Partyflock
 
­

Terug in de tijd met hét ultieme disco feest voor de 25-plusser

gepubliceerd door , op
flyer Back To The 70s, 80s, 90s & 00s
Foute schoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op: Zaterdag 18 april is Backstage Almere het decor voor de Disco-Train XL Party, hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel dat inmiddels is uitgegroeid tot een legendarisch feest.

Na talloze gezellige, té gekke, waanzinnige en uitbundige party's kunnen fans en liefhebbers van de Disco-Train party's zich weer op maken om zich een avond volledig uit te leven op en om de dansvloer bij het leukste feestspektakel in de regio: Back to the 70s, 80s, 90s & 00s.

Met tijdloze discokrakers de tijd van Avro's Top-Pop, Veronica's Countdown & MTV, waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan, reist Disco-Train terug naar de tijd van Afropruiken, fel gekleurde outfits en wijde broekspijpen. Diso-Train nemt je rechtstreeks mee terug naar het swingende verleden van Saturday Night Fever, Disco Inferno en Studio 54. Alle artiesten uit de 70s, 80s, 90s & 00s knallen tussen 21.00 en 3.00 uur met hun grootste hits uit de speakers. Stilstaan? Onmogelijk!

Disco-Train, organisator van dit feest, haalt keer op keer alles uit de kast om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Backstage Almere wordt omgetoverd tot een compleet retro discopaleis. Spiegelbollen draaien hun rondjes en retro discoverlichting en rookmachines zorgen voor de juiste sfeer. Voor de 'Olijfjes' en 'John Travolta's' wordt de dansvloer extra goed opgepoetst. En om het feest compleet te maken worden nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips door VJ Pete schermen vertoond. En of het allemaal niet op kan: voor alle bezoekers zijn er gratis warme party snacks en de bekende Disco-Train party gadgets.

Disco & Party & Fun
Bij de Disco-Train party's kunnen de gasten een avond echt 'los gaan' waar men in twee zalen altijd iets van zijn of haar gading kan. In Area 1 (70s 80s & 90s) zullen DJ Bo Bellow (o.a.bekend van BNN Radio) en DJ Johan (Mr. Disco-Train himself) het dak er af laten gaan. Bekende hits als Relight My Fire, Disco Inferno en Pump Up The Jam worden vanzelfsprekend door deze heren gedraaid, maar ook vette Soul & Funk classics én die leuke "foute"hits hoor je allemaal voorbij komen. You name it, they will play it.
In Area 2 (90s & 00s) schittert DJ Martin Boer, (bekend van '2 Brothers on the 4th Floor')

This is all you need on a Saturday night
Niets is te gek. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan. Dus: ... haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Er is geen verplichte dresscode, ook in een spijkerboek ben je welkom

Disco-Train
Organisator Disco-Train is al jaren bekend van de succesvolle discofeesten. Bij elke Disco-Train Party krijgt de bezoeker een avondvullend spektakel met de beste hits uit de 70s, 80s, 90s & 00s, een ongedwongen sfeer en dat voor een betaalbare prijs. Kijk op www.disco-train.nl voor meer informatie.

Stap ook op de Disco-Train en ga mee terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70's, 80's, 90′s & 00s! Het feest, met de muziek van toen, de mensen van toen en de sfeer van toen, begint al om 21:00 uur