Partyflock
 

Los in the mix....Are you ready?
September 12th 2008

gepubliceerd door , op
Los in the mix....Are you ready?
3 september 2008
Vertrouwd kun je over de volgende editie al wel zeggen, oud niet! In een nieuw jasje zal Los weer te vinden zijn op vrijdag 12 september in het Paard. Toen Treetz in 2003 begon als underdog in het Nederlandse partylandschap, waren bij de dance-criticasters de verwachtingen niet echt hoog gespannen. Los heeft nu na al die jaren zijn reputatie hoog te houden, mede daarom presenteert Soulmax op 12 september Los in the mix. Een lava van muzikale hoogtepunten van 2003 tot nu in 30 minuten! Gecombineerd met sfeerelementen en verrassend entertainment. Een wereld waar Los de boventoon voert en jouw climax in alle opzichten behaald wordt!

Los met als vaste 'uitvalsbasis' het Haagse Paard staat al jaren bekent om, zijn sterke line up, ook in het nieuwe jasje zal Soulmax daar niet van afwijken met Erick E, Benny Rodrigues, SoulFonic Source, Fetish Verdi, Dirty Priest & Mc Angel is Soulmax er weer in geslaagd om een populaire line up neer te zetten. Zie Los in the mix maar als een extra toefje op de taart die het publiek naar een ongekend hoogtepunt zal brengen!

Een spannende en vernieuwende editie dus, en waar kan dat beter dan in het Paard. Tja,...... wat kan Soulmax je nog meer vertellen over de locatie behalve dat het 1 van de mooiste en modernste locaties is van Nederland met 1 van de beste geluids systemen. Het klapstuk van de avond ligt in handen van Benny, wat een veelbelovende editie is dit! Believe us... het dak gaat eraf!

Soulmax dat dit feest in de zal uitverkopen, om teleurstelling te voorkomen adviseren wij dus om je kaartje in de voorverkoop te halen. Voor maar 12,50 kun je je ticket online bestellen via www.easyticket.nl of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard of bij 1 van de outlets van Easyticket. De voorverkoop is begonnen!

DJ's: Erick E, Benny Rodrigues, SoulFonic Source, Fetish Verdi, Dirty Priest. Mc Vika Kova