Partyflock
 
­ Nederland

Neophyte & Evil Activities - Alles kapot videoclip

gepubliceerd door , op
Neophyte & Evil Activities - Alles kapot videoclip
14 februari 2005
Twee hardcore grootheden sloegen de handen ineen en leveren een ware hardcore-klassieker in wording af. Neophyte en Evil Activities - Alles kapot, die uitgebracht werd op de Rotterdam Records release "Dominee Dimitri 2004" als een extra "gimmick" track, groeide al snel uit tot één van de meest gezochte hardcore tracks van 2004. Tijdens de montage van de DVD Neophyte - 13 Jaar Terreur werd er van het materiaal van deze DVD een compleet gestoorde clip gemaakt die de gehele, ruim twee uur durende, DVD samenvat binnen 3.30 minuten! Op dit moment staat deze clip op rotatie op The Box, clipcode 363, en is het nu al één van de meest aangevraagde clips van het moment.

Deze week kwam de Neophyte - 13 Jaar Terreur DVD al binnen in de Mega Charts Muziek DVD Top 30 op # 9 als de één na hoogste binnenkomer, en kwam het 13 Jaar Terreur Megamix CD album binnen in de album Top 100 op een respectabele # 29!

263 opmerkingen

Italian hardcore :jaja:
industrial :yes:
ouwe hardcore :yes:
En nog steeds staan de beste stuurlui aan wal... Laat die man lekker doen wat hij wil, ik kots op dat arrogante gedrag van mensen die andere mensen gaan afzeiken om de keuzes die ze maken.
pfffffff gezeik allemaal....... ik vind die clips juist wel lagguh, beetje afwisseling tussen de r&B & hiphop door zeg maar........ en beter dan de hakkuhbar & gabber piet muziek van een paar jaar terug, dit geeft wel een beter beeld teminste, en anders kijk/luister je tog niet..... ik weet wel zeker dat een groot deel van de gabbers van mijn leeftijd, ook mede doordat het zo groot was toendertijd gabber is gaan luisteren.......

dus ik haat dat domme gelul atijd van "bah commercieel"

maak dan lekker een track op je pc, en laat hem aan niemand horen, das pas undergound!!
Heb hem nog niet gezien...
Artiest {SHOWLIST artist 59346, 24255}
word niet meer zoals toen want nu is nu en toen is toen.. en voordat het commercieel werd toen zo word het nu toch niet meer, maar desondanks is het beter zoveel hardcore feesten en de echte liefhebber weet zich wel te onderscheiden kwa feesten, van de grote commercie en baggerfeesten..
;-p
-over en sluiten-
vette clip!
Fuck de commercie :vaag:
ach maak me er niet zo druk om!
Ik bedoel the industrial, darkcore en de wat meer underground hardcore blijft toch binnen de scene...en hardcore is niet kapot te krijgen!
Ik blijf voor altijd hardcore commercieel of niet
(Liever underground, maarja...tis niet anders)
wat een gezeik allemaal over commercie enzo.. het is gewoon een leuke clip....... laat iedereen ze ding gewoon doen wat een gezeik allemaal als je het niet leuk vind dan kijk je er toch niet naar of luister je naar wat anders.... er zit een knop op je cd speler en op je tv.... en ik denk echt niet dat het gaat zoals eind jaren 90... de hardcore is veel beter geworden(qua produceren enzo het klinkt nog profesioneler) dat neemt niet weg dat die ouwe hardcore plaatjes super zijn maar je snapt wat ik bedoel denk.... het lijkt me nog geen eens zo een slecht idee(meningen verschillen) om mischien ergens op tv een uur lang eenhardcore programma te krijgen en dan niet zoals TMF vroeger maar echt prof. ik bedoel er zijn zoveel mensen die van die muziek houden.... en zoveel goede tracks... ik denk ook dat de kern hardcore liefhebbers sterker is dan vroeger.. dus hardcore gaat echt niet dood dat is het nooit geweest(alles kapot behalve hardcore ha ha)
ik bedoel hardcore programma op tv 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken natuurlijk niet elke dag... en dan verslagen van feesten nieuwe releases enz.... het lijkt me wel wat!!!
Ik wil helemaal geen volk onder de 21 op feesten


Zei de meneer die zelf ook voor ze 21e op feesten rondbanjerde...

Kom nou toch op, man, je bent zelf ook ergens begonnen. Waarom denk je dat de 'leeftijdsgrens' op 18 ligt?

Laat die mensen toch allemaal lekker doen wat ze zefl willen. In deze wereld moet je toch lekker doen waar je je goed bij voelt, respect voor iedereen die dat dan ook doet, en schijt heeft aan de rest.

Komt ie op TV, kijk je niet, kanalen zat. Tjsongejonge, wat een gezeik allemaal....

Zoals mijn voorganger hier zei: Laat iedereen dus maar gewoon doen wat ze willen. Als ze tienduizenden fans hebbven op feesten, zouden ze dan zich druk maken om een 100-tal 'serieuze' forummers die altijd en overal alles afzeiken?
 
wie de clip nog niet heeft gezien, die kan even kijken op neophyte.nl
Een hardcoreprogramma op de TV? Ik denk dat dat in deze tijd nog een kans van slagen heeft ook!!
Deze clips kun je zien als reclame voor de hardcore. Moet ik wel toegeven dat die Korsakoff/Outblast tracks wel aan de commerciële kant zijn, maar als jij iemand zou moeten 'overtuigen' van hardcore, zou je die dan eerst drokz/akira laten horen, of de wat melodieusere jingles? Laat de scene maar groeien, leuk om die afhakers van de eerste piek in het gezicht te smeren ("hardcore is dood"), de feesten kunnen groeien (outdoor hardcore only festival, iemand?) en we zien aan het einde vanzelf wel wie er overblijven........
laatste aanpassing
Vind hem wel vet eigenlijk :D
Zit tenminste nog beetje tempo in, was bang dat ze een of andere trage versie voor tv hadden gemaakt.
Gewoon vet gedaan :jaja:
sommige mensen blijven maar zeuren he:no:
Kan ik hem ook ergens downloaden?
ALLES KAPOT !!! LIJP NMMR 8)
Clip te downloaden vanaf hier denk
De reclame vanaf hier.

Verder vind ik het zinloos om mezelf in de huidige discussies te mengen ;)
 
lijp waar kun je hem downloaden ?? :P:P
 
om te :cry:
 
hardcore will never die dus wat zitten jullie nou allmaal te zeiken over commercie en alles er om heen
 
Onze vrienden van neophyte lopen toch wel binnen.
 
Jaja... Wat moet je daar nou van zeggen! Housemuziek maakt jongeren kapot :P
 
Nou ik vind dit beter dan die crap van outblast !!! Dit noem ik echte hardcore die op tv moet verschijnen...
Commerciele zooi,...! :no::no:
 
die clip is egt te bruut!!! zag hem gister op the box
ging eigenlijk gewoon los!!!! niet verwacht van een commercieel nummer :bounce:
 
idd, wat zeike jullie over commerciele!!!! :@
het is egt nooit goed he!

dit is juist goed voor de hardcore!
neophyte heeft gvd egt veel bekend voor de hardcore en nog steeds!
jullie zouwe blij motte zijn met dit!!
Dat is dus z'n 2e clip bij The Box, Decibel Anthem is oa ook van Jeroen. Maar boeie dit maakt de scene heus niet kapot hoor.
 
Zonder de comercie had ik nu nooit hardcore geluisterd .. ik dacht dat "het hardcore gevoel" meer in de muziek zit en niet in de hijsa er om heen met Londsdale, puntschoenen, comercie en wazis !! Hardcore is voor iedereen en als iedereen nou is goed naar het nummer luisterd laten de artiesten hiermee gewoon zien dat er ook echte hardcore op televiesie kan ! want het lijkt me toch raar als dit nummer de special d trance meute berijkt en aan zal spreken .. fuck dit sneue gedrag van de meesten hier, en maak hardcore toegankelijk voor iedereen .. zoals het 10 jaar gelden was en nog niet iedereen er als 1 of andere rechts extremist bij liep die maar aan een paar dingen kunnen denken.
en als iedereen nou is goed naar het nummer luisterd laten de artiesten hiermee gewoon zien dat er ook echte hardcore op televiesie kan

En dat is owk een van de reden van Jeroen en Kelly om die clip op de box te zetten!
 
Ik Vind Het N Lekker Nummertie... Alleen Idd Het Is N Beetje Jammer...