Partyflock
 
­ Nederland

Flair invites Benny Rodrigues

gepubliceerd door , op
Flair invites Benny Rodrigues
28 februari 2005
2 DJs beide geboren in Breda hebben enige tijd hun handen ineens geslagen en zijn met het concept FLAIR gekomen. FLAIR staat voor het principe: Be Who Ever You Wanna Be, But Do It With Flair.. In deze tijd van hoekjes en vakjes willen Jaimie Fanatic en Dansa een standpunt duidelijk maken dat het niets uit maakt wat je bent of wie je bent, maar zorg er altijd voor dat je jezelf bent en dan in stijl, met FLAIR.

Om dit concept leven te bieden organiseerden Jaimie Fanatic en Dansa in Nightlife te Breda vorig jaar een feestje met Laidback Luke en Jip Deluxe als gast DJs. Een enorm succes! Met minimale middelen was het een afgeladen Nightlife te Breda. Iedereen ging los op de sounds van de Flair DJs en iedereen zag er ook super mooi uit. Precies zoals het bedoeld was, niet teveel poes pas maar gewoon feesten!!

Ook dit jaar willen ze weer aan de slag met een 2e editie. Rondkijkend naar de DJs die je vaak in Breda ziet en dan kijkend naar welke DJs er nou eigenlijk bij Flair passen kwamen ze uit op Benny Rodrigues. Deze man heeft Flair van top tot teen. Altijd een grote smile, super charismatisch en natuurlijk een lekkere stoere sound. Niet alleen zijn bekende techno sound maar ook zijn overheerlijke groovy sound past bij het imago van Flair. En dus Flair invites Benny Rodrigues!

Ook DJ Marc McRowland, organisator van Royal Suite en bekend van clubs als Off Corso zal zijn aanwezigheid zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Marc is een graag geziene en gehoorde DJ en ook bij Flair zal hij zijn royal sounds als opwarmer voor Benny ten gehore geven.

Natuurlijk zullen ook Dansa en Jaimie Fanatic de avond openen en afsluiten. Jaimie Fanatic reeds bekend van diverse grote evenementen als Innercity, Low Lands en dergelijken zal binnenkort ook in Finland als 1e nederlandse DJ van de nieuwe finse club SOHO zijn Flair doen tonen. Op Flair zal hij hier zijn naslagwerk afleveren voor een krakend laatste uurtje.

Bij Flair geloven ze ook niet in abnormale deurprijzen daarom mogen er maximaal 350 man door de voordeur voor een luttele bedrag van 10,00 euro. 4 top djs, een gezellige intieme sfeer en dat voor 10 euro.. reden genoeg om te showen hoeveel Flair jij bezit!

14 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Ben benieuwd naar die nieuwe plaat van Jamie Fanatic's label Groove Fanatics....


Hype!? :|
laatste aanpassing
 
Tot 5:00 in Breda, netjes hoor..
wie is die enge meneer rechts onderin van de flyer?
 
de MC ;)
 
Top feestje lijkt mij zo! Count me in!
 
Je hebt gelijk Gill Bates,hij is echt eng(op de foto dan)Als je dat ziet heb je toch zoiets van; ik hoop dat de mic niet aanstaat of ik hoop dat hij zijn witte jasje met die mouwen op zijn rug samen gebonden aanhebt.
Of ben ik nou aan het bevooroordelen?
Werkzaam bij Njoy
lekker dansennnn
alweer een leuk feestje in Breda;-)
Artiest Dansa
wordt idd een leuk feestje
 
ik ben van de partij... :yes:
me 2! :yes:
Dames en heren, het feest is trouwens vanaf 22.00 tm 04.00. even ter rectificatie.
 
hier een voorproefje

Jaimie Fanatic - DJMIXALBUM

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1F86KDMDPHLT80CY0QHD05UREF