Partyflock
 

Confused Events update
A New Generation / Good Old Dayz / Confusion

gepubliceerd door , op
Confused Events update
10 september 2008
FeestA New Generation · After Summer Hardcore
Datumvrijdag 19 september 2008
LocatieHooizolder
FeestGood Old Dayz · Back for more
Datumvrijdag 31 oktober 2008
FeestConfusion · The Italian Godfathers
Datumvrijdag 28 november 2008
FeestA New Beginning
Datumvrijdag 19 december 2008
De zomer van 2008 is helaas aan zijn eind gekomen…. 2008 was weer een mooie zomer, niet helemaal met het weer hier in Nederland, maar de hitte werd zeker weer gebracht door de Monday Madnezz avonden 6 weken achter elkaar in Discotheek de Hooizolder. Het derde jaar was de beste tot nu toe, en hiervoor wil de organisatie ook iedereen die één of meerdere avonden is langs geweest bedanken voor de gezelligheid en het "los gaan".

Met de wekelijkse edities van Monday Madnezz nog vers in het geheugen maakt Confused Events zich op voor het najaar. De zomer stond in het teken van de hardstyle, maar na drie maanden in de hardstyle gekeerd te zijn vindt Confused Events het weer tijd om weer terug te keren naar hun "roots". Elke maand zal er weer een ander concept zijn van de organisatie in Discotheek de Hooizolder, en dit zal zoals altijd elke maand volop stampen zijn.
A New Generation
vrijdag 19 september 2008

Het is al bijna vier maanden geleden dat er een evenement in Discotheek de Hooizolder in Westkapelle plaatsvond waarop alleen maar hardcore geprogrammeerd stond. Hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen! Op 19 september presenteert Confused Events een nieuwe editie van haar succesvolle concept A New Generation, met de toepasselijke subtitel "After Summer Hardcore". A New Generation richt zich hoofdzakelijk op de huidige hardcore-sound. De aangewezen hoofd acts voor deze avond zijn uiteraard de artiesten die de laatste jaren aan populariteit hebben gewonnen en momenteel aan de top van de scene staan.

Waar "a new gen" op de voorgaande edities onder de spreekwoordelijke leiding stond van respectievelijk Tha Playah en Evil Activities heeft Confused Events voor deze editie niemand minder dan Partyraiser bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Deze Hagenees stond eigenlijk gepland op de eerste ‘A New Generation’’ maar wegens omstandigheden kon dit niet doorgaan. Een goede reden om deze avond acte de presance geven op A New Generation om te laten zien waarom hij al jaren zo populair is in zowel de industriel en darkcore-scene als bij aanhangers van mainstream hardcore.
Uit Italie komt dit keer Mad Dog, een van de snelst aan populariteit winnende artiesten en graag geziene gast van de organisatie. Mad Dog is inmiddels ook geen onbekende meer, getuige optredens op de grootste feesten, zoals A Nightmare in Rotterdam, DefQon 1, Hardcore 4 Life en mega hits als o.a. Dangerous, welcome down en Nasty.

Klik hier voor de volledige line up en verdere informatie.

Good Old Dayz
vrijdag 31 oktober 2008


Good Old Dayz is een concept die perfect past in het straatje van Confused Events aangezien deze mannen allemaal zijn begonnen in de tijd dat ‘’Early’’ nog geen ‘’Early’’ was. Ze vinden het dan ook geweldig om deze periode uitgebreid in het licht te zetten om zo te laten horen waarom hun direct aan deze muziek verkocht waren.

Deze avond staat dus in het teken van de ‘’Early’’ in al haar facetten, dus niet alleen de bekende hitjes! Oldschool, New Style, Early Rave, Happy Hardcore en Early Hardcore zullen allemaal aan bod komen in deze 6 uur durende geschiedenis les met labels als Bad Vibes, Dwarf, Ruffneck, Babyboom, Bonzai, Rotterdam Records, Forze Records, V.H.U., Traxtorm en velen andere sounds. De twee hoofd acts: Predator, en Panic, de residents M-ystery, Blade, Demon en gast dj’s Tha Nouky en Mysteria zullen je deze avond terug nemen naar de Good Old Dayz.

Een nostalgische trip naar het verleden voor de (iets) ‘’ouderen’’ onder ons, en een les in de hardcore geschiedenis voor onze nieuwe generatie hardcore peeps.

Confusion
vrijdag 28 november 2008

Het magische getal van 10 word deze avond bereikt met Confusion. Voor deze speciale gelegenheid is gekozen om eindelijk de hoofd act naar Nederland te halen die de organisatie al vanaf editie nummer 1 graag wilde hebben!
The Stunned Guys: The Italian Godfathers
][img width=250]http://album.partyflock.nl/50220740.jpg?nocache;62811443[/img]{non-image link}
Op 14 mei 2004 was de eerste editie van Confusion. Door het concept exclusief te houden en het niet meer dan twee keer per jaar te organiseren heeft de organisatie in deze jaren de kwaliteit van het evenement altijd hoog weten te houden. Nu bij de tiende editie aangekomen kan men wel zeggen dat Confusion één van de succesvolste concepten is in Zeeland binnen de hardere stijlen, het feest is uitgegroeid tot een echt begrip waar de meeste party peeps ver van ter voren naar uit kijken.
Buitenom de mensen uit de provincie zelf, heeft Confused Events al heel wat groepen vanuit o.a. Brabant, Zuid-Holland en België weten over te halen eens een keer de super gezellige sfeer en het heerlijke losgaande feest bij hun te komen meemaken, en vooralsnog zijn hier alleen maar positieve reacties uit voort gekomen.

Confusion staat voor een combinatie van Early Rave, Early Hardcore en de huidige hardcore! Zoals gezegd een unieke hoofd act deze avond, aangezien deze mannen voornamelijk op de grote party’s te bewonderen zijn! The Stunned Guys zullen deze avond speciaal vanuit Italië worden overgevlogen om op deze tiende editie van Confusion een exclusieve 2 uur durende set weg te geven! In deze set zullen The Stunned Guys 1 uur Early en 1 uur nieuwe hardcore ten gehore gaan brengen.

Extra Extra

In de maanden september en oktober zal de speciale disco bus weer gaan worden ingezet. Geen taxi busje dus deze twee maanden, maar een 20 persoon bus die langs te zaterdag route van de discotheek zal gaan rijden! Deze route is deze twee maanden ook inclusief Arnemuiden! Let op, dit is een proef periode van twee maal, mocht er genoeg animo voor zijn dan zal deze bus op elke avond van Confused Events gaan rijden. De busroute is te vinden op de site van Discotheek de Hooizolder, en op de site van de organisatie. De prijs zal slechts € 5,- bedragen (heen en terug).

In december zal er ook een nieuw concept van Confused Events plaats gaan vinden. Dit evenement heet: A New Beginning. De line up staat inmiddels online. Wat deze avond precies in gaat houden kan in een volgend nieuwsbericht worden gelezen.

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // Confused Events // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

6 opmerkingen

vetvet:d ik ben bij alleen aanwezig(y) suppaaah toll
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Zoooooo heb weer zin in het najaar :jaja:

Nog een week en het kan weer beginnen :D
Uitspraak van M-ystery op donderdag 11 september 2008 om 10:12:
Zoooooo heb weer zin in het najaar

Nog een week en het kan weer beginnen

Ben ik met je eens Den ;)
 
OKKKKKKKKKK!
Is allemaal wel lekker dichtbij....