Partyflock
 
­ Nederland

Harder Mach - On Tour

gepubliceerd door , op
Harder Mach - On Tour
16 februari 2005
In oktober 2004 verscheen alweer de 8ste editie van de succesvolle Harder Mach cd. Deze door de legendarische dj Gizmo gemixte hardstyle cd’s worden uitgebracht in samenwerking met Sony recordcompagny. Gizmo is natuurlijk geen kleine naam in het vak en bewijst ook zo op deze cd over uitmuntende draaikwaliteiten te beschikken.

De Harder Mach feesten worden al vanaf 2003 door heel Nederland gegeven. In totaal zijn er 20 feesten gegeven op diverse locaties in de steden: Den Haag, Schagen, Venlo, Drachten, Reeuwijk, Maasstricht, Eethen, Heerlen, Nijkerkerveen, etc. Deze feesten waren met een groot succes geslaagd. Vanaf september 2004 vertoont dj Gizmo elke eerste zaterdag van de maand met diverse gast dj’s in ‘The The Power Zone’ te Amsterdam zijn kunsten.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt het Noorden van het land dus rijkelijk voorzien van de Harder Mach beats. Omdat het Harder Mach concept staat voor kwaliteit en gezelligheid vindt Delusion Beats dat deze feesten niet in het Zuiden van Nederland mogen ontbreken. Dat is dan ook de reden dat de organisatie op 4 maart 2005 komt met de eerste editie van Harder Mach – On Tour.

Als locatie voor dit evenement heeft Delusion Beats gekozen voor discotheek ‘The Villa’ te Valkenswaard (bij Eindhoven). Deze locatie gelegen in het centrum van Valkenswaard biedt ruimte aan 800 partygangers. Tijdens Harder Mach – On Tour wordt er gebruikt gemaakt van 2 zalen. In zaal 1 zal voornamelijk Hardstyle en Jump gedraaid worden, in zaal 2 Oldschool en Classics. De harde en opzwepende beats zullen de gehele avond worden gedraaid door top dj’s gehost door Mc JK, de dj’s die je op 4 maart kunt verwachten zijn:

Aera 1: Gizmo // Tony // N-Trax
Area 2: Aspirity // Thanatoz // Static

Uiteraard is er zoals altijd weer aandacht besteed aan de decoratie en vele andere extra’s. De deuren gaan open om 21.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 8 Euro verkrijgbaar bij een aantal voorverkoopadressen in de regio. Voor meer informatie over het feest, de voorverkoop of andere Delusion Beats evenementen kijk op onze splinter nieuwe website www.delusionbeats.nl. Delusion Beats heeft voor deze eerste Harder Mach editie de website geheel vernieuwd. Op de site vind je alle informatie van aankomende feesten en ook foto`s van voorgaande feesten. Verder zal de vaste bezoeker via de website beter op de hoogte gehouden worden van het geen zich allemaal rond Delusion Beats afspeelt.

35 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
goed bezig ferry!!!!
Aanwezig in mijn eigen dorp :d . Alleen jammer dat we hier altijd met die sluitingstijden zitten......
Powerzone, Lexion, Dana Pavo Pila En dan in een keer Harder met een ???? line up. en een ???? lokatie. Zonde.
Waarom moeten er altijd grote namen op een line-up staan???? Er zijn genoeg dj's die hetzelfde of zelfs nog beter draaien dan dj's die een naam hebben in deze wereld. Een goed initiatief van Delusion Beats om ook eens de upcoming-talents een kans te geven en zodoende met andere mensen in contact te komen die hun verder kunnen brengen dan waar ze nu staan.

Thanatoz en N-Trax zijn geen onbekende in de regio en ik weet dat ze toppie draaien......
laatste aanpassing
 
ook in mijn plaats
Thanatoz en N-Trax zijn geen onbekende in de regio
Net zo min als Harold en John (Static & JK)... En ze horen er natuurlijk bij als residents...
En trouwens ook Tony al een paar keer goed horen draaien...

Dus een ??? line-up is het voor de meeste Brabanders vast niet!!!
laatste aanpassing
en wanneer je er een line-up zou neerzetten met grote namen, dan beginnen de meeste weer te ???? over een te dure entreeprijs. Nee, ik kan me wel vinden in de opzet van deze avond.
Word dus duidelijk weer stampe in the Villa:D En Dj Tony :respect:

Alleen hopen dat t nie weer zo fucking heet is als toen met de Darkraver:S
Ja idd, als er grote namen staan is het weer te duur... Zo is het nooit goed hè...
Line up is niet in verhouding met Harder Powerzone was 12,50 met top dj`s, Alleen Gizmo €10,00 mmm en wat zal de huur van de powerzone wel niet kosten en dat licht en geluid en die mega promotie, wat de powerzone had. Dus wat is duur?
Line up is niet in verhouding
De bekendheid van de line-up misschien niet, de kwaliteit van de line-up wel degelijk!
Dan tel maar eens uit hoeveel mensen er in de Powerzone kunnen en vermenigvuldig dat eens met 4.50 euro (=verschil tussen 12.50 en 8 euro)......De Power Zone kunnen 5000 mensen kwijt en The Villa maar 800. Dan lijkt het me niet zo moeilijk een verschil te kunnen hebben in de entreeprijs en de daarbijbehorende naamsbekendheden van een line-up. Kijk ook eens naar de entreeprijs van 8 euro. Dan mag er idd wel een verschil zijn in de line-up, toch???

Daarbij aan de reacties te lezen van de Powerzone viel het qua drukte tegen. Met deze line-up zitten ze al bijna op de helft van het aantal bezoekers welke erbij de Power Zone ook waren. Dus ik wil nog wel eens zien of een "mega" line-up echt veel doet bij zulke feestjes. Ik heb het voorbeeld op mijn eigen Birthdayparty gezien. Leuke regionale line-up samengesteld en we hadden volle bak die avond.......
laatste aanpassing
Ik heb de laatste tijd zeker net zo veel plezier met onze regionale heroes als met al die standaard line-upjes!
He Impact, ik kom wel vaker in de powerzone nadeel is als je 1200 man of zo binnen hebt lijkt het inderdaad vrij leeg in die mega tent. Maar als ik de naam Harder zie en ik zie vervolgens die dj`s met alle respect, dan vindt ik dat een beetje vreemd, als Noord hollandse.
Ana,

Ik kan dat best wel begrijpen als iemand die de dj's niet kent. Daarom halen wij het punt ook aan dat hun erg goed zijn en best passen in het plaatje van "Harder Mach". En nogmaals, iedereen vind tegenwoordig de entree prijzen te hoog, dus best een goed plan om regionale dj's te nemen om zodoende de naam "Mach" bekendheid te geven in het Zuiden. Wellicht als dit slaagt dat er vanzelf andere bekende namen worden toegevoegd aan de line-up van de eerstvolgende "Mach".

Anyway, ik denk dat het een uren lange discussie kan worden en ik denk dat we ieder zijn/haar mening moeten respecteren.

Gr. Remko
laatste aanpassing
Lees ff, er staat toch ook "On Tour"? :S Logisch dat ze mensen uit de regio nemen...
Impact (y)

Ik ben er iig bij!
Ana,
Blijf jij lekker boven de rivieren!! Dan bouwen wij hier een gezellig brabants hardstyle feest...
Complimenten aan de organisatie(y)!
De combinatie tussen bekende dj's en regionaal talent is perfect. Als we met zijn alle alleen maar om de bekende dj's blijven vragen, staan we over 10 jaar nog naar Dana te luisteren...
4 maart wordt zekers knallen in the Villa.
 
Good luck Gentleman!!!
Om ff wat gezeur te voorkomen is dat dit feest niet door de organisatie Harder wordt georganiseerd. De organisatie die de tour editie gaan geven hebben stage gelopen, hoorde ik bij het overkoepelend orgaan van Harder.
georganiseerd door Harder

zaterdag 19 februari 2005
23:00 - 06:00
Lexion Westzaan

Prijzen
Voorverkoop: € 12 ,-
Deurverkoop: € 15 ,-

classics, hardcore, hardstyle, jump, oldschool

Dames gratis entree tot 24.00

Champ-e-on
Clive King
Dennis R
Gizmo
Pila
Vicenzo
Wouter B
Yoda
laatste aanpassing
Dennis R
Vicenzo
Wouter B
Yoda
is (voor mij iig) ook een onbekende line-up, dus niet zeiken over de line-up in Valkenswird...
laatste aanpassing
 
Mensen lig toch allemaal niet te zeuren over de line up, bekend of niet bekend en dat gedoe tussen noord en zuid. Feit is gewoon dat er enkel en alleen fanatieke jonge mensen zijn die een kwalitatief leuk evenement willen neerzetten!Als je iets positiefs te melden heb laat dan een bericht achter. Anders vraag elkaars msn en ga onderling een discussie aan! Dank u.
Dennis R
Wouter B
Yoda

Onbekend???

Damnnn deze gasten zijn zwaar bekend. In noord-holland dan he. kijk eens naar die cv list van hun! The powerzone, Lexion een aantal x hemkade en zie nog veel meer grote clubs staan.
ik heb ze nog nooit live horen draaien maar ken de namen wel ja.

'Helaas' is 4 maart Luna bij mij in mijn dorpie, dus daar ga ik heen
Damnnn deze gasten zijn zwaar bekend. In noord-holland dan he.
Precies wat ik wil zeggen! Ook daar een paar locals... Dus moet men idd niet zo zinniken over die line-up in valkenswaard!

Mensen lig toch allemaal niet te zeuren over de line up
Alweer precies wat ik zeggen wil!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 19507, 82727}
ik en me maatje static hebben er in iedergeval veel zin in.

en binnekort hebben we nog veel meer in petto.
Johnny boy(y)
idd, mensen moeten ook altijd wat te mauwen hebben he.. Kom je toch niet!!

Niks mis mee dit feestje, kom wel ff kijken ja.. :)
Ga wel ff kijken:yes:!! Tony derna naar de Rodenburg??
Werkzaam bij Tremble Works
jah ik ben cker van de partij wordt een mooi feesje daar ben ik nie bang voor

jaap & jelle goed bezig:):)
Artiest {SHOWLIST artist 41854, 77572, 8086}
:nee: ik hoef daarna niet naar de rodenburg . de dag erna wel :yes: de 27e met steve moet erna wel gaan draaien nog in de RB . maar eerst maar eens de 4 het dak er af laten gaan henbreipen (y)
zo mogen we het horen tony.
 
Maar voor we dat we gaan lief broertje van me, gaan we vanavond eerst nog ff kijken wie er sneller is ;)
hardstikke leuk..
Maar ik ging vandaag een kaartje in de vvk kopen..en die verkochten ze daar helemaal nie..dus dah was wel minder