Partyflock
 
­

Terug naar de 70s, 80s & 90s met het ultieme discofeest voor 25-plussers

anoniem gepubliceerd op
In de reeks van succesvolle discofeesten organiseert Disco-Train op zaterdag 20 april bij Dekker Warmond de Disco & classics Party XL. De Disco & classics Party XL, een vernieuwde wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, is éénn groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan. Het feest, met de muziek van toen, de mensen van toen en de sfeer van toen, begint al om 20:00 uur.

Met de Disco & classics Party XL krijgt de bezoeker een totaalbeleving voorgeschoteld, een geweldige avond uit: de beste disco & classics hits uit de jaren 70, 80 en 90, gedraaid door topdj's en live entertainment door de band Trademark. De grote dansvloeren, gratis party gadgets, videobeelden uit de oude doos, decors, spiegelbollen en retro discoverlichting maken het feest compleet.

Disco-Train, organisator van de Disco & classics Party's, haalt keer op keer alles uit de kast om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Bekend door een uitgelaten en ongedwongen sfeer zijn regelmatig de feesten al voor aanvang uitverkocht.

Meer dan de helft van de bezoekers komt verkleed naar het feest en dat zorgt al meteen voor een lekkere losse sfeer. Prijzen zijn te winnen door de best verklede gasten. Heeft men daar geen zin in, is dat geen probleem, de dresscode is niet verplicht.

Dit avondvullende spektakel is verdeeld over 3 zalen, elk met een eigen sfeer.

Zaal 1 is Party & Fun Area, Sven O, (Radio Veronica en de 80's megahit 'the Holiday Rap') en Johan (organisator van dit evenement) draaien hier voor alle feestbeesten de beste en lekkerste 70s 80s & 90s disco, dance en classics hits aan elkaar. Een ding is zeker; met deze heren gaat het dak er altijd af.

In zaal 2 staan de funky party bands Trademark en LaserCase geprogrammeerd. Waar Trademark is, is het feest. De 25-plussers gaan los op covers van bekende party, disco, soul en funk hits. Trademark beschikt over een ongekend groot repertoire, met 30 jaar ervaring, passie en plezier zet deze band de zaal op z'n kop. LaserCase, (Club 070) maakt het feest in zaal 2 compleet. Bij Kees, met zijn jarenlange ervaring en gigantische muziek collectie, staat de dansvloer altijd vol.

Zaal 3 is vroeg in de avond de plek waar mensen elkaar ontmoeten of met elkaar afspreken, daarna wordt deze zaal lounge area met bar en foodcorner.

De Disco-Train party's zijn feesten waar je heen gaat, voor een geweldige avond uit, met leuke mensen, de lekkerste muziek en dat voor een betaalbare entreeprijs. Dus, haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

Kaarten voor dit evenement zijn in de voorverkoop te koop voor €13,50 (zonder extra kosten)
Aan de deur (indien beschikbaar) zijn de kaarten te koop voor €18,50