Partyflock
 
­ Nederland

Now is the time - Showtime

gepubliceerd door , op
Now is the time - Showtime
22 februari 2005
Na vele geslaagde (early) hardcore en oldschoolavonden konden we de hardstyleliefhebbers uit de regio zeker niet in de kou laten staan. Vrijdag 25 februari is door Area 0522 gekozen voor de eerste editie van: Showtime, 8 uur lang de allerbeste Hardstyletracks middels een uitstekende dj-bezetting inLoco, Steenwijk!

De aftrap zal verricht worden door de 2 residents van Loco. Pida voorop, gevolgd door de routinier Dj Da Lex, elke week zijn zij te aanschouwen op de inmiddels beruchte afterparty’s op de zondagmorgen, echter voor deze avond enkel en alleen met hardstyleplaatjes!

Om 00.00 precies is het tijd voor het echte geweld, want uit het zuiden van het land komen Walt Jenssen en Duro in de formatie Showtek! Deze mannen produceren floorfillers zoals een scharrelkip eieren legt, met grote regelmaat! De afgelopen jaren stonden ze onder meer op Hard Bass, Defqon 1, Frequence Outdoor, In Qontrol, Q-Base, Decibel Outdoor, en nog vele vele feesten in binnen- en buitenland!

Uit Leeuwarden komt Da Pauli, die momenteel erg hard gaat, maar nog net op tijd kan remmen voor Steenwijk. Da Pauli is er klaar voor, en hij gooit de beuk er in, dat zeker, de bezoekers van bijvoorbeeld The Bridge, Planet Vip en White Wolf zullen dat beamen.

En dan, onderdeel van het C-Town DJ team is Slavko, een multitalent, en iemand waar hopelijk nog veel van gaat komen, een man met potentie! Vooral in het Noorden en Oosten is hij “wereldberoemd”, onder andere vanwege de eigen feesten zoals Shockwave, Armageddon en Monkeybass!

Als afsluiter komt de master uit Ommen: Demolition Dj. Zijn kwaliteiten werden al goed ingeschat door de mensen van Q-Dance, want in 2003 won hij daar de Q-Beach contest. Ook zit hij veel in de studio en gaat zich dus dit jaar veel op het produceren richten! De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze sympathieke dj, en het is hem van harte gegund!

De deuren gaan om 22:00 uur open, en we sluiten om 6:00 uur! De schade bedraagt 13 euro!

9 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
thanks toby! (y)
 
Artiest Mica
leuk stukkie jongens!!

en natuurlijk goed feest!!

:respect:
laatste aanpassing
Now is the time :D

Geinig, das een vocal uit een track van Showtek :D
Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
(y) Ik heb er in ieder geval zin in!! :D
Toby heel goed werk! Ik duim voor je (y)
Tot vanavond toby :)
He tobias
was weer een lekker feestje aleen helaas wel erg rustig...volgende x meer Demolition Dj....Hij ruleert.