Partyflock
 

Mademoiselle

anoniem gepubliceerd op
Mademoiselle
22 september 2008
Zondag 12 oktober 2008! De datum waarop edition numero deux van Nederlands allernieuwste “chicks only” feest “Mademoiselle” zal plaatsvinden. Met de zeer gezellige en uitbundige première nog in het achterhoofd en de vele positieve reacties in de pocket zal de organisatie ook op zondag 12 oktober weer alle zeilen bijzetten om een topfeestje neer te zetten voor alle party- en openminded meiden van Nederland. Of je nou bi, lesbisch of hetero bent, iedereen zal zich thuis voelen in Le Paris in Den Haag. Mademoiselle: alles kan, alles mag en vooral: niets moet!

Onder leiding van residents DJ Carita La Niña en MC Boogshe zal Mademoiselle helemaal los gaan met vette beats, over the top entertainment (verzorgd door de modellen van Entertainment Matters) en opvallende decoratie. De mademoiselles van het entertainment zullen net zoals tijdens de première het publiek vermaken, verrassen en vooral gek maken met hun mooie outfits en performances.

Ook de vrouwelijke topfotograve Iris Ooms is aanwezig om al het vrouwelijk schoon op de gevoelige plaat te zetten. Vergeet dus vooral niet op je Paasbest (ook al is het oktober) op Mademoiselle te verschijnen, want Iris legt alles genadeloos vast!

Naast het bovengenoemde staat er natuurlijk nog veel meer moois op het programma. Zo zal Ericka E (jaja, het zusje van!) de grote zaal maarliefst drie uur lang gaan rocken. Ook Carita La Niña zal trouwens een drie uurs set draaien. In de bovenzaal zijn het Thunderpussy & DD Le Queen (de iconen van de Betty Ford Clinic en Villa Achterdeur) en Wilhelmina Shagspeare (het achternichtje van…) die voor een afwisselend geluid zullen gaan zorgen. Van disco tot house, van hiphop tot danceclassics, van Nederlandstalig tot R&B, het zal allemaal voorbij komen in het intieme bovenzaaltje.

De organisatie van Mademoiselle is in handen van On-The-Roxx en MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot een van de bekendste middelgrote organisaties van Nederland. Binnen de gay(minded)scene geniet MAW grote bekendheid vanwege de organisatie van toonaangevende feesten als The Betty Ford Clinic en haar opvolger Villa Achterdeur.

Le Paris is met afstand de mooiste club van de Haagse regio en zal de komende maanden uitgroeien tot DE hotspot van Den Haag. Met ingang van september 2008 zal MAW, en ook The Footclub (o.a. Latin Lovers), een groot deel van de programmering voor haar rekening nemen.

De entreekaarten voor de première van Mademoiselle zijn voor € 12,00 te krijgen via www.voorverkoop.net en bij Rhythm Import in Den Haag. Aan de deur kosten de kaarten € 15,00.

1 opmerking

Gezellie! Feestje met alle me vriendinnetjes... ;-)