Partyflock
 

klinch: Dave Clarke presents.....

gepubliceerd door , op
Voor het derde jaar op rij organiseert de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event een avond samengesteld door de succesvolle Brits/Nederlandse dj-producer Dave Clarke.
Naast gevierd techno dj is Dave Clarke sinds enkel jaren succesvol radio dj. Op 3FM presenteert hij wekelijks het programma 3VOOR12WHITENOISE, een programma waarin hij de grenzen van de dancemuziek voorbij gaat. Dit jaar voegt Clarke aan zijn activiteiten een ware clubtour toe. Uiteraard mag de Melkweg hierin niet ontbreken. Op donderdag 23 oktober worden beide zalen van de Melkweg gevuld met een zinderende en diverse line-up, met onder andere DJ Hell, livesets van Abe Duque, Aux 88 en Counterpart en natuurlijk Mr. Clarke himself.

Dave Clarke presents
Dave Clarke werd geboren in Brighton en groeide begin jaren ’90 uit tot een toonaangevende naam in de opkomende techno scene. Sinds enkele jaren woont Clarke in Nederland en brengt hij met zijn radioprogramma op 3FM nieuwe dancemuziek in de breedste zin des woords naar een groot publiek. DJ Hell is een vooraanstaande naam in de revival van de vuige electrosound. Niet alleen als artiest maar ook als labelbaas van International Deejay Gigolo Records (met artiesten als Tiga, Vitalic en Miss Kittin). Uit The Big Apple komt producer Abe Duque, die zich al sinds de jaren ’80 bezighoudt met elektronische muziek. Tijdens zijn livesets verkent hij alle hoeken van de techno. Ook Aux 88 speelt vanavond een liveset. Dit multidisciplinaire duo, afkomstig uit techno hoofdstad Detroit, maakt een effectieve mix van techno en electro. En dit is pas het topje van de ijsberg van deze line-up, met Counterpart, Max Durante, Estroe, Ritzi Lee en Raymon Hollander.

White Noise clubtour
Man-met-een-missie Dave Clarke organiseert dit najaar voor het eerst een White Noise clubtour. In zes weken doet hij zes verschillende steden aan met telkens een andere line-up. Het 3FM programma staat bekend om livesets van de meest ‘cutting edge’ elektronische artiesten, ver voordat andere programma’s deze oppikken.
Meer info is te vinden op: www.daveclarke.com, www.3fm.nl, www.3voor12.nl, www.myspace.com/whitenoiseradioshow

Melkweg programma tijdens amsterdam dance event
Ook dit jaar heeft de Melkweg een prominente bijdrage in het nachtprogramma van Amsterdam Dance Event. Op woensdag, de dag voor de conferentie start, organiseert de Melkweg in samenwerking met NEWS en PIAS de officiële opening van ADE. In vijf dagen tijd wordt een dwarsdoorsnede van de elektronische muziek gemaakt, waaronder drum ’n bass door Major League, electrocrossover op SuperRauw en natuurlijk een flinke portie house en techno op donderdag, vrijdag en zondag.

wo 22 okt, The Max & Oude Zaal, 22:00 u: NEWS & PIAS presents: A Different Lektroluv Nite (o.a. Dr. Lektroluv, The Hacker & Agoria)
do 23 okt, The Max & Oude Zaal, 22:00 u: Dave Clarke Presents
vr 24 okt, Oude Zaa: 22:00 u.: Resident Advisor & Innervisions present A Critical Mass (Schwarz/Ame/Dixon, Marcus Worgull)
vr 24 okt, The Max, 23:00 u.: Major League – Full on Vinyl
za 25 okt, The Max & Oude Zaal, 22:00 u.: klinch: SuperRauw (Digitalism DJ set, Crookers, Tommie Sunshine)
zo 26 okt, The Max & Oude Zaal, 23:00 u: This Is Little Mountain Rocks (Sander Kleinenberg, deadmau5)

www.melkweg.nl
www.amsterdamdanceevent.nl

Kaarten zijn te koop via de standaard voorverkoopadressen van de Melkweg, en via www.beatfreax.com/ticketshop.

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Wat een helden allemaal.
Very nice. White Noise luisterd altijd lekker weg (Y)
Clarke, Hell, Abe Duque en uit Amsterdam Ritzi Lee en Counterpart dus absoluut verplichte kost. Zijn we het toch een keer eens Rick!
 
Artiest Bladezzz
Ray..!!
Aux 88 & Raymon Hollander toppertjessss