Partyflock
 

ExtremaMusic presents White Noise met Dave Clarke én... jou?

gepubliceerd door , op
ExtremaMusic presents White Noise met Dave Clarke én... jou?
5 september 2008
Het borrelt al een tijdje positief tussen Dave Clarke en Extrema NetworkMusic! Dit wordt op zaterdag 27 september gevierd met een héél speciale White Noise On Tour-editie in de 013. Digitaal dancemagazine 365mag.com presenteert deze avond namelijk alles wat de danceproducer zoekt. Van masterclasses produceren tot een Q&A met mr. Clarke himself én een workshop Wii-jayen. Deze avond wordt een echte traktatie voor alle beginnende en gevorderde producers. Voor digibeten en ‘gewone’ partypeople wordt het later op de avond genieten van de sounds van onder meer Dave Clarke, Applescal en Rejected!

Het eerste gedeelte van de avond zal voor 150 gelukkigen van 19:00 - 23:00 uur plaatsvinden. Digimagazine 365mag.com verzorgt dan diverse workshops en masterclasses. Achterover leunen en luisteren is er niet bij op deze avond! Dave Clarke zal namelijk antwoord geven op vragen over het live dj’en met de software van Serato. De mannen van Duotone, bekend van bijvoorbeeld Solar Weekend, zullen de fijnste kneepjes van Ableton Live 7 delen met de deelnemers. WiiJ-Timski laat zien én horen hoe de Wii-mote gebruikt kan worden voor live-optredens. Voor alle ins en outs met betrekking tot het masteren van tracks met Logic Pro 8 is een senior lecturer van SAE, School of Audio Engineering Amsterdam, geboekt. Deze avond biedt kortom een hele mooie dwarsdoorsnede van het producerlandschap en is een prachtige kans voor de muzikant van de toekomst!

Ook het muzikale nachtprogramma laat niets aan het toeval over. Op Extrema Network Outdoor was al niet te ontkomen aan de bomvette artiesten die geprogrammeerd stonden in Dave Clarke’s eigen White Noise technotent. In de grote zaal is het dus, net zoals op Outdoor, kwaliteitstechno wat de klok slaat. In de kleine zaal gaat het publiek genieten van innovatieve jonge artiesten die het gaan maken door iets zélf te maken!

De grote zaal wordt geopend door de nieuwe White Noise contest winner, die gekozen gaat worden uit de stapel indrukwekkende inzendingen voor de Extrema Network Outdoor/White Noise contest! Extrema NetworkMusic’s eigen Rejected, bestaande uit Joris Voorn en Edwin Oosterwal, zal het publiek bespelen met een dj-set die ongetwijfeld nog maar eens bewijst dat Nederland vooroploopt als het om techno draait. Verwacht het beste uit beide platentassen aangevuld met white labels van hun eigen Rejected-label! Als absolute onbetwiste headliner zal Dave Clarke natuurlijk de avond afsluiten. Bereid je voor op ó zo vette techno zoals alleen Clarke die kan brengen!

In de kleine zaal zal Duotone, bekend van ondermeer de Sexyboy EP in samenwerking met Franse held Yello, de avond openen met een live gig vol melodieuze sounds. WiiJ-Timski zal vervolgens laten horen wat het méér dan gewenste effect is van Wii-motes gecombineerd met Ableton Live en het dikke 013-geluidssysteem! Applescal staat als derde op het programma. Hij is een van dé rijzende sterren van het moment en gooide deze zomer hoge ogen op enkele grote Nederlandse festivals met zijn altijd zeer dynamische live-sets. Zijn stijl laat zich het best omschrijven als melodieus, warm en onvoorspelbaar dansbaar! Als afsluiter van de avond is DVDJ Eye-Fi uitgenodigd om het publiek te voorzien van live vj- én dj-kunsten.

Alle 150 combikaarten voor de masterclasses én de clubnight zijn hier te verkrijgen via Ticketservice. Wil je tickets voor alleen de masterclasses? Klik dan hier
Wees er snel bij, de interesse is vanzelfsprekend heel groot! Voor het nachtprogramma zijn tickets te verkrijgen via www.timoco.eu.

Extrema NetworkMusic presents White Noise On Tour @ 013
Avondprogramma
19:00 – 23:00
Masterclass Serato en Q&A met Dave Clarke
Masterclass Ableton Live 7 met Duotone
Ableton Live vs. Nintendo Wii met WIIJ-Timski
Masterclass Logic Pro 8 met Seth Matteucci (SAE)

Nachtprogramma
Dommelsch zaal
22:00 – 23:00 White Noise Contest Winner
23:00 – 01:45 Rejected
01:45 – 03:50 Dave Clarke

Kleine Zaal
23:00 – 00:00 Duotone (live)
00:00 – 01:00 WiiJ-Timski
01:00 – 02:00 Applescal (live)
02:00 – 03:45 DVDJ Eye-Fi

Prijzen
Combiticket (masterclasses & clubnight) presale: € 21
Masterclass: presale € 8, deurprijs € 10
Clubnight: presale € 15, deurprijs € 17,50

8 opmerkingen

Kun je je nog opgeven voor deze contest?
 
WiiJ-Timski vetjes!!!!!!
White noise :respect:
 
ff tjekke denk
White Noise the bomb!!!