Partyflock
 

Sexy Motherfucker heeft een nieuw zusje

gepubliceerd door , op
De hotste club en de hotste organisatie van het moment slaan de handen ineen. Harders Plaza en Sexy MotherFucker organiseren een kersvers concept dat de temperatuur op elke dansvloer laat stijgen tot het absolute kookpunt. Eclectic MotherFuckers is geboren!

Zaterdag 20 september beleeft deze happening haar première met een dikke mix van eclectic sounds. The hottest house, the dopest urban, en the sexiest Latinhouse worden hot & steamy geserveerd met een exotische flavour van salsa, merenque, soca, disco en classics. It’s time for sweat on the walls! Eclectic MotherFuckers is het nieuwe neefje van Sexy MotherFucker. Sexy MF is inmiddels een begrip in houseminnend Nederland. Begonnen in Amsterdam, is nu de hele Nederlandse dancescene in de ban van de hete housefeelings die tijdens deze party’s losbarsten. Maar Sexy MF wil meer, veel meer. Niet alleen house is voer voor de dansvloer, maar ook aanverwante en unieke music styles van de straat laten liefhebbers op de hele wereld dansen alsof hun leven ervan afhangt. Daarom bestaan er voor Eclectic MotherFuckers geen muzikale grenzen. Absolute madness through the speakers. Dan ontploft de dansvloer vanzelf.

Voor de eerste editie van Eclectic MotherFuckers wordt er 20 september uitgeweken naar de absolute hotspot van dit moment in de Nederlandse clubscene, Harders Plaza in Harderwijk. Wie denkt dat het alleen in de Randstad gebeurt, heeft het helemaal bij het verkeerde eind. In Harders Plaza is het elk weekend raak. Deze club heeft een weergaloze uitstraling, Nederlandse dj’s willen hier maar al te graag draaien, en de bezoekers zijn elk weekend helemaal in hun element. Kortom, Harders Plaza is the place-to-be om Eclectic Mother Fuckers te laten debuteren.

Daarvoor zijn natuurlijk weer Nederlandse dj’s van wereldformaat geboekt. Wat te denken van de mannen van the The Partysquad, eclectic icoon én mixmeester Irwan, Kenneth G, Rishi Romero, The The Flexican, Afro Donato en Bruze D'Angelo. Allemaal topjocks die verder kijken dan de heetste housetunes, en niet schromen om te verrassen met andere stijlen. Jethro Angkotta gaat tekeer on the percussion, terwijl Dice en Mr. VI de hele avond op unieke wijze hosten en mc’en. Deze eclectic night wordt nog heter wanneer the best dansers en danseressen op het podium een onnavolgbare show weggeven.

So, waar wacht je nog op? Deze eclectic night mag jij helemaal niet missen. Laat je verrassen door de hotste club en organisatie van het moment, en laat jezelf gaan op hete tunes. for more info www.hardersplaza.nl and www.eclectic-motherfuckers.com Buy your tickets now!

7 opmerkingen

De hotste club van het moment? Haha
Hoe kun je zo'n naam verzinnen?? Wat een originaliteit! Verder is het persbericht wel geschreven voor de doelgroep, iets wat ik wel altijd heb geleerd bij communicatie :p.
zandbakniveau persbericht:x
Harders Plaza is gewoon een vette tent. Met goed geluid,gezellig mensen en een top line up ... niet meer niet minder.
Uitspraak van SharonMitchell op donderdag 18 september 2008 om 15:28:
Harders Plaza is gewoon een vette tent. Met goed geluid,gezellig mensen en een top line up ... niet meer niet minder.

Idd :yes:
edit: niet goed gelezen
laatste aanpassing
zeer commercieel maar kan ook gaaf zijn:)