Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx liefdestempel tijdens Valentijns-eXXellent

anoniem gepubliceerd op
Matrixx liefdestempel tijdens Valentijns-eXXellent
3 februari 2005
Valentijnsdag is een gelegenheid die The Matrixx beslist niet zomaar voorbij laat gaan. De Nijmeegse superclub wordt op 12 februari een echte liefdestempel tijdens eXXellent Love, waarbij DJ’s Erick E, Sidney Samson en Dr. Kucho (Spanje) hun meest liefdevolle kant laten zien - en de beste muziek draaien.

Exxellent Love gaat verder waar de vorige zeer succesvolle edities van dit stijlvolle feest ophielden. Op deze speciale Love editie draait het natuurlijk helemaal om de liefde - en het vinden er van. Om dat laatste te vergemakkelijken, komt Cupido naar de Nijmeegse club om zijn pijlen op diverse bezoekers te richten. The Matrixx stelt zich niet verantwoordelijk voor de relaties en andere liefdevolle taferelen die uit de actie van Cupido kunnen voortkomen!

eXXellent heeft inmiddels een zeer verdiende goede reputatie. De afgelopen edities (White, Zen, Brasil) waren uiterst succesvol. eXXellent geldt als een feest om niet te missen. Het publiek doet altijd veel moeite zich volgens het thema te kleden en de muziek is toegankelijk, dansbaar en in stijl. Over stijl gesproken: iedereen die met een rode roos naar The Matrixx komt, krijgt een VIP-bandje - dus wie verstandig is rijdt nog even langs de bloemist of tankstation voordat hij of zij zich bij de ingang meldt. Die rode rozen zullen naadloos in het Valentijnsdecor van The Matrixx van pas komen. Opnieuw pakt de club uit met een overdadige aankleding, waarbij de nadruk natuurlijk op de kleur rood ligt. Reken op bloemen, hartjes en harten, liefdevolle shows en acts…. Ook is er een speciale ‘lovecorner’ waar geknuffeld kan worden.

Eén van de headliners is de Spaanse DJ Dr. Kucho. Kucho behoort tot de absolute top van producers in Spanje en ver daarbuiten. Zijn producties vinden met grote regelmaat hun weg naar de sets van onder anderen Erick Morillo, Roger Sanchez, Deep Dish en en Fat Boy Slim. Het is daarmee direct duidelijk in welke hoek Dr. Kucho zit: uplifting, stylefull house - exact op z’n plek tijdens deze Valentijns-special in The Matrixx. Hij stond vorig jaar op Mystery Land, maar is in essentie meer een club-DJ. Hij was de afgelopen jaren te vinden in clubs in Oslo, Madrid, Parijs, Amsterdam, Tel Aviv en Bogota. Kortom, van Dr. Kucho mag een zeer stijlvolle set worden verwacht met invloeden uit heel de wereld.

Erick E en Sidney Samson hoeven natuurlijk nauwelijks nadere introductie. Beide toppers zijn graag geziene DJ’s in The Matrixx en hebben inmiddels allebei een vaste schare fans. Erick E begon ooit in de beroemde (of zeg maar beruchte) RoXY in Amsterdam. Hij draaide zelfs nog een tijdje hip-hop, maar is nu toch duidelijk één van de beste ‘true house’ DJ’s van het land - al bijna 20 (!) jaar nadrukkelijk aanwezig in het circuit. Sidney Samson is al sinds het prille begin de vaste resident DJ tijdens eXXellent en weet dus als geen ander wat het publiek precies nodig heeft.

28 opmerkingen

Jammer..ben op TE..
vond vorige editie erg leuk..next time better..

vette flyer btw..simpel..maar vet.
 
mooi gesproken gwerro...

wil ikw el heen, Dr Kucho oei oei
Beetje jammer dat we dan op TE zijn...
Artiest Jones
zeker present!! :D

Jordy Lishious :respect:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
tricky logo :O
hehe boys, ik heb mijn roos al gekocht........
ik twijfel nog, valt n beetje in n klote periode, week later is Awake en nu ist carnaval :s
hmmm ik zie de 12e wel of ik ga.
Ik wilde heel graag gaan, maar omdat het dan net carnaval is geweest, gaat niemand mee :(
 
Artiest Dick-i
Ach ik ga wel, ga je met ons mee!
Ben jarig op Valentijnsdag :D , maar 12 Februari ga k naar Trance Energy.
Welke mooie dame wil mij daar treffen ;-)
Weet iemand de draaitijden van de dj's?
 
Ik wil hier ook naar toe!!

(K)
echt wel weer aanwezig.
 
VAN DE PARTY!!NU HOPEN DAT HET NET ZO GOED WORD ALS DE VORIGE KEER!!!!!
aanwezig,
Artiest {SHOWLIST artist 95840, 6395}
Zeker van de party daar!!!!
Altijd gezellig!!!:)
 
wij zijn aanwezig hihihih !!!!
altijd naar me zin in de XX
 
uiteraard weer aanwezig!!!! Top DJ Sidney!!!!!!
gaat weer een uitstekend feestje worden!!!
FEESTJE!!! Ook wij zijn CKER aanwezig! Word weer toppie, Hé Catwoman-82!!
 
Ik ben er ook weer bij gezellig!
 
Eerst Sneakerz daarna eXXelent :)
 
cOunt me in!!
 
Zeker het overwegen waard om 1,5 uur in de auto te zitten!!!

:respect: Dr. Kucho :respect:
 
Lijkt me super..baal er van dat k nie kan :S
i'll be there
Ik zal er zijn