Partyflock
 

Can you match Roog & Mastiksoul?

gepubliceerd door , op
Can you match Roog & Mastiksoul?
15 september 2008
FeestUnmatched · Can you match this
Datumzaterdag 20 september 2008
WinactieUnmatched actiegesloten
LocatieThe Level
De muziekliefhebbers worden weer aardig verwend tijdens de tweede editie van Unmatched, deze keer in de The Level te Arnhem. De kick-off was al a night to remember met o.a. Noir 🇩🇰, Patric La Funk 🇩🇪 en René Amesz. De organisatie wil eens wat anders voorschotelen dan de usual suspects uit het uitgaansleven. Een onvergetelijke avond met verfrissende line-up en het nodige entertainment dat is de insteek. Wat te denken van de editie van 20 september aanstaande? Er zal flink uitgepakt worden en het resultaat is ook werkelijk om van te smullen! Wederom worden de beste artiesten uit ons eigen landje gematched met grote namen uit het buitenland.

Ditmaal is het de beurt aan Mastiksoul om zijn kunsten te komen vertonen en zijn enorm funky beats uit de speakers te knallen. Deze uit Portugal afkomstige topper, tevens zeer goede vriend van dj Sneak en geprezen door Roger Sanchez, heeft overal ter wereld zijn sporen inmiddels verdiend met zijn moddervette beats. Kan hij zich matchen met het Nederlandse muzikale geweld van deze avond?

Natuurlijk moet er van eigen bodem een ijzersterke afvaardiging komen en deze wordt aangevoerd door niemand minder dan ROOG. Na een lange afwezigheid in het uitgaansleven van Arnhem is hij eindelijk weer te zien in een super setting. Unmatched is daarom ook apetrots deze grootheid te presenteren.

De avond heeft sowieso een hoog Hardsoulgehalte, want ook ROOG zijn broer Greg zal deze avond zorgen voor een flinke dosis kwaliteit house muziek. Nooit eerder stonden ze samen in Arnhem en Unmatched heeft de primeur dan ook te pakken.

De Hardsoul familie wordt goed vertegenwoordigd, want ook de nieuwe talentvolle aanwinsten Michael Mendoza en Genairo Nvilla zullen hun muzikale kunsten komen vertonen. Verwacht veel eigen producties van deze dj/producers, die op dit moment hard aan de weg timmeren.

Dit is natuurlijk nog lang niet alles, want het is een feest anders dan andere feesten, dus met een ongekende line-up.
Ook Leroy Styles zal laten zien dat hij tot de besten van NL gerekend mag worden. Hij is geen onbekende meer in Arnhem en heeft al vaker laten zien dat hij wel een feestje kan bouwen en dat zal hij ook zeker gaan doen.
Dan als klap op de vuurpijl zal Neerlands beste percussionist Norman Soares zich van zijn andere kant laten zien en dit mag voor Arnhemse begrippen ook wel als een primeur gezien worden. Hij zal samen met zijn maatje unders (a.k.a. Dunca) een onvergetelijk live optreden neerzetten zoals hij al eerder op Luxurush liet zien en dat betekend een en al spektakel.
Natuurlijk horen zulke namen begeleid te worden door de beste vocalen en daarom is Mc Mitch Crown ook de host van deze avond! Deze zeer muzikale uit Curaçao afkomstige mc/zanger heeft ook al eerder furore gemaakt met zijn monster hit samen met Fouradi 1 ding.

Zijn we er dan?...Nee! Upstairs zullen de beste techhouse/minimal/techno beats uit de speakers knallen. In deze zaal zullen El Mundo, JoeySuki, Dansa, Emote, Thijs Leenders, Het Kadanzz en Tim Herfst, alles uit de kast trekken om ook deze zaal te vullen met mensen. Neem zeker even de moeite om naar de bovenzaal te komen want deze heren hebben heel wat in huis en hebben er enorm veel zin in…

Match jezelf dus met deze datum en koppel jezelf aan dit feest. Koop je VVK tickets alvast bij Paylogic (www.paylogic.nl) of via www.thelevel.nl om er zeker van te zijn dat je erbij bent tijdens deze unieke avond.

3 opmerkingen

 
top goed feestje
 
Werkzaam bij Vier
lekker hoor!!
thijs leenders, timmie,emote en het kadanzz!!!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 43244, 47526}
DIT GAAT ECHT EEN GRUWELIJK FEEST WORDEN :-)
Mastiksoul gaat het dak eraf blazen!!
laatste aanpassing door een beheerder