Partyflock
 

Rush 030
Back to School met Eastpak

gepubliceerd door , op
Rush 030
3 september 2008
Aanstaande vrijdag, 5 september, viert RUSH haar maandelijkse feestje in de Monza in Utrecht. Naast een zinderende line-up heeft deze avond een toepasselijk thema: Back to School. Want ja, zo’n productieve eerste week terug in de schoolbanken geeft jou natuurlijk een vrijbrief om een avondje zorgeloos te dansen, te drinken en te sjansen. Daarbij maak je ook nog eens kans op een van de gratis Eastpak tassen die worden uitgedeeld!!!

Schoolborden? Back to School? RUSH zou RUSH niet zijn als daar niet een sexy touch aan wordt gegeven. Verwacht daarom sexy leraressen die er streng uit zien maar dat is wel voor je eigen bestwil. Verwacht slimme meesters met sexy looks en vooral, verwacht een publiek dat volledig uit haar dak gaat!

Back to School maar nog wel met de gare tas van vorig jaar? Misschien loop jij volgende week de college zaal in met een nieuwe Eastpak tas. Eastpak is een Amerikaans merk en één van de meest populaire merken voor rugzakken, handtassen, bagagetassen, kleding, petten en riemen. Voor deze speciale RUSH editie hebben zij een aantal tassen beschikbaar gesteld die gratis worden uitgedeeld!

RUSH is iedere eerste vrijdag van de maand in club Monza in Utrecht. Deze vrijdag zijn het Joey Daniel, Sven Prinsen & Tettero, Jaziah en MC Roga die plaatsnemen achter de DJ booth en een sexy house vibe verspreiden over de dansvloer

1 opmerking

gaan maar weer eens in de monza kijken... heel dichtbij, maar al anderhalf jaar niet geweest