Partyflock
 
­ Nederland

Above & Beyond

gepubliceerd door , op
Above & Beyond
9 februari 2005
FeestAbove & Beyond · Blackhole Tour
Datumzaterdag 23 april 2005
WinactieAbove & Beyond actiegesloten
LocatieNoa
Na een periode van stilte is Above & Beyond weer terug in Leeuwarden. Ne enkele jaren feesten te hebben gegeven in discotheek Vat '69 en twee edities van Emotionz in stadschouwburg de Harmonie zal 5th Events zich weer laten zien en horen op dezelfde plek, maar nu dan in Club Noa.

In samenspraak met Club Noa is besloten om Above & Beyond dit jaar 3 keer terug te laten keren op de voor ons vertrouwde locatie aan de Nieuwstad in Leeuwarden. Dit omdat Above & Beyond een perfecte invulling is op de huidige programmering van Club Noa.

Veel DJ's die nu tot de wereldtop behoren hebben in het verleden reeds gedraaid voor 5th Events op Above & Beyond. Hierbij valt te denken aan DJ's als Tiësto, Marco V, Yves de Ruyter, Benjamin Bates, Cor Fijneman, Johan Gielen, M.I.K.E. Push, Signum, Marco Bailey, etc. Door deze DJ's, de sfeer en de decoratie was Above & Beyond in het verleden één van de meest spraakmakende feesten van het Noorden.

Voor 2005 is 5th Events al geruime tijd bezig met een programmering die recht doet aan dit verleden. Voor het komende jaar staan de volgende data vast:

1. 23-04-2005
2. 29-10-2005
3. 26-12-2005
( de traditie van Above & Beyond op 2e kerstdag wordt dus in ere hersteld )

Residents DJ's
Ten opzichte van het verleden hebben er wel enkele wijzigingen plaatsgevonden op muzikaal gebied.

De bovenzaal van Club Noa zal Mark Norman als resident verwelkomen. Mark Norman is niet alleen bekend van de hits "Overkill", "Phantom Manor", "Rush", de recent uitgebrachte "Summer Queen" van het alter ego STARR en van de mixcompilatie "In Trance We Trust 009", maar ook van zijn uplifting DJ-sets welke hem als DJ al de hele wereld over bracht.

The Basement van Club Noa zal DJ Marlin als resident verwelkomen. Waar er vroeger over het algemeen techno in de kelder werd gedraaid zal er nu rekening worden gehouden met de geplande programmering van de bovenzaal. Afgaande op de brede muzikale interesse van DJ Marlin zal dit zeker goed komen.

Above & Beyond presents Blackhole Tour.
De eerste editie van Above & Beyond zal een samenwerking met het befaamde Black Hole label zijn. Na eerder reeds een Black Hole avond en de Oustanding Tour van Cor Fijneman te hebben mogen begroeten zijn wij wederom zeer blij met het feit dat de landelijke Black Hole Tour Leeuwarden zal aandoen.

De Line up van deze avond ziet er als volgt uit: Ton TB, Cor Fijneman, Mark Norman, Marlin, Rabies & Alian en DJ Ruiz. Verder zal deze avond natuurlijk de alom bekende MC Da Mouth of Madness niet ontbreken.

Meer informatie over de eerste Above & Beyond volgt zo spoedig mogelijk.

Kortom 5th Events en Above & Beyond zijn weer helemaal terug!

Voor meer informatie :
www.5th-events.com
www.blackholerecordings.com
www.club-noa.nl
www.mark-norman.com

19 opmerkingen

Mark Norman als resident zal nationaal goed ontvangen worden en mensen van heinde en verre naar het goed bezige Club Noa laten komen. Heel veel succes en ben blij met de tweede kerstdag! Wat werd die gemist.
beetje ver weg :(

anders was het zeker de moeite waard :D
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Het is de moeite waard neem dat maar van mij aan :)
 
cor is mn schatje, mark is top, de naam doet me alles, leeuwarden...fckingteversht....
Artiest Ree
goede zaak (y) ik ben vooral blij dat de editie op 2e kerstdag weer terug is!

ree
Mijn vriend heet Above 8)
Artiest Spoon
(y) dat Above & Beyond weer terug komt. En als de traditie van 2e kerstdag weer wordt hersteld, dan verwachten we natuurlijk ook weer Marco V! ;)

(Hoop dat ik nu eens kennis mag maken met Marshal303, de #1 fan van Above&Beyond. Ben toch wel nieuwsgierig welk gezicht hier achter schuilt. :p)
MC Da Mouth of Madness met trance-dj's...aparte combinatie :S
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
niet echt hoor,ben namelijk mede-bedenker van dit feest eind jaren negentig ;-)
zat bij de oorspronkelijke 5th events,in de tijd dat ik ff mc,af was
 
you go girl (sweetie sietse)

(k)
heb er nu al weer zin in :jaja:

word vast weer een top feestje
 
(y)
Werkzaam bij The Concern
Artiest Hanz
Top! super dat het weer terug komt!

Nu hopen dat het net zo vet wordt als voorheen!!
Reken daar maar op.
Aan ons zal het niet liggen.
das beter Mark Norman als resident :-)
 
aan de line up ligt t niet (y)