Partyflock
 
Nieuws · februari 2005
­ Nederland
Donderdag 3 maart zal geen gewone uitgaansavond worden in Breda! Op deze studentenavond wordt discotheek De Graanbeurs namelijk omgetoverd in een waar licht- en geluidsspektakel, genaamd D*Light. Een organisatie van 5 studenten zorgt met geweldige apparatuur en talentvolle artiesten voor een bijzondere en gevarieerde avond. Een afwisselende verzameling van muziekstijlen zal de revue passeren, waaronder house, club, oldschool, jump, hardstyle en early hardcore.
Eindelijk is hij dan bekend de line-up voor de eerste editie van The Next Generation (T.N.G.) op 1 april 2005. Uit de ±150 inzendingen zijn er maar liefst 24 Upcomming Dj’s uit heel Nederland geselecteerd! Maar voordat wij doorgaan en de Dj’s voorstellen willen wij eerst het concept van T.N.G. nog een keer doornemen!
DOTF - The 72 Hours Record Attempt
maandag 28 februari 2005
Wellicht heb je er vorig jaar iets van mee gekregen, “DOTF The 48 Hours”. In een dronken bui besloten de mensen achter DOTF om eens wat geks te doen, en wel een show van 48 uur lang. Met meer dan 50 DJ’s en zeer veel aanmoediging (oa. Vanaf Partyflock) werd dan ook het laatste 48e uur met champagne en The Darkraver gehaald! Dat deze show een groot succes was bleek al snel door de reacties die we daarna nog weken lang hebben ontvangen per mail en telefoon.
Flair invites Benny Rodrigues
maandag 28 februari 2005
2 DJs beide geboren in Breda hebben enige tijd hun handen ineens geslagen en zijn met het concept FLAIR gekomen. FLAIR staat voor het principe: Be Who Ever You Wanna Be, But Do It With Flair.. In deze tijd van hoekjes en vakjes willen Jaimie Fanatic en Dansa een standpunt duidelijk maken dat het niets uit maakt wat je bent of wie je bent, maar zorg er altijd voor dat je jezelf bent en dan in stijl, met FLAIR.
Die-Hard busreizen Duitsland
maandag 28 februari 2005
Duitsland is onderhand bekend terein aan het worden voor Die-Hard. Vanaf vorig jaar zijn er al verschillende succesvolle busreizen georganiseerd naar feesten van Kingsize. Hierop kregen we vele goede reacties en daarbij ook de vraag of ook busreizen naar andere feesten wilden organiseren. Die-Hard zal zich daarom nu ook gaan richten op de feesten van P.T.P. events, bekend van Hardcore Gladiators en Nightmare in Germany. Hieronder de geplande busreizen voor de komende maanden.
Voorzichtig ruikt het voorjaar aan de wereld. Maagdelijke zonnestralen verwarmen de prille knopen aan de bomen. De krokussen vechten nog tegen het laatste beetje aarde boven hun hoofdjes. Licht, zon, frisse kleuren, nieuw leven. Het voorjaar komt er aan!
Likatek op tournee door Nederland
vrijdag 25 februari 2005
Vanaf zaterdag 26 februari aanstaande zal voor het eerst in de Nederlandse techno geschiedenis de uit Kosovo afkomstige DJ Likatek (Episode) een drie weken durende minitournee door Nederland maken. De aftrap vindt op 26 februari plaats tijdens Eclips vs. Neverland, in het Burgerweeshuis Deventer.
Now is the time - Showtime
dinsdag 22 februari 2005
Na vele geslaagde (early) hardcore en oldschoolavonden konden we de hardstyleliefhebbers uit de regio zeker niet in de kou laten staan. Vrijdag 25 februari is door Area 0522 gekozen voor de eerste editie van: Showtime, 8 uur lang de allerbeste Hardstyletracks middels een uitstekende dj-bezetting inLoco, Steenwijk!
Base02 gaat door tot 3:00
dinsdag 22 februari 2005
Tijdens de vorige edities van Base 02 was de sluitingstijd door de gemeente vastgesteld op 02.00 uur. Aangezien deze tijd voor een goed hardstyle feest bijna niet haalbaar is heeft de gemeente de sluitingstijd op de vrijdagavond verlengt naar 03.00 uur voor alle horecagelegenheden in Schagen. Voor de organisatie van Base 02 is dit reden genoeg om op vrijdag 15 april met een knallende line up uit te pakken.
Nuclear Events en O.G.P., presenteren een nieuw concept in de provincie Groningen, namelijk: Hysteria. Hysteria zal het oldschool gevoel in Noord-Nederland weer terug gaan brengen. De eerste editie van Hysteria in het noorden zal plaats vinden op 12 maart.
Platentas Technoboy gestolen
maandag 21 februari 2005
Afgelopen weekend (vrijdag 18 februari vroeg in de avond) is de platentas van Technoboy gestolen. De tas bevond zich in een afgesloten auto in een beveiligde garage van een hotel nabij Schiphol.
Time Warp
zaterdag 19 februari 2005
Ludwigshafen, Ratingen – Maart 2004 was niet alleen de 10e verjaardag van één van Duitslands populairste event series maar tevens een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van de electronische muziek. Nu de tijd bijna is aangebroken voor de 11e editie van Time Warp, worden er enkele wijzigingen doorgevoerd. De visie wordt verbreed in muzikale en culturele zin, waarmee ze de standard zetten voor de komende 10 jaar.
Masters of Hardcore Hummer Treatment
vrijdag 18 februari 2005
Zoals je van Art of Dance gewend bent wordt er voor de Masters of Hardcore evenementen altijd een superactie op touw gezet. Vorig jaar maakten wij 4 mensen gelukkig met een MOH VIP treatment. Dit jaar doen we er, wegens het tien-jarig bestaan, een schepje bovenop.
Maximum Exposure #2 in Huizen
vrijdag 18 februari 2005
Zaterdag 19 Maart 2005 zal de 2e editie plaats vinden van Maximum Exposure. De stijlen die deze avond aan bod zullen komen zijn Hardstyle, Oldstyle en Newstyle. Ook nu heeft de organisatie wederom gekozen voor De Metropool in Huizen. Dit keer is weer met veel zorg aan de line-up gedacht.
Speedrazor
vrijdag 18 februari 2005
Vrijdag 15 april is het zover. Voor de derde maal is er een Speedrazor in Matrix te Bochum, Duitsland. De vorige 2 edities waren uiterst geslaagd, uitverkocht zelfs, dat wij als Kingsize Events zijnde weer terug keren op deze mooie maar o zo duistere locatie.
Wie ooit op Acid Virus is geweest kent de symptomen: stijgende lichaamstemperaturen, trillende trommelvliezen, kriebelend kippenvel en bibberende benen, veroorzaakt door de verhitte beats en venijnige blieps van het “Acid Virus”.
Zaterdag 26 februari zal de vijftiende editie van Illegal Vibes Indoor – The ultimate underground event! - op veler verzoek in het teken staan van de onvervalste Hardcore sound! Van 22:00 uur tot 08:00 uur in de vroege ochtend zullen de beste hardcore artiesten aantreden op Illegal Vibes Indoor op Oostpoort in Harlingen. Op Illegal Vibes Outdoor is al gebleken dat de ‘loods’ zich uitstekend voor hardcore leent door de oorverdovende geluidsset en de unieke sfeer. Tevens zal op zaterdag 26 februari de decoratie geheel in het teken staan van de piraterij: Mutiny behind the decks!
Dominator - 100% festival 100% hardcore
donderdag 17 februari 2005
Goed nieuws voor de hardcoreliefhebbers. Hun lange wachten wordt eindelijk beloond want deze zomer gaat het dan toch echt gebeuren. Nederland krijgt het eerste grootschalige hardcorefestival ter wereld met de veelzeggende naam Dominator! Er zijn twee mogelijke data (eind juli of begin augustus) en ook twee mogelijke locaties (die houden we nog even geheim), maar het is een kwestie van tijd voordat we daar meer informatie over hebben.
Mad Tunes strikes again
donderdag 17 februari 2005
Het Noorden is altijd de perfecte voedingsbodem geweest voor de hardere varianten van dancemuziek. Dit is vooral de laatste jaren duidelijk geworden. Een hele nieuwe generatie succesvolle feesten en clubavonden met zijn eigen schare vast publiek is opgestaan met zijn eigen helden en het belangrijkste: een eigen gezicht.
Funky Friday Fun(k) For Free
donderdag 17 februari 2005
Voor degenen die de laatste tijd onder een steen hebben geleefd, op wereldreis zijn geweest of wellicht de weg zijn kwijt geraakt in het bos der feesten, zetten we de feiten nog maar even op een rij.
Harder Mach - On Tour
woensdag 16 februari 2005
In oktober 2004 verscheen alweer de 8ste editie van de succesvolle Harder Mach cd. Deze door de legendarische dj Gizmo gemixte hardstyle cd’s worden uitgebracht in samenwerking met Sony recordcompagny. Gizmo is natuurlijk geen kleine naam in het vak en bewijst ook zo op deze cd over uitmuntende draaikwaliteiten te beschikken.
Kaartverkoop Mokum Madness gestart
woensdag 16 februari 2005
De kaartverkoop van het op 5 maart te houden Mokum Madness is vanaf heden gestart. Aankomende woensdag en zondag zal bij de Amsterdam Arena buiten het stadion ook kaartverkoop zijn. Dus mensen die deze wedstrijden bezoeken kunnen tevens meteen hun kaartje bemachtigen voor Mokum Madness. Buiten deze twee verkoopdagen kan men bij een aantal verkooppunten terecht.
OnlyDance[AT]
woensdag 16 februari 2005
OnlyDance, het online DanceMagazine met een alternatief randje verbreedt hun eigen horizon en ook die van hun bezoekers met een nieuwe editie van OnlyDance[AT] op 4 maart 2005. Niet alleen is de locatie nieuw voor OnlyDance, ook de muzikale invulling is ronduit verrassend te noemen!
No Nonsense - 3rd Fantasy Update
dinsdag 15 februari 2005
Terwijl de weken verstrijken en het derde wapenfeit van No Nonsense! Events steeds dichterbij komt, kunnen wij weer een aantal verheugende mededelingen doen met betrekking tot de aanstaande evenementen.
Twee hardcore grootheden sloegen de handen ineen en leveren een ware hardcore-klassieker in wording af. Neophyte en Evil Activities - Alles kapot, die uitgebracht werd op de Rotterdam Records release "Dominee Dimitri 2004" als een extra "gimmick" track, groeide al snel uit tot één van de meest gezochte hardcore tracks van 2004.
The Matrixx is op 18 februari het domein van de duistere Darkraver, Batman of Darkness. Darkraver bereidt zich op dit moment voor op een aantal moves en tricks tijdens deze spectaculaire nacht. Darkraver is geen ordinaire plaatjesdraaier en in zijn hoedanigheid als Batman of Darkness gaat hij een flink aantal stappen verder.
Net als vorig jaar organiseert Par-T Events in samenwerking met www.djworden.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4385 de Pinksterpar-t DJ-contest 2005. De winnaar mag o.a op zondag 15 mei de Pinksterpar-t op de Par-T Mainstage openen! Bovendien mogen de nummers twee en drie hun kunsten vertonen in de speciaal ingerichte talent-area op de Pinksterpar-t. Die wordt op 14 en 15 mei gehouden op Landgoed Hackerom in Erp bij Veghel.
Finale Northern Dance Experience
zondag 13 februari 2005
Op donderdag 3 maart zal de finale plaatsvinden van de Northern Dance Experience in the Cruise te Leeuwarden. de NDE is bedoeld om Friese DJ’s podiumervaring te laten opdoen en is een initiatief van Stichting Friesland Pop.
Strictly Hardcore gaat verhuizen
zaterdag 12 februari 2005
Zoals voor de meesten mensen waarschijnlijk al bekend is, gaat Strictly Hardcore verhuizen naar een andere locatie. Namelijk Fly in Scheveningen. De rede hiervan is dat de eigenaar van de Fantasy Dance Theatre (voorheen Celebration Studios) niet meer verder wilde werken met de organisatie van Strictly Hardcore.
Almere – Na een bomvol openingsweekend zet Club ik de stijgende lijn voort
met de presentatie van Default. Dit tweemaandelijkse houseconcept. opent 12
februari met techhouse/techno-dj Benny Rodrigues. De tweede editie op 26
februari wordt een gepeperde nacht: speciaal hiervoor wordt de bestbetaalde
dj van Spanje Abel Ramos ingevlogen voor een exclusieve 3-uursset.
Go - God she is a DJ
vrijdag 11 februari 2005
Na het succes van deel 1 volgt 19 februari deel 2 van GO! Deze editie van GO! zal geheel in het teken staan van de ladies. Tijdens het “God She Is A DJ” - weekend zullen naast resident Fedor Limjoco alleen maar vrouwelijke dj’s & live-acts acte de presence geven.
Ook zo genoeg van steeds weer dezelfde, weinig verrassende invulling van je stapavond? Op zoek naar een avond met een heerlijke disco-sound met een knipoog naar vervlogen tijden? De kinderdisco ontgroeid? Ja…? Dan bieden Parkzicht en Ouwe Jongens Krentenbrood, DAT heerlijke avondje uit! Vanaf 26 februari verzorgt Ouwe Jongens Krentenbrood iedere laatste zaterdag van de maand haar avonden in het vernieuwde en compleet verbouwde Parkzicht.
Hard-X-Plosion - Fourth edition
donderdag 10 februari 2005
Na eerdere edities komt Hard Events op 25 februari weer met een editie van Hard-X-Plosion. Waarvan veel partygangers versteld zullen zijn. Voor de vierde maal organiseert Hard Events Hard-X-Plosion. Ook deze editie zal worden gehouden in de beste discotheek van Vlaardingen…De Kathedraal!
DJ Promo komt naar The HardOne
donderdag 10 februari 2005
Iedere eerste vrijdag van de maand is het tijd om te beuken tijdens The HardOne in The One. Discotheek The One trekt niet de minste namen naar Uithoorn. Pavo, The Prophet, Darkraver, JP, Tom Harding en Bass-D zijn de dj's die al hebben gedraaid op dit beukende feest. Iedere maand weer is er een fantastastiche sfeer tijdens dit feest.
From Format with Love
donderdag 10 februari 2005
Tijdens de zevende editie van FORMAT zet Stichting Abstract met het thema 'Valentijn' hoog in op de liefde. Hartverwarmende decors en een live-set van Oliver Kucera doen oude en nieuwe vlammen opbloeien. Met deze avond draagt Abstract tevens zijn steentje bij aan de wederopbouw van het rampgebied in Azië. De opbrengst komt ten goede aan een project in Sri Lanka.
Hét Haags Studentenfeest
woensdag 9 februari 2005
Deze editie van ‘Hét Haags Studentenfeest’ zal plaats vinden in het Paard van Troje te Den Haag. Na het grote succes van vorig jaar zal belooft het ook dit keer een massaal spektakel worden.
De Eastside Underground vond dat er in Overijsel te weinig gefeest kon worden en heeft daarom besloten twee nieuwe concepten te lanceren om het feestpubliek nog meer op hun wenken te kunnen bedienen.
Above & Beyond
woensdag 9 februari 2005
Na een periode van stilte is Above & Beyond weer terug in Leeuwarden. Ne enkele jaren feesten te hebben gegeven in discotheek Vat '69 en twee edities van Emotionz in stadschouwburg de Harmonie zal 5th Events zich weer laten zien en horen op dezelfde plek, maar nu dan in Club Noa.
Paaspop heeft met het toevoegen van enkele grote namen aan de line-up, haar programma gecompleteerd. De voorverkoop van Paaspop 2005 start op woensdag 2 februari.
Ravezone - Fear the Dark
maandag 7 februari 2005
Voor velen staat Tha Playah Birthday Party nog vers in het geheugen. Maar toch is het inmiddels alweer ruim een half jaar geleden dat er een Hardcore feest in Het Kolpinghuis gehouden werd. X-Factor Events vond dat het dan ook hoog tijd werd dat er weer een vet feest gehouden wordt. Ravezone zal je meenemen naar de duistere kant van ons universum.
RUSH start in club Noa
zaterdag 5 februari 2005
Aan het succes van de club avond RUSH lijkt geen einde te komen. Met het Raw Urban Sexy House geluid RUSH zijn Amsterdam en Rotterdam reeds veroverd. Nu is het de beurt aan Leeuwarden om veroverd te worden door Nederlands meest sexy house avond. Vrijdag 11 februari zal in club Noa de kick off plaatsvinden met niemand minder dan Victor Coral & Brian S, begeleid door percussionist Norman Soares.
Sounds of Sunday
zaterdag 5 februari 2005
Op zondag 30 januari was de derde en tot nu toe beste editie ooit van “Sound Of Sunday”. De remmen gingen echt los, de Dj`s draaiden top en het publiek vermaakte zich opperbest. De vele positieve reacties en de stijgende populariteit onder het leuke en partyminded publiek belooft dat Sound Of Sunday voor de laatste zondagen van de maand in 2005 een vaste datum in de agenda`s gaat worden.
A.S.S. met Marco Remus
vrijdag 4 februari 2005
De Boerderij pakt tijdens deze editie van A.S.S. uit. Een van de meest populaire techno dj's van dit moment is uitgenodigd om de boel eens flink op z’n kop te zetten, namelijk Marco Remus. Deze Duitse technogod staat normaal gesproken op de grootste podia van feesten en festivals als I Love Techno, Awakenings, Nature One, Love Parade, Tresor en Time Warp. De ultieme mogelijkheid om hem dus in een relatief kleine club te aanschouwen. Remus wordt bijgestaan door zijn Nederlandse collega en vriend Jan Liefhebber.
Cockey is op een zolderkamer begonnen met 2 lenco draaitafels. De een was met en de andere zonder pitch control. Het mengpaneeltje en de twee draaitafels waren geinstalleerd op zijn bed en terroriseerde daarmee zijn buren. Na een periode van zwoegen en zweten achter dezelfde draaitafels en paneeltje kwam zijn vriend Buzz Fuzz om de hoek kijken.
Valentijnsdag is een gelegenheid die The Matrixx beslist niet zomaar voorbij laat gaan. De Nijmeegse superclub wordt op 12 februari een echte liefdestempel tijdens eXXellent Love, waarbij DJ’s Erick E, Sidney Samson en Dr. Kucho (Spanje) hun meest liefdevolle kant laten zien - en de beste muziek draaien.
Na een geslaagde eerste maand van 2005 met DJ’s als Laidback Luke, Ben Liebrand en Benny Rodrigues, gaat Haarlem Fridays verder in februari. En omdat uitgaan nog steeds erg duur is met de euro, is de entree wederom gratis! De eerste vrijdag van deze maand is het tijd voor Technation.
Techno in de Effenaar
woensdag 2 februari 2005
De Effenaar pakt flink uit met grote techno DJ’s. Tot en met het afscheidsfestival in mei zal de “oude” Effenaar op zijn grondvesten schudden. Al jaren staat de Effenaar garant voor spetterende techno-avonden. Met Johannes Heil, T-Quest, Billy Nasty en Miss Djax zorgt de Effenaar ervoor dat Eindhoven Techno-City zijn naam eer aan doet.
Exposure - It's all about the music
woensdag 2 februari 2005
Vorig jaar ook in februari begon de reeds gevestigde organisatie Exposure met het nieuwe concept “It’s all about the music”. Namen als Anthony Pappa, James Holden, Chris Fortier, Fred Numf, Stef Vrolijk, Özgür Can, Satoshi Tomiie en James Zabiela waren allemaal te gast bij Exposure het afgelopen jaar en allemaal maakten ze de verwachtingen van het publiek waar. Exposure mag spreken over een goed 2004 met elke keer een legendarische editie.
Planet V.I.P. invites Dark Forces
woensdag 2 februari 2005
Planet V.I.P. resident en voorman Phat Wax zal de avond wederom aftrappen met een niet ingehouden techno set, zoals op Illegal Vibes Outdoor afgelopen zomer. Naast techno natuurlijk de standaard ingrediënten van Planet V.I.P. zoals jump en hardstyle, gebracht door Wicked DJ-Team! De twee enthousiaste en verfrissende talenten die de laatste tijd veel voet aan wal hebben gekregen in het noorden verdienen het om gepushed te worden door de Planet V.I.P. crew op deze hele speciale editie.
De inmiddels afgebroken Energiehal, bij de die-hard hardcore fan beter bekend als “De Hardcore Tempel”, was de bakermat voor een muziekstroming die de Rotterdamse sound tot in alle uithoeken van de wereld bekend maakte en tot een ware lifestyle uitgroeide.
28 februari 2005
D*Light - Licht en geluidsspektakel in hartje Breda
Line up T.N.G. - Hard Battle Edition Bekend
DOTF - The 72 Hours Record Attempt
Flair invites Benny Rodrigues
Die-Hard busreizen Duitsland
27 februari 2005
Een vroege zomer met Club Déjà Vu
25 februari 2005
Likatek op tournee door Nederland
22 februari 2005
Now is the time - Showtime
Base02 gaat door tot 3:00
21 februari 2005
Hysteria nieuw oldschool concept in Groningen
Platentas Technoboy gestolen
19 februari 2005
Time Warp
18 februari 2005
Masters of Hardcore Hummer Treatment
Maximum Exposure #2 in Huizen
Speedrazor
Effenaar in quarantaine door Zodiak Commune’s Acid Virus
Illegal Vibes 15 - Mutiny behind the decks
17 februari 2005
Dominator - 100% festival 100% hardcore
Mad Tunes strikes again
Funky Friday Fun(k) For Free
16 februari 2005
Harder Mach - On Tour
Kaartverkoop Mokum Madness gestart
OnlyDance[AT]
15 februari 2005
No Nonsense - 3rd Fantasy Update
14 februari 2005
Neophyte & Evil Activities - Alles kapot videoclip
Prepare for impact - Darkraver Batman is coming
13 februari 2005
Par-T DJ-Contest - Op zoek naar nieuw talent
Finale Northern Dance Experience
12 februari 2005
Strictly Hardcore gaat verhuizen
11 februari 2005
Default opent met Benny Rodrigues en Abel Ramos
Go - God she is a DJ
Desire 2 Dance - Back to the 70's & 80's
10 februari 2005
Hard-X-Plosion - Fourth edition
DJ Promo komt naar The HardOne
From Format with Love
9 februari 2005
Hét Haags Studentenfeest
Eastside Underground presents Vecino Invites and Flesh is the Fever
Above & Beyond
8 februari 2005
Internationale toppers completeren Paaspop programma
7 februari 2005
Ravezone - Fear the Dark
5 februari 2005
RUSH start in club Noa
Sounds of Sunday
4 februari 2005
A.S.S. met Marco Remus
Champ-e-on viert zijn verjaardag op Kickin Sunday’s
3 februari 2005
Matrixx liefdestempel tijdens Valentijns-eXXellent
Gratis entree en top DJ’s in februari op Haarlem Fridays
2 februari 2005
Techno in de Effenaar
Exposure - It's all about the music
Planet V.I.P. invites Dark Forces
1 februari 2005
A Nightmare Outdoor - Hoek van Holland