Partyflock
 

Disco-Train

afbeelding Disco-Train
organisator concept
SiteSite disco-train.nl
E-mailinfo@disco-train.nl
AdresPr. J. W. Frisolaan 136
2263 CV
Leidschendam-Voorburg
Nederland
Oprichting2010
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
70s, 80s, 90s, disco
Medewerkers

Informatie

De Disco Party's zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ's, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is er van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 (of 25) jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op.

Nu zijn er de Disco-Train Party's; uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op top-locaties. Een belevenis voor iedereen van boven de 21.

De Disco-Train party's zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs.

Disco-Train concepten laten, qua muziek, niet veel aan de verbeelding over. De 70′s, 80′s, 90′s hebben zoveel geweldige muziek voortgebracht.

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan? Muziek waarbij iedereen denkt: 'O ja, weet je nog toen en toen?".

Dát gevoel geeft Disco-Train je terug. Ongeacht jouw leeftijd, een feest van herkenning uit je jeugd. Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we je geven.
Nieuws
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.
Foute schoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op: Zaterdag 18 april is Backstage Almere het decor voor de Disco-Train XL Party, hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel dat inmiddels is uitgegroeid tot een legendarisch feest.
Let's go back to
25 juli 2014
Na de geweldige première bij Eindelijk Weer in Almere op zaterdag 31/5 dachten ze direct: Let's get back! De sfeer was super, wat een topavond, wat een topfeest. Dat doe je dus nog eens dunnetjes over! De Disco-Train party's zijn uitgegroeid tot legendarische feesten. Foute schoenen uit de kast, glitterbril en afropruik op: zaterdag 26 juli is Eindelijk Weer het decor voor hèt feest der herkenning: de Disco-Train Let's Get Back Party, een avondvullend spektakel.
Is de zomer met afstand jouw favoriete seizoen? En hou je ervan om helemaal los te gaan op de beste hits uit de jaren '70, '80 én '90? Kom dan zaterdag 24 augustus naar Gotcha Beach in Kijkduin voor hét zomerfeest voor de 25-plusser: de Disco & Classics Beach party!
In de reeks van succesvolle discofeesten organiseert Disco-Train op zaterdag 20 april bij Dekker Warmond de Disco & classics Party XL. De Disco & classics Party XL, een vernieuwde wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, is éénn groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
Disco & Classics XL
12 oktober 2012
De Disco & classics Party XL, is het succesvolle concept van de organisatie Disco-Train. Een vernieuwende wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, één groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
De eerste editie van de Haagse House classics avond was zeer veelbelovend. DJ's Ramon (La DS) en Frank Farrell hebben een keur aan bekende en minder bekende 'oude' House hits ten gehore gebracht. De toon is gezet.

3 waarderingen

Disco-Train
Top, goed verzorgd, geweldige DJ's, toffe locaties
Nathalie de Sain
Altijd 1groot feest!!
Natje Ted
altijd gezellig.­ nooit geen ruzie of vechtpartijen.­ Gewooln goed georganiseerd