer Closingparty
donderdag 11 september 2008
Zaterdag 20 september sluit Housexy, de meest sexy en spraakmakende club avond van het internationale label Ministry of Sound, in stijl een zomer vol glitter en glamour af. Terwijl zij tijdens de closingweek in de bakermat van Housemusic: Ibiza, een spetterend eerste seizoen beëindigt, doet Housexy dit nog eens dunnetjes over in de meest exclusieve nachttempel van Amsterdam: Panama!
Disco Soul Edition
donderdag 11 september 2008
Op zaterdag 27 september zal wederom weer een legendarische editie van Digital soul plaatsvinden in de Odeon, te Amsterdam. Dit maal pakt de Digital soul crew uit met een ware DISCO editie! Een revival van de funky Disco / Filter House stroming uit het begin van dit millennium, aangevoerd door klassieke tracks van onder andere Daft Punk, Boris Dlugosch, Cassius, Kid Creme, Bob Sinclar, Stardust, Armand van Helden en vele, vele anderen. It’s disco time !
Stug
donderdag 11 september 2008
Na de zomer van 2008 is Stug weer terug op het oude vertrouwde honk; het Paard! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, dit is dé locatie van Den Haag! Maar naast het Paard zullen er ook andere venues worden aangedaan, eerst maar eens het programma van september uit de doeken doen. Vrijdag 19 september is er weer eens aandacht voor de hollandse helden; Nederland wordt de laatste paar maanden gezien als de ongekroonde koning van technoland wereldwijd (en dan Amsterdam in het bijzonder). Maar ook Den Haag werkt aan z'n imago, er zijn genoeg dj's/producers/party-organisaties die van Den Haag een interessante stad maken voor de liefhebber van de diepere dansmuziek (vul hier zelf je favoriet in). Er is echt genoeg keuze voor iedereen: azijnpissers kunnen fijn “So you think you can dance” kijken, Den Haag vermaakt zich wel zonder jullie….
The City is Yours
woensdag 10 september 2008
Den Haag sluit dit jaar het festivalseizoen in stijl af; op 13 september zal er in het hartje van de stad op het Haagse Hogeschool terrein een eerste editie van The City is Yours; Bazaar Bizarre plaatsvinden. Nederland staat de laatste tijd bol van de grote feesten met gigantische programmeringen. Daarnaast zie steeds meer kleine concepten, ooit begonnen als feestje bij iemand thuis, de kop op steken. The City is Yours zet dit jaar een bazaar neer waar verschillende van deze organisaties hun concept kunnen laten zien. Het wordt een verzameling van kleine ‘cult’ concepten, allemaal gericht op muziek, met de volgende programmering....
Vanaf zaterdag 13 september zet "mijn tent is top" finalist Doozo uit Leeuwarden een nieuwe zoete en verleidelijke avond op haar menu. "Zoet & Zonnig" zal die zwoele zomeravond worden waar je al weken naar uit zit te kijken. Met een avond vol zomerse (Latin) House muziek en de lekkerste cocktails breidt ‘hotspot’ Doozo met deze gloednieuwe avond haar avondprogrammering op een warme en intieme wijze uit.
Strictly Techno
dinsdag 9 september 2008
Na een zomer die wederom overspoeld werd met de minimalere vormen van techno is er in Rotterdam natuurlijk maar één organisatie die bij de start van het clubseizoen de donkere treintechno weer op de rails zet. Wie na alle verantwoorde 'click-clack' beats verlangt naar een portie ouderwets rammelen en rollen, wordt op zaterdag 13 september op zijn wenken bediend. In Waterfront Rotterdam zullen de broekspijpen als vanouds trillen en wordt er van begin tot eind, met scherpe precisie, een spervuur aan bikkelharde technobeats op de dansvloer afgevuurd.
Hardcore to the bone
dinsdag 9 september 2008
Hardcore to the bone... ben jij het? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je! Hardcore to the bone, al sinds 2001 een van de succesvolste cd-series met het beste, nieuwste en hardste wat hardcore te bieden heeft, is bijna toe aan het twaalfde deel in de reeks.
De Fabriek
maandag 8 september 2008
Vraag: wat krijg je als Planet Rose en Evotions de handen ineenslaan op de dikste underground locatie van Nijmegen en omstreken? Antwoord: een weekender die je echt niet mag missen! Vrijdag 19 september en zaterdag 20 september is het zover, dan is de De Vasim in Nijmegen het domein van twee zeer gewaardeerde techno organisaties van Nederland. Het gaan ongetwijfeld twee legendarische nachten worden waar nog lang over nagesproken zal worden. Veel puurder dan De Fabriek gaat het namelijk niet worden!
Het borrelt al een tijdje positief tussen Dave Clarke en Extrema NetworkMusic! Dit wordt op zaterdag 27 september gevierd met een héél speciale White Noise On Tour-editie in de 013. Digitaal dancemagazine 365mag.com presenteert deze avond namelijk alles wat de danceproducer zoekt. Van masterclasses produceren tot een Q&A met mr. Clarke himself én een workshop Wii-jayen. Deze avond wordt een echte traktatie voor alle beginnende en gevorderde producers. Voor digibeten en ‘gewone’ partypeople wordt het later op de avond genieten van de sounds van onder meer Dave Clarke, Applescal en Rejected!
Fresh4You - Goes Harder!
donderdag 4 september 2008
Voor de hard dance liefhebbers van het Gooi en omstreken is er weer eens goed nieuws: Fresh4You Events pakt 19 september uit met Fresh4You - Goes Harder!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rush 030
woensdag 3 september 2008
Aanstaande vrijdag, 5 september, viert RUSH haar maandelijkse feestje in de Monza in Utrecht. Naast een zinderende line-up heeft deze avond een toepasselijk thema: Back to School. Want ja, zo’n productieve eerste week terug in de schoolbanken geeft jou natuurlijk een vrijbrief om een avondje zorgeloos te dansen, te drinken en te sjansen. Daarbij maak je ook nog eens kans op een van de gratis Eastpak tassen die worden uitgedeeld!!!
Attack of the new generation
woensdag 3 september 2008
We tekenen het jaar 1998.

Erkan Coskunsu, ook wel bekent als Syco en Michel van de Berg, beter bekent als the The Vinyl Junk starten samen een dj cursus in Radar. Doel? Een opstap te bieden voor jongeren uit de regio Twente, die een plaatje willen leren draaien.
En met succes!
Los in the mix....Are you ready?
woensdag 3 september 2008
Los met als vaste 'uitvalsbasis' het Haagse Paard staat al jaren bekent om, zijn sterke line up, ook in het nieuwe jasje zal Soulmax daar niet van afwijken met Erick E, Benny Rodrigues, SoulFonic Source, Fetish Verdi, Dirty Priest & Mc Angel is Soulmax er weer in geslaagd om een populaire line up neer te zetten. Zie Los in the mix maar als een extra toefje op de taart die het publiek naar een ongekend hoogtepunt zal brengen!
69dB live @ Orkapot – Tekno Edition
woensdag 3 september 2008
Nog geen twee weken na het Open Oor Festival van Orkapot, staat op zaterdag 13 september 2008 het vierde jaar van Orkapot al weer luidruchtig op de deur te rammen. Voel je ogen uit hun kassen puilen en je mond opensperren in een geluidloze schreeuw als de tierende beats en breaks je gehoororgaan met grof geweld penetreren; dit is Orkapot, de Tekno editie.
Lief festival uitverkocht
dinsdag 2 september 2008
Vorig jaar hing het bord vrijdag voorafgaand aan het festival op het hek en nu de maandag! Lief festival is wederom uitverkocht. X-sense bedankt de bezoekers die vroegtijdig een kaartje hebben gekocht. Er wordt al hard gewerkt om er een topfeest van te maken!
Switch
dinsdag 2 september 2008
"Toch blij dat ik er nu niet 10 uur voor hoef te rijden. Want als technoliefhebber haal je af en toe rare dingen uit. Gelukkig zal de MS-Stubnitz ook dit jaar weer zijn trossen los gooien aan de overkant van het IJ vlakbij het pontje. Ik begrijp de gemeente Amsterdam ook wel. Smerig, vuig en underground zijn de juiste woorden voor dit schip met zijn bezoekers. Het nachtleven kwam in opstand na een dreigende sluiting, met als fantastisch gevolg.........."
F*ck Minimal, Go Maximal
maandag 1 september 2008
De Amsterdamse dj’s Timstr aka Tim Avis en Stroke69 dagen je voor de 4e keer uit naar het westelijk woestijngebied van Amsterdam te komen. De kerk van Ruigoord, het krakersdorpje op acht minuten bussen van Station Sloterdijk, is zaterdag 20 september weer het toneel voor hun clubavond F*ck Minimal, Go Maximal.
Line-up Earthquake Germany 2008
maandag 1 september 2008
Zoals reeds bekend zal het voormalige Tarm Centre in Frechen/Koln na een lange tijd van afwezigheid weer het decor zijn voor een hardcore evenement: Earthquake Germany 2008. UHM is dan ook trots om na al die tijd dit evenement te presenteren in deze locatie. Op 18 oktober 2008 zullen 3 areas worden ingericht en worden geprogrammeerd in diverse stijlen.
30 september 2008
Smeerboel loopt gesmeerd!
Sunday High
klinch: Dave Clarke presents.....
29 september 2008
Addicted viert 1-jarig bestaan en albumrelease
Army Of Hardcore
28 september 2008
Strictly House na Amsterdam en Rotterdam nu ook in Den Haag
27 september 2008
Sensation Litouwen 2008 Live bij Dance-Tunes Radio
26 september 2008
Beautiful Fashion voor het eerst in The Sand
25 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Carpe DMtv presents 'Unplugged’ in Tilburg
24 september 2008
Stug weekender: van West naar Oost
‘Intieme’ avonden in Den Haag’s Paard van Troje
23 september 2008
The Ballroom
22 september 2008
Exxellent New York
Mademoiselle
Defqon.1 Festival 2008 Live
21 september 2008
Hed Kandi
20 september 2008
Hellraiser · Order of the gash
19 september 2008
Click ADE
17 september 2008
Bla bla
Sexy Motherfucker heeft een nieuw zusje
Taste-it!
16 september 2008
Linke Soep invites Club Krang
15 september 2008
Lovin L'Ectro blaast frisse wind door Toronto-Tunnel
Can you match Roog & Mastiksoul?
Fonk in de Nachtburgemeester
Parkzicht house reunion 2008
12 september 2008
Eindelijk Acid en Hardtechno in Amsterdam
11 september 2008
Helder sleurt Doetinchem de diepte in!
Website 'UDC & Ferry Corsten presents Full on Ferry: the Masquerade' online
Confused Events update
Housexy Summer Closingparty
Disco Soul Edition
Stug
10 september 2008
The City is Yours
9 september 2008
"Zoet & Zonnig" - de nieuwe zomerse House avond van het noorden
Strictly Techno
Hardcore to the bone
8 september 2008
De Fabriek
5 september 2008
ExtremaMusic presents White Noise met Dave Clarke én... jou?
4 september 2008
Fresh4You - Goes Harder!
3 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rush 030
Attack of the new generation
Los in the mix....Are you ready?
69dB live @ Orkapot – Tekno Edition
2 september 2008
Lief festival uitverkocht
Switch
1 september 2008
F*ck Minimal, Go Maximal
Line-up Earthquake Germany 2008