Partyflock
 

The Ballroom
NYE Zeelandhallen Goes start met early bird ticket actie

gepubliceerd door , op
Na het daverende succes, en een maand van te voren uitverkochte editie van het feest 'Masquerade', komt You-Dance dit jaar met het vervolg: The Ballroom - Bigger, Better and more Luxurious than last year!
Dit jaar wordt The Ballroom uitgebreid met weer een extra zaal. Net als vorig jaar is er een main Ballroom waar je kan feesten op de beste house en techno tunes van dit moment en zal er weer een hardere Ballroom zijn waar je los kan gaan op de beste hardstyle en hardcore dj’s. Als extra toevoeging breiden we dit jaar uit met een eclectische Ballroom met de vetste meest dope beats.

The Ballroom
Ball komt van het Latijnse woord 'balare' dat 'dansen´ betekent. Ballroom komt van balzaal waar in eerste instantie de upper class grote dansfeesten hield. Deze feesten gaven jongeren de kans zich te presenteren aan leeftijdgenoten; ouderen kwamen erop af om in een ontspannen omgeving sociale contacten te onderhouden.
Met andere woorden: we gaan dansend, knallend en flirtend het nieuwe jaar in op de vetste beats. Omdat het evenement vorig jaar een maand van te voren was uitverkocht starten ze dit jaar eerder met de voorverkoop en niet zo maar! Ze doen dit met een Early Bird kaarten actie. Dit betekent dat de kaarten €10 euro goedkoper zullen zijn dan de normale kaarten. Deze actie loopt van 22 september t/m 12 oktober, tenzij de 1000 kaarten eerder uitverkocht zullen zijn.


Wil jij als VIP naar The Ballroom? Vip tickets zijn tevens te koop vanaf 22 september. Als VIP heb je de volgende extra privileges:
  • Aparte VIP ingang
  • Toegang tot het VIP deck
  • VIP Bar
  • Een glas champagne
  • Luxurious Fingerfood
  • Aparte toiletten

Let wel op! Voor de VIP tickets moet je minimaal 18 jaar zijn.

Vanaf 22.00 opent de Ballroom haar poorten en feesten ze door tot 07.00 uur in de ochtend.
Voor alle informatie, acties en line up houdt de website www.theballroom.nu regelmatig in de gaten. Deze gaat binnenkort online.

7 opmerkingen

Geen early of hardcore geen ballroom (N)
Uitspraak van AsyLium op dinsdag 23 september 2008 om 17:12:
Geen early of hardcore geen ballroom

?????

volgens mij staat er : en zal er weer een hardere Ballroom zijn waar je los kan gaan op de beste hardstyle en hardcore dj’s..
Mensen mensen ik kan jullie melden dat:

GLORIFICATION DE HARDERE STIJLEN AREA GAAT HOSTEN en dat het een heeeeel dikke line up wordt....heb je vragen stuur me gerust een pb'tje...

Eerst 11 oktober de Stenge en dan met Oud en Nieuw maken we de Zeelandhallen onveilig..

En neem maar van mij aan Wel HARDCORE en Wel EARLY!! dus Wel BALLROOM
laatste aanpassing
Sinds wanneer is hardcore en hardstyle upperclass en vipwaardig? Kom je met een exclusieve naam als ''The Ballroom'' ga je vervolgens zo programmeren. No offense tegen iedereen, maar is beetje vreemde combi..

Ach..
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Uitspraak van Crankafternoon op dinsdag 23 september 2008 om 23:52:
No offense tegen iedereen, maar is beetje vreemde combi..

Zeeland zonder hardere stijlen is als een vis zonder water :p..........dood ;)
 
Artiest The Force
Uitspraak van Crankafternoon op dinsdag 23 september 2008 om 23:52:
Sinds wanneer is hardcore en hardstyle upperclass en vipwaardig?

beetje kut op merking denk je niet. laat iedereen ze eigen feest hebben. en wat is niet vip waardig. maar wees niet ongerust, vup komt er ook speciaal voor jou.