Partyflock
 
­ Nederland

RUSH start in club Noa

gepubliceerd door , op
RUSH start in club Noa
18 september 2005
Aan het succes van de club avond RUSH lijkt geen einde te komen. Met het Raw Urban Sexy House geluid RUSH zijn Amsterdam en Rotterdam reeds veroverd. Nu is het de beurt aan Leeuwarden om veroverd te worden door Nederlands meest sexy house avond. Vrijdag 11 februari zal in club Noa de kick off plaatsvinden met niemand minder dan Victor Coral & Brian S, begeleid door percussionist Norman Soares.

Om de maand zal er neergestreken worden in club Noa. Victor Coral, organiserend host van en één van de vaste dj’s van RUSH, is blij met de nieuwe stap: “Toen we vorig jaar in Rotterdam begonnen verklaarde iedereen ons voor gek. ‘House werkt hier niet meer’ hoorde je toen veel. Het liep alleen anders, de eerste keer verkochten we compleet uit en we hebben alle opvolgende keren alleen maar uitverkochte super avonden gehad,” zegt hij trots. “Ik merk zelf keer op keer steeds weer dat house buiten de randstad helemaal happening is. Noa is een mooie nieuwe club met een styling die goed bij RUSH past. Ik krijg er een erg goed gevoel van!”

Drijvende kracht achter RUSH Noa is de in Groningen woonachtige Joost Deutekom. Hij heeft zijn jeugd in Friesland doorgebracht en is daardoor goed ingevoerd in zowel het Leeuwardense als Groningse nachtleven. Met een succesvol afgeronde stage bij de RUSH crew in de pocket vormde hij de ideale link tussen de Amsterdamse en Leeuwardense scene. “Toen ik hoorde van de mogelijkheid om RUSH in Noa te starten, was ik meteen voor. Het is gewoon een hele goede match. RUSH staat voor goede dj’s, sexy house, veel mooie meiden en een flinke bak partyglamour. Noa bouwt er aan deze cultuur ook in Leeuwarden neerzetten. Ik ben al op een aantal te gekke avonden daar geweest. Ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren met de eerste RUSH in Noa, maar ik verwacht dat het echt knallen gaat worden.”

De stap naar Leeuwarden is de zoveelste in een reeks die nu al bijna 4 jaar duurt. De club avond is begonnen als spin off op de donderdagavond van de legendarische Chemistry club avonden die iedere zaterdag avond Amsterdam op z’n kop zetten. In een mum van tijd veroverde RUSH haar positie als heetste club avond en vormden zich dikke rijen voor de ingang. De award voor ‘club avond van het jaar’ kwam in 2003. Uitstapjes naar het strand volgden (o.a. Bloemendaal, ’s Gravenzande, Noordwijk en Bergen), ook werd vorige zomer Barcelona 2 keer aangedaan. Rotterdam werd de tweede stad met een terugkerende RUSH residency in de Off_Corso. Leeuwarden zich nu de derde stad noemen met een eigen terugkerende RUSH club avond.

39 opmerkingen

 
in 1 woord: geweldig
Artiest Timmid
Goed Bezig Joost (Y)

Wordt vast een vette avond ik kom zeker een keer kijken.
Hier word ik vrolijk van!!
Noa is inderdaad een zeer geschikte plaats voor RUSH. En eindelijk begint de echt "house scene" hier ook zn greep te krijgen.

(y)
My 2nd hometown...

AANWEZIG!!

Club Noa RULES!
 
Rush, Kom ook eens naar Groningen :)
 
Hehe EINDELIJK!!! Heerlijk hoeven we eindelijk niet meer ver te rijden voor een heerlijk avondje dansen..
Er komt leven in leeuwarden.
Noa here we come!!!
 
Laten we eerst allemaal naar leeuwarden gaan dan komt het vanzelf naar grunn...
Top! Club Noa is prachtig geworden, daar past Rush helemaal bij!
 
Club Soa :x

;p
hele goeie zaak!

eindelijk eens wat fatsoenlijke volwassen muziek in leeuwarden
 
Artiest Arrivée
Vunk: Helemaal mee eens, maar vergeet niet dat er in Leeuwarden e.o. al heel lang een aantal mensen zich zeer fanatiek bezig houden/hielden met 'wat anders', zeg maar.
Dat het nooit echt van de grond gekomen is betekent niet dat het er (nog) niet was.
ik hoop dat het lukt hier in het noorden, zijn wij friezen niet wat te preuts voor RUSH (ze houden hier meer van keihard knallen), wordt het dan niet een slap aftreksel van het orgineel. Ik ben zelf ook fries maar ben wel heel openmined voor lekkere house en hoop ook dat het lukt maar ik zelf ga toch liever naar A`dam is de sfeer toch wat anders!!
 
Ben errug benieuwd !! (y)
Zou L'warden dan toch nog ooit volwassen worden... ;-)
wil ik wel ff kijke, ben wel benieuwd! :)
dan zou ik wel een ander hoofd op zetten als op dat plaatje dennis ;)

voor de rest hoop ik dat de friezen idd niet te preuts zijn.
Net als arend zegt zijn er meer mensen in lwd bezig die iets anders willen. dat kun je alleen maar aanmoedigen.
 
hahahah same here patrick :D
2 Vunk, Arend etc

Samen met Above & Beyond wat weer terug is, is RUSH een fantastische aanvulling voor de Noa.

Dus voor liefhebbers van " wat anders " is er de komende tijd genoeg te doen.

Als iedereen een klein beetje rekening met elkaar houdt kunnen we elkaar aanmoedigen ;)
Artiest Spoon
2 Marlin:

Je vergeet Y-Catchers nog te vermelden, het eerste kwalitatieve trance, techtrance en progressive concept dat in Noa zal worden gehouden op 26 februari! ;)
Het komt helemaal goed vrijdag! :D
Wordt leuk vrijdag in NOA. En inderdaad.. gaat de goede kant op zo in NOA. Eerst RUSH en vervolgens zaterdag de 26e techtrance en progressive op het eerste Y-Catchers feest. Genoeg nieuws dus in Leeuwarden. En kwaliteit ! En inderdaad komt het oude concept Above & Beyond ook weer terug maar dat is pas eind april.
Rush gewaagd.. dat is misschien wat overdreven. De laatste tijd natuurlijk genoeg echte house avonden gehad in NOA (ricky rivaro, laidback luke, quinten de rozario en ga zo maar door..)
 
Ik heb liever Hardcore in Noa :d
Ook daarvoor kan je in NOA terecht aangezien 2Fast4Trance weer op z'n oude locatie terugkeerd.
Die hebben geen hardcore ;)
oh nee? ok, oldschool dan.. (mijn oude hardcore =) )
2Hard4U? is Hardcore, en 2F4T in Noa gaat tot Hardcore als ik me niet vergis :) Maar dat boeit verder niet want ik weet dat Dhr. Panoramix zich zeker vermaakt met de rest van het aanbod van 2F4T ;)
hier gaan we een kijkje neme
 
woehoe! rush! nu nog even flink duimen dat ex-porn-star naar Noa komt....
Rush is GOED!!!!!!
 
EPS is in de running mood... De 12 provincieentochtige toch gaat binnenkort starten.... Maar eerst ff HMH in A'dam doen!

Later gaat het ook richting 't noorden van NL. Zijn druk bezig met voorbereiding!

CU!!!
 
vind et allemaal een beetje onzin eigenlijk dat club noa vooral de organisatie achter die club zijn laaie lichters spreek uit ervaring!
 
Zin in vrijdag?
Jazeker!
Vrijdag Phonocult met Tobi :respect: :P

(Als ik nog in Leeuwarden woonde was ik er wel opzeker!)
It's raw, it's urban, it's sexy
Go and get the Rush at NOA...

Super tent, hoef nu niet meer zo ver te rijden Rttrdam of a'dam...

Pardy on @ NOA
Jeej ,nog meer club in het noorden :bounce: gaat de goede kant weer op :)
 
dacht dat dj rush in noa kwam :S
laatste aanpassing
Die komt ook als je maar genoeg drinkt komt dj rush vanzelf langs.