Partyflock
 
­

Disco-Train presents House Classics

gepubliceerd door , op
flyer House Classics
De eerste editie van de Haagse House classics avond was zeer veelbelovend. DJ's Ramon (La DS) en Frank Farrell hebben een keur aan bekende en minder bekende 'oude' House hits ten gehore gebracht. De toon is gezet. Met het karige Haagse uitgaansleven is elke uitgaansavond welkom maar de House classics avond slaat de spijker op de kop. Dat ga je dus dunnetjes over doen op 11 februari, in dé nieuwe Haagse uitgaansgelegenheid; Station-1!

House
Vanaf eind jaren tachtig begon een onstuitbare golf van elektronische muziek vanuit vele huiskamers of professionele studio's over de hele globe te rollen.

Wat in Chicago begon, landde via Ibiza en Engeland in Nederland. Clubs als de RoXy, iT, Nighttown, De Waakzaamheid maar ook het Haagse Paard en Club La DS programmeerden House muziek. Begin jaren negentig begon een nieuwe opmars: de House party's! Nederland wordt op de kaart gezet en is nu overal bekend als het party- en vooral festivalparadijs van de wereld.

Met 25 jaar House muziek in Nederland werd het hoog tijd voor een vaste avond met deze fantastische dansmuziek in Den Haag. Elke tweede zaterdag van de maand hoor je de House classics die de stevige grondvesten hebben gelegd onder de Nederlandse club- en uitgaanscultuur. Niet alleen de hits maar ook de clubkrakers die het cement zijn in de voegen van de 'House'. De tracks die je hebt horen draaien door de grote dj's uit die tijd; Eddy de Clercq, Dimitri, Remy, Marcello, Joost van Bellen, Ramon, Kosmo, Paul Funk, Ronald Molendijk, enzovoorts! Ze gaan de sfeer terughalen die duizenden mensen met een grote glimlach zullen doen laten terugdenken aan de beste uitgaanstijd die Nederland ooit gekend heeft! Alleen de hardere soorten komen niet voorbij.

Station-1
De nieuwste club in het Haagse uitgaansleven en –helaas- momenteel één van de weinige. De club biedt plaats aan ruim 400 mensen. Naast de maandelijkse Disco Classics avonden zullen de komende tijd meer concepten worden ingepland. Den Haag heeft daarmee een nieuwe, creatieve en intieme club binnen haar grenzen.