Partyflock
 

Bla bla
invites Dynamite

anoniem gepubliceerd op
Bla bla
13 augustus 2008
Het nieuwe Bla Bla seizoen staat voor de deur en we gaan van start op zaterdag 27 september in de Studio 80. Het zal velen van jullie niet geheel ontgaan zijn dat de Studio 80 aan heel wat verandering onderhevig is. Zij heeft dan ook de meest klantvriendelijke ruimte voor rokers in zaal 2 gebouwd. Hier kan men onder het genot van een sigaretje nog steeds van de muziek in zaal 2 genieten. Verder is het geluidssysteem in zaal 2 verbeterd en hiermee mag Studio 80 zeggen dat zij absoluut de club met het beste geluid zijn. De dj boot in zaal 1 is ook verplaatst waardoor het contact tussen de artiesten en de bezoekers nog intiemer wordt kortom the perfect wish for all you partypeople out there.

De eerste editie van het nieuwe seizoen wordt een speciale Bla Bla invites Dynamite avond. De sexy dames Shirley en Maralina van Dynamite weten hoe ze een feestje moeten bouwen. De organisatie van Bla Bla is blij dat ze deze te gekke avond komen versterken met hun verleidelijke, vrouwvriendelijke house klanken in zaal 2. Dus lieve dames schroom je niet om langs te komen want dit wordt dansen geblazen. Dynamite pakt weer lekker houselijk uit om die voetjes goed warm te draaien op muziek van o.a. Naald & Draad, deze funky Amsterdamse underground house chickies zijn niet alleen bloedmooi maar weten ook hoe ze de dansvloer aan moeten vegen met dikke dansbare beats. Verder komt house goeroe Dauphin Åka het stof van onze heupen blazen en last but not least Faz is ook van de partij.

Maar dit is nog lang niet alles want in de grote zaal van de Studio 80 zet Bla Bla de boel volledig op stelten met weer een knaller van een line up. Onze vriend van het eerste uur is terug en komt met een van zijn partners in crime van het Freude am tanzen label. Mathias Kaden en Marek Hemmann. Mathias Kaden afkomstig uit Jena werd 4 jaar geleden voor het eerst door Rotzooii naar Nederland gehaald. Hij speelde toen ook in de Studio 80 waar hij werkelijk het dak eraf heeft geblazen. Sindsdien is hij razend populair en vliegt hij de hele wereld over. Bla Bla is dan ook blij dat hij weer eens een avondje vrij heeft kunnen maken om het nog eens fijn over te doen want met Kaden in da house gaat het geheid helemaal los. Maar het kan nog gekker want Marek Hemmann komt als extra leuke bijkomstigheid een live set doen!

En natuurlijk niet te vergeten onze host Daniel Sanchez ook hij staat klaar om weer de beste dansklappers uit de kast te trekken.

Alle ingrediënten voor een te gekke avond dus!

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
absoluut :cheer:
Artiest Dimzen
Ik zie ze vrijdag in nijmegen. Vette artiesten zijn het!!
Uitspraak van Dim op donderdag 18 september 2008 om 22:04:
k zie ze vrijdag in nijmegen

word ook vet
ikke ni
laatste aanpassing