Partyflock
 
­ Nederland

Techno in de Effenaar

anoniem gepubliceerd op
Techno in de Effenaar
2 februari 2005
De Effenaar pakt flink uit met grote techno DJ’s. Tot en met het afscheidsfestival in mei zal de “oude” Effenaar op zijn grondvesten schudden. Al jaren staat de Effenaar garant voor spetterende techno-avonden. Met Johannes Heil, T-Quest, Billy Nasty en Miss Djax zorgt de Effenaar ervoor dat Eindhoven Techno-City zijn naam eer aan doet. Na het afscheidsfestival zal de Effenaar haar deuren een paar maanden sluiten om in sebtember weer knallend te openen in een compleet nieuw pand.

Na een lange pauze nu een laatste, zeer bijzondere internationale TechNoNonsense met o.a. Johannes Heil. Heilstyle, Paranoid Dancer, Illuminate the Planet. Zomaar wat grepen uit het indrukwekkende genre van deze techno grootheid. Zelden drukte iemand zo zwaar zijn stempel op de techno scene als Johannes Heil. Natuurlijk moet zoiets live juist nog meer indruk maken en daar slaagt de man uitstekend in! Kortom, dit wordt een uniek optreden op deze TechNoNonsense afsluiter. Ter verhoging van de feestvreugde komt de Belgische T-Quest ook. Velen zullen hem kennen van spetterende sets op grote festivals en events als 10 days off, I love Techno en zijn residency bij Kozzmozz en club Fuse te Brussel. Hij weet onverwachte mixen te maken van stevige techno knallers met verrassingen uit een breed tijdperk.

De eerste editie van het Simple festival was een groot succes. De doelstelling 'just a party' is helemaal waargemaakt! Simple heeft nu in 2005 ook de smaak te pakken. De Effenaar zal haar deuren openen voor een nieuwe editie van Simple met niemand minder dan Billy Nasty. Na een carriere van bijna 15 jaar is de Britse DJ nog steeds immens populair! Hij heeft zijn kunsten al op veel grote festival getoond. Naast optreden heeft is hij ook zijn eigen boekingskantoor begonnen voor nieuw talent en bezit hij een eigen label genaamd Tortured Records. Hieronder vallen top DJ’s zoals Adam Beyer, Carl Lekebusch en UMEK. Deze indoor editie van Simple wordt ondersteund door een live act van Big Hair.

Zodiak Commune verspreidt het "Acid Virus" met Mike Dred. Catch it if you can! Symptomen: stijgende lichaamstemperaturen, trillende trommelvliezen, kippenvel en bibberende benen, veroorzaakt door de verhitte beats en venijnige blieps van het Acid Virus. Sinds mond- en klauwzeer is dit het heftigste virus wat overwaait vanuit de UK en neerstrijkt in Eindhoven. Drager: Mike Dred. Deze geniale alchemist en acidofiel bracht zure meesterwerkjes voort zoals Macrocosm en Needlecracker op de alom gerespecteerde labels Diatomic, R&S, Machine Codes en Rephlex. Zijn live-set zal in de Effenaar het kwik doen stijgen, zijn slachtoffers doen ijlen en ze meeslepen in een diepe, diepe koortsige droom.

Als klapper op de vuurpijl zal een spetterende vijfde editie van Acid Wars het feest compleet maken. Na vier geslaagde edities met o.a. Rob Acid, Acid Junkies en Thomas P. Heckmann is nu de eer aan Miss Djax. Deze wereldtopper uit Eindhoven is niet alleen een uitstekende DJ maar ook oprichter van het alom geprezen Djax records. Ook Miss Djax heeft op alle denkbare feesten gestaan maar dat weerhoudt haar er niet van om de Effenaar te laten schudden. Ook zal Random XS uit de Djax stal gehaald worden om deze Acid Wars compleet te maken. Acid Wars luidt hiermee op knallende wijze het afscheidsfestival van de “oude” Effenaar in.

De Effenaar en Techno zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen de komende maanden maar ook in de Effenaar nieuwbouw zal Techno een belangrijke plaats innemen. Met Johannes Heil, T-Quest, Billy Nasty, Mike Dred en Miss Djax lijkt de Effenaar zich klaar te stomen voor de toekomst.

Za 5 maart 2005 - TechNoNonsense: Johannes Heil (live) + T-Quest
Za 9 april 2005 - Simple presents: Billy Nasty (UK)
Za 26 maart 2005 - Zodiak Commune presents Acid Virus: Mike Dred (UK)
Do 5 mei 2005 - Acid Wars: Miss Djax

www.effenaar.nl
www.zodiakcommune.com
www.acidwars.com

25 opmerkingen

 
zeker goeie ben wel van de partij!!
Cool :D
MIss Djax, Johannes Heil en Billy Nasty : en tis nog om de hoek ook. Smullen de komende tijd. Mike Dred /gewoon vette acid-electro. Mijn agenda puilt uit. :P
 
Ziet er goed uit! :respect:
 
Lekker :D staan nu al vast in m'n agenda ;)
wel vet alleen jammer dat het maar tot 4 uur is dan :s anders had ik graag even heen en weer gereisd...
dit ziet er goed uit:yes:

Johannes Heil ben ik zeker aanwezig:p
vage tent effenaar....mooi
is de effenaar een discotheek?
of net zoiets als doornroosje in Nijmegen?
 
Net zoiets als de Doornroosje...gaan ongeveen 700 man in..niet te groot dusss gezellig!! (B)
*edit* Ik zag het verkeerd! :D Ik dachtdat Billy Nasty 5 maart al in de Effenaar zou staan maar dat is gelukkig niet zo. Wantdan ben ik op Tomorrow.

Ben er dus op 9 april ZEKER bij!!!!
laatste aanpassing
Effenaar is nu nog altijd fijn, maar dat zal wel erg veranderen als de nieuwbouw in gebruik wordt genomen.
Fiske in de FNR is altijd vet! Ben zeker van de partij, er zal erna vast nog wel ergens iets te doen zijn...
Artiest Tossit
damned! dat beloven allemaal flinke feestjes te worden. Just the way I like it. :D
 
Wat een middelmatig feestalleen billy Nasty en Miss Djax zijn tof
 
Miidelmatig zeg t'ie ;) Yeah Whatever!
 
Middelmatig? whahahaha.. nog nooit in de effenaar geweest en nog nooit een Zodiak feestje meegemaakt zeker?

Zal bij alle uitvoeringen aanwezig zijn! (as usual)
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
kan uit ervaring spreken dat feesten en draaien in de effenaar een war genot is.
heb nog nooit zo'n fijn publiek voor mijn neus gehad als in de effenaar.
5 feb. j.l. moest ik er weer draaien en was zoals gewoonlijk VET !!!

iedere zichzelf respecterende techno liefhebber moet er een keer een techno feestje gedaan hebben.....super sfeer......super geluid.......goeie dj's.....enz. enz.

ben heel erg benieuwd naar de nieuwbouw. ik hoop alleen niet dat de sfeer daardoor zal veranderen....

EINDHOVEN DE GEKSTE !!
 
EINDHOVEN DE GEKSTE !!

Zegt de man uit Tilburg...

Dommelvalllei was idd goed feest relaxte sfeer en relaxt publiek.