Partyflock
 
­ Nederland

Feesten met een dresscode in januari 2016

gepubliceerd door , op
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.

1 januari 2016 - Het ultieme Sjonnie & Anita verkleedfestijn
Er is geen tijd om uit te brakken op de dag na oudjaarsavond! Drink een herstelbiertje en trek je foutste Sjonnie of Anita outfit aan om de kater er eens flink uit te zuipen op het ultieme Sjonnie & Anita verkleedfestijn. Dan staan de deuren van de WesterUnie namelijk wijd open voor iedereen die zich aan de Sjonnie & Anita dresscode houdt. Dat betekent: joggingspakken, matjes, vieze snorretjes, tijgerleggings, een diep decolleteetje, gouden kettingen, grote oorbellen en een flinke laag make up en lippenstift. Met Nakadia, Daniel Sanchez, Idriss D en Juan Sanchez, Luuk van Dijk, Chris Stussy en Primo Disco & Kremlin Disko achter de draaitafels belooft dit weer een onvergetelijk woonwagenfeest te worden.

1 januari 2016 – Crazyland: Booming Sexy New Year
Booming Sexy New Year is al jarenlang een begrip bij partypeople in Nederland. Vier jij oudjaarsavond bij familie, of heb jij nog genoeg energie om twee dagen achter elkaar te feesten? Dan mag je Crazyland: Booming Sexy New Year in de North Sea Venue in Zaandam zeker niet missen! Let op, want de dresscode op dit feest is verplicht en luidt Zwart/Wit/Zilver. Zoals op ieder feest van de organisatie van Crazyland doet iedereen zijn best voor een mooie outfit en kun je optredens verwachten met een knipoog naar erotiek. Zorg er als man voor dat je een dame bij je hebt, want sinds kort is het verboden om voor de deur een meisje te regelen om zo toch naar binnen te sneaken. De sfeer op dit feest is namelijk ultiem en dat wil Crazyland graag zo houden.

2 januari 2016- Unleashed New Year Ball
Hou jij van een fetish party en wil je het nieuwe jaar in stijl beginnen? Dan is het Unleashed New Year Ball het perfecte feest waarop jij een nieuwjaarsdansje kan wagen! In club Panama in Amsterdam zullen die avond bijzondere shows plaatsvinden en - zoals altijd op een feest van Unleashed - zal de sfeer feestelijk, vriendelijk en sexy zijn! De dresscode luistert naar het motto 'dress less to impress', waarbij je wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk je fantasie en creativiteit in je outfit te verwerken. Hou je aan de fantasierijke dresscode, want je outfit zal bij binnenkomst worden gecheckt!

9 januari 2016 - Whispering Secrets: Behind the Mask
Op 9 januari vindt Whispering Secrets: Behind The Mask New Years Wish plaats. Dit unieke feest vindt plaats in het prachtige Kasteel Vaeshartelt, gelegen aan de rand van de stad Maastricht. Alleen al door deze bijzondere locatie zal je dit feest niet snel vergeten! De dj's Sanito, Sonick en Dennis Christopher zullen zorgen voor de opzwepende Deep House tunes, en daarnaast zullen er tijdens het feest prachtige shows plaatsvinden van getalenteerde entertainers. Gepast avondkleding is verplicht tijdens Whispering Secrets; de dresscode is stijlvol, chique en sexy. Dames kunnen zich dus kleden in een cocktail of avondjurk, terwijl de heren worden verwacht in smoking of in tenue de ville.

16 januari 2016 - Disco-Train back to the 70s 80s 90s
Stap op 16 januari op de Disco Train in Brasserie v/d Meer en dans mee op de allerlekkerste hits uit de 70's, 80's en 90's. Ben jij gek op meezingen en dansen op de hitjes van toen? Dan is dit feest gegarandeerd iets voor jou! DJ Johan en DJ Sven krijgen jou zonder twijfel de dansvloer op! Hoewel er op dit feest geen officiële dresscode wordt gehanteerd, is het natuurlijk extra leuk om jezelf in een outfit te hijsen uit de 70's, 80's of de 90's!

30 januari – Sneeuwbal Winterfestival
Ben jij al klaar voor de winter? Op 30 januari 2016 vindt namelijk de vierde editie van het Sneeuwbal Winterfestival plaats. Park Transwijk in Utrecht wordt die zaterdag omgetoverd tot een winterparadijs waar plaats is voor feestgangers in kleurrijke winteroutfits en foute skipakken. Neem je gebreide sjaal mee, zet een muts op je kop en zorg voor een paar warme handschoenen, want er is geen Sneeuwbal Winterfestival zonder winterse dresscode.! Mocht je het dan toch koud krijgen, dan zal je altijd nog worden opgewarmd door de Techno, Techhouse, Deephouse en House klanken die over het festivalterrein razen!