Partyflock
 
­ Nederland

Default opent met Benny Rodrigues en Abel Ramos

gepubliceerd door , op
Almere – Na een bomvol openingsweekend zet Club ik de stijgende lijn voort met de presentatie van Default. Dit tweemaandelijkse houseconcept. opent 12 februari met techhouse/techno-dj Benny Rodrigues. De tweede editie op 26 februari wordt een gepeperde nacht: speciaal hiervoor wordt de bestbetaalde dj van Spanje Abel Ramos ingevlogen voor een exclusieve 3-uursset.

Club Ik zit goed en stevig in het zadel op de Grote Markt. Na een succesvol openingsweekend is duidelijk geworden wat Almere van deze prachtig verbouwde locatie mag verwachten. De programmering van de nieuwe clubavond Default sluit daar naadloos op aan. Naast residents Dominic en Sven Hesterman zet Benny Rodrigues 12 februari als eerste zijn platen op. De stijl van Default wordt electro/tech en house ‘in the mix’. En let op: op vertoning van de flyer aan de deur krijgen bezoekers 2,50 euro korting op de entreeprijs.

Abel Ramos is een techno/house-legende in zijn moederland Spanje. De organisatie van Default heeft deze onbetwiste nummer 1 al geruime tijd op het oog en wil Almere kennis laten maken met zijn uitzonderlijke dj-kwaliteiten. Terwijl deze meester met zijn drie uur durende set bezig is, worden de gasten nog meer in de Spaanse stemming gebracht met heerlijke tapas. De keuken doet de hele avond zijn best om ook de smaakzintuigen in zuidelijke sferen te brengen.

Default begint om 22.00 uur en sluit haar deuren om 5.00 uur. Entree: 10 euro (2,50 euro korting op vertoning van flyer en invullen van emailadres)

10 opmerkingen

 
lache filmpje haha http://www.club-ik.nl/abel-ramos.php
 
Werkzaam bij KraakPiep
Eens gaan kijken daar :)
 
He Chris leef jij ook nog ;)

Je moet zeker een bezoekje brengen aan Club Ik!!! Ik ben er gisteren voor het eerst geweest en heb het er erg naar m'n zin gehad!

Lekkere trendy club, leuke aankleding, leuke muziek (gisteravond wel ietsjes teveel hiphop), vriendelijk en mooi personeel, ruime openingstijden en een lekker sfeertje (erg blauw ;p).

Ik ben ook zeker morgen present met Benny Rodriques, zondag even chillen op de bank daar met wat jazz en soul sounds (tevens vanaf 20:00u een casting voor 150 figuranten voor de nieuwe videoclip van DJ Jose, lachen :D) en de 26ste met Abel Ramos feesten! :bounce:

"Ooooh kom maar eens kijken..." ook als je niet in Almere woont! :)

En nee, ik krijg niet betaald om het te promoten (ze oefenen zelf al een hele goede experience gerichte marketing techniek uit), ben gewoon enthousiast :)
Het kàn in Almere haha :p
laatste aanpassing
hmm dat denk ik ook.
en ik neem mn flyer mee want er staat op dat je 2,50 korting krijgt bij de entree als je je flyer laat zien.

vet filmpje va ramos btw . www.club-ik.nl
 
Simme!
laatste aanpassing
man dat filmpje is sick :D

maar check deze es uit :

abel ramos vs shane 54 - kippenvelmeter

meesterlijke track
laatste aanpassing
Gaat goed daar in Almere, alweer een nieuwe tent.
 
WOW HET WAS ECHT HELEMAAL SUPER!!!

Qua sfeer en publiek vind ik het een beetje a la The Lexion!

Benny Rodriques draaide heerlijke techhouse, en Sven Hesterman draaide echt super techno! Was van plan maar 2 uurtjes te blijven maar ik bleef tot het einde (betere tijd trouwens, 05:00u)!

Zodirect lekker chillen op de loungebanken daar!

(K)
 
> scent: binnenkort opent er weer een nieuwe club, van dezelfde eigenaar als ANNO, op de plaats van de Fortis Bank op de Grote Markt!

En sinds kort hebben we ook Muzinq, ofwel de Popzaal.
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Only if I had one more :respect: